Профилът на мъжемразката

Определението „женомразец“ е в Топ 3 на все повече жени по света. В мига, в който се осмелиш да противоречиш на някоя женска или кажеш нещо, което не ѝ изнася, следват вербалните нападки по твой адрес от нея и всичко женско наоколо. Ние с теб знаем, че жените ни мразят не по-малко и винаги се засягат, когато им обърнеш внимание на този факт. Не говорим за всички женки, разбира се, а за повечето от тях. Нека сега да направим профила на мъжемразката.

Защо е такава?

По всяка вероятност причината е горчивият й опит във връзките. Всеки мъж, с когото е била, я е наранявал и тя е решила да изгради леден блок около себе си. От тук насетне всички мъже автоматично минават под общия знаменател. Възможно е и да е била посветена в изкуството на мъжемразтвото от своите майка, баби, братовчедки, учителки и приятелки. Те са я наплашили с истории за лошия си опит с мъжете.  

Къде можеш да я откриеш?

Няма нужда да споменаваме сбирките на феминистките, нали? Това „мило“ създание може да се приспозоби към най-различни типове среда. Можеш да я откриеш в университета, в магазина, на работното място или в парка, а може и да живее в твоя блок. Тя бързо намира съмишленички, с които да замисля поредния пъклен план срещу мъжкото съсловие. Не бива да се учудваш, ако я видиш в някой бар или клуб, където наблюдава приятелките си и се опитва да ги предпази от „шовинистичните прасета“, които ги заговарят.

Как да я познаеш?

Мъжемразката може да се познае по това, че температурата пада до нулата, когато влезе в някоя стая. Обикновенно е намусена и гледа на кръв. Държи се хладно с мъжете наоколо, а в следващия момент се умилква като малко кученце, защото има нужда от помощта им. Тя вярва, че жената стои по-високо от мъжа в еволюционно отношение и затова има правото да доминира над силния пол. Смята, че знае и може повече от нас и се стреми да го покаже, когато е сигурна, че ще успее. Ще бъдеш набеден за „женомразец“, ако отвърнеш на студеното й отношение. Внимавай за летящи към теб шамари и юмруци.

Какво да правиш?

Когато си имаш работа с жени от този тип, трябва да действаш с твърда ръка. Не позволявай да те убедят в изопачената си идеология и да те превърнат в техен покорен слуга. Установи граници в отношенията и бъди решителен, когато тя се опита да ги прекрачи, защото това се случва винаги. Бъди верен на себе си!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
PinUp
08 август 2012 | 12:43

Like!

Brisko Airpurt Hotel
08 август 2012 | 10:49

J##A^ Amazing article guys. We love to read your post Continue. We'll continue to play leapfrog naked and with a lot of baby oil. YeaaH!