Проблеми с ерекцията?

Сексуалните проблеми често се случват на някой друг, но не и на Вас. Сигурни сме, че Вие задоволявате жената и буквално счупвате рекордите като г-н Грей с виагра по бул. Мария Луиза. Половият Ви живот е истинска приказка и със сигурност само сте чували за чудото наречено "еректална дисфункция". Легендата разказва за хора, които са страдали от подобни сексуални проблеми и публикуваме този материал, за да можете да им дадете адекватен съвет при наличието на такива проблеми. Вече казахме, че на Вас такива работи не се случват! Вижте някои от основните причини за отложеното излитане и забавеното вдигането на самолета!

Имате си друга

Партньорката винаги решава, че не е атрактивна, ако не успеете да минете през нея като амбициозен китаец от ТКЗС през нива с ориз. Първата й мисъл е, че вече не е красива, не я обичате и си имате друга. Страхът от присъствието на друга, може да сложи началото на края на всякакви отношения в една връзка. Докато жена Ви минава през цялата телефонна хронология, ние сме длъжни да напомним, че липсата на сексуална възбуда в партньорката е един от най-малките фактори, които биха повлияли в леглото. Все още не се е родил мъж, който би отказал на гола жена! Много сексолози съветват нежния пол да бъде разумен и да потърси друго обяснение, вместо да подготвя уредите за механична кастрация! 

Отношението

Липсата на ерекция най-често идва с притесненията, свалянето на всички дрехи и задръжки. Понякога можете да имате проблеми с пенетрацията, друг път с вдигането и всичко това се смята за нещо изключително нормално - лубрикантът не винаги е задължителна част от пакета с необходими атрибути. Нито една жена не е успяла да вдигне самолета, докато се е шегувала, обвинявала и буквално гаврила с падналия войн. Понякога работим като бутало на пернишко Ferrari, а понякога и като 2-тактов мотор с многоточково впръскване. Подобни шеги най-често биха помогнали за изкривяването на мерника и парадно влизане през задния вход. Не заплашваме, просто предупреждаваме! 

Защо самолетът пада като курса на долара? 

Преди да започнете да се притеснявате, че ще умрете с инструмент, който по цял ден гледа плочките в банята, напомняме за евентуалните причини:

Нерви - никой не е хладнокръвен колкото Рон Джереми, когато излиза на сцената с впечатляващия Фи-30. 

Стрес - когато мислим, че няма да е достатъчно голям или няма да бъде оценен по продуктивност!

Депресия - когато сме сигурни, че изобщо няма да останете доволни от перформанса на вечерта.

Алкохол, цигари и наркотици - всички допринасят за максималното забавление в бара, но нито едно няма усилени отношения в леглото! 

Масата - любовният тласкач може повече да пречи, отколкото да помага. 

Медицински причини - изберете си всичко от диабет, проблеми със сърцето и всякакви други усложнения.

Алтернативите

Сексът никога не трябва да се гледа като мощен спринт, а като маратон. Липсата на ерекция може да се компенсира с по-сериозна прелюдия, орални ласки и всякакви други алтернативи. Нека не забравяме, че има човек със 7.5-сантиметрова гордост в еректирало състояние и се смята за един от най-големите експерти по сексология с достатъчно свидетели на множествения оргазъм. Добрата прелюдия е свършва около 70% от работата, а до тогава сте с пълно бойно снаряжение! Повярвайте ни, френската връзка може да постигне това, което бай Кольо се опитва да постигне с овчарската гега от години. Размерът няма никакво значение, когато качеството на предлаганата услуга е от най-високо ниво! 

Консултация с доктор

Добре, нямахме особени успехи с откриването на ваксина против Ебола, но това е в следствие на похарчени милиарди за лечение на проблемната ерекция. Лекарите винаги са насреща при зачестяването на такива проблеми и ще пазят Вашата тайна до гроб, за да не Ви дадът повод за разходка из Витоша с лопата и увиснало самочувствие. Хроничните случаи често могат да бъдат индикатор за други медицински проблеми и това в никаъв случай не трябва да бъде повод за срам или позор - харакирито не е опция. Няма да бъдете първия или последния пациент в кабинета, но пак е по-доброто решение от взимането на виагра, която в последно време е чисто менте по пазара. 

Колко често полирате сабята? 

Отговорете си честно на този въпрос, защото той е пряко свързан с представянето Ви. Някои сексолози имат теория относно изневерите с Лили и Деси. Те смятат, че по-сериозният захват на члена е способен да "изцежда" всичката енергия и изисква сериозно време за презареждането на батериите. Оказва се, че дори и в този случай има правилна техника за поддръжка на инструмента. Тя се изразява в много по-малко напрежение и употреба на лубрикант. Захватът "форсиран мотор" ще рефлектира върху вечерното Ви представяне! 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!