Признаци, че животът е труден и гаден

Всички знаем, че животът е несправедлив и зловещ към хората, които най-малко го заслужават. Сигурни сме, че щом четеш тези редове, значи си от добрите. И докато страдаш от неволите в понеделник, представяме другите грешници, защото най-добрият хумор е на чужд гръб. Представяме група откровени нещастни хора, които споделиха своята мъка.

Чатих си с приятелката и междувременно пишех на един професор за есе, което трябва да представя скоро. Дори не осъзнах как съм изпратил снимка на члена си до професора. 

Съвсем случайно разбрах, че съм бременна и вече абортът не е възможен. Събрахме се със съпруга ми, защото и двамата не искахме да имаме деца. 

След две прекрасни години се разделих с приятеля си. Натоварих всичките си неща в колата и тръгнах да излизам от гаража, когато той тичаше и крещеше "СПРИ!". Помислих си, че ще се опита да ме задържи още един път, когато разбрах, че съм сгазила кучето му!

Съквартирантката ми се раздели със своя приятел и реших да ѝ препоръчам приложение за запознанства. След 2 часа имаше втора среща и се оправяше за излизане. Аз вече карам 2 месеца без никакъв късмет!

Най-накрая успях да правя секс с колега, който много ми харесва. След като всичко приключи, той светна лампата, взе си телефона и започна да си чати. Опитах се да завържа разговор и накрая казах "Това беше забавно!", а той ме погледна и отговори "Беше ли?". 

Нанесох се в нов апартамент и реших да стана малко по-рано, за да уча за предстоящ изпит. Направих първите няколко крачки, без да събудя никого, когато получих съобщение от съсед, чийто интереси бяха защо съм станал толкова рано. Дори не съм си давал телефона и никой тук не ме познава. 

Седнах на машина в казиното, заложих 20 долара и изгубих всичко за 5 минути. Сестра ми седна точно след мен и увеличи парите си 4 пъти. 

Съквартирантът ми реши да сподели, че използва сапуна си, за да си мие задника и го прекарва между бузките си като кредитна карта. Използвам същия самолет, за да си мия лицето. 

Отидох в китайския ресторант за обедната почивка, поръчах си пиле по императорски (мечтаейки за него цяла седмица) и токът в целия ресторант спря.

След цяла безкрайност и опити да получа малко почивка. Отидохме до летището и точно на чекирането ме спряха, защото съм с грешния транпсорт. И докато се опитам да взема правилния от вкъщи, самолетът излетя, моята приятелка също. 

Толкова много се ядосах в офиса, че реших да събера всичко и просто да се прибера у дома! На паркинга осъзнах своята абсолютна грешка - вече бях дал колата на колега в обедната почивка. 

Първият ми клиент на свободна практика започна да ми крещи и ме уцели с тефтер по главата. Напуснах старата си работа, защото шефът често ми крещеше и ме целеше с предмети. 

Никога не съм подозирал колко големи са ръцете на доктора. За жалост го разбрах днес, когато дойде време за моя преглед на простата.

Една клиентка се изпишка в пробната, след като ѝ казах, че не може да използва служебната тоалетна. 

Докато отивах към седалката си, пуснах най-шумните газове. Положението беше толкова зле, че хората продължиха да ми се смеят и дори изпуснаха кулминацията на филма. 

Годежният ми пръстен падна в тоалетната в магазина. Наведох се да го взема и автоматичната тоалетна пусна водата.

Осинових куче, избяга същия ден! 

Трябваше да обясня на майка ми, че тампоните не трябва да се хвърлят в тоалетната, отново...

Разделих се с любовницата си, защото реших, че трябва да се опитам да заздравя брака си и да оправя всичко със съпругата си. Два часа по-късно, тя получи смс, който доказва, че не съм бил верен и дори имаше снимки за доказателство.

Водех много приятен онлайн разговор с момиче, разменихме си снимките и тя спря да ми отговаря.

След дълъг и сух период, приятели ме съжалиха и изпратиха на уредена среща с непозната. Момичето беше красиво, а моите първи думи бяха "Изнасилването не е толкова лошо, нали? Как мислиш?".  

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Sir John
21 февруари 2017 | 16:14

Правилно! Тези статии по принцип са ви много силни и ги чакам като Великден, а накрая - слаб превод...

колко да е зле
21 февруари 2017 | 07:11

едва ли имате статия с по лош превод и ауто-translate ... вземете мерки ..