Пролетта наближава

В началото на март започват различни аномалии, които често се свързват с вдигнато знаме, когато отваряш очи в ранната сутрин. Ние винаги ставаме рано, за да хванем веселата промоция в офиса и да успеем да вземем първото малко преди другите колеги. Март винаги идва, за да обърка плановете на всички, които са преценили, че ще прекарат времето в левитиране до юни, когато започне да се преражда отново лятната емоция. Единственият проблем на това е, че март винаги редува студените и топли вълни - представи си нещо като цикъла на най-добрата приятелка: сега е весела, а сега не е и сега отново... 

Ако искаш да бъдеш по-успешен тази година, ще трябва да се стегнеш рано. Знаеш историята за предварителната подготовка, нали? Отговоряме сезона на по-високите температури като студена бира в парка, защото и това си трябва. Прочети необходимите точки, за да влезеш в пролетното време с летящ старт.

1. Пейкинг

Основното и вечно занимание на всеки истински мъж. Всяка пейка става луксозно сепаре, а с малко семки и бира ще бъде по-напудрено от парламента в Дубай. Приготви се за отваряне на сезона с шест бири и нека младите кушути да хукват в парка! 

2. Тренировки

Не чакай до последната седмица преди морето. Няма да се превърнеш в следващия Рони, а само ще изнасилиш тялото си, за да бъдеш истински труп на морето. Започни да влизаш във форма сега, за да не плачеш после. Всеки напън сега е плюс за всички рускини по морето. Не пускай на англичанките, те си го заслужиха! 

3. Секс в парка

Все още е хладно, но имаш голям шанс да се справиш с температурните разлики, а и за мераците няма ограничения. Температурните разлики влияят на всички и имаш големи шансове да откриеш щастието сред горските феи. Внимавай само за общинска полиция, защото често награждават с актове! 

4. Четворката

Принципно нямаме нищо против повече жени, но ти гарантираме, че с повече от две ще ти стане трудно. Четворките не са успешни, защото винаги ще дойде темата за сандалките в мола. Единствената успешна четворка е тази, в която имаш 200 и всичко е коз! Доведи другар и вдигаме клавиатурите! 

5. Зареди бара

Твоят дом е твоята алкохолна крепост. Ако искаш да блеснеш като истински хост, тогава е добре да си подготвен с правилната посуда за бъркане на отрови. Набави си шейкър, добър и мощен блендер и широк спектър от алкохолни вкусове. Да не забравяме, че и чашите ще са важни, защото жените обръщат внимание на всичко, което направиш красиво. Наздраве, друже!

6. Стани селянин

Препоръчваме само географската опция. Приготви се да напуснеш градските предели за определено време и ако имаш възможността, работи на по-различно място от офиса. Родното село е достатъчно добро място, защото съчетава най-големите радости: природа и домашния алкохол на стареца. Последният просто е истинската конкуренция на Карнобат! Не се дърпай, стани такъв за малко, а и месните моми са дашни. Извиняваме се на всеки човек, който живее в по-добра околна среда от средностатистическия гражданин!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!