Разликата между мъжки и женски сбирки

Рядко говорим за алкохол в понеделник, но подозираме, че и Вие вече сте намокрили устните с домашната ракия за сезон 2014 гoдина. Учените от БАН установиха, че домашната ракия е създадена, за да не позволи на българите да превземат света и до днес действа изключително качествено. Призовавайки алкохолните богове през уикенда, веднага се настанихме на кръглата маса с отбрани алкохолни бойци, което доведе до хвърляне на светлина върху така наречените събития "По мъжки" и "По женски"! Краткият анализ ще обясни защо жените предпочитат мъжката компания пред женската. 

Мъжкото събиране

Силният пол е известен със своите комплексни интереси и сериозното желание за търсенето на истината. Чистият етилов алкохол е способен да запали вечния огън на мъдростта, развивайки логиката до по-високо ниво. Събирането с останалите рицари и джентълмени винаги се разчита от жената като опит за вероломство и прелюбодейство  и ни принуждава да роптаем гласно. Не одобряваме подобни обвинения и осъзнаваме, че жените просто не искат да бъдете щастливи в далеч по-приятната мъжка компания. Представяме малките и истински неща от живота, които ще се разберат само, ако можете да се почешете на специалното място всяка сутрин с шумна прозявка! 

1. Алкохол

Българският мъж не е претенциозен и винаги приема домашните питиета като връщане към мекия огън от домашния уют. Огнената вода се използва за отключването на искрените чувства, философската мъдрост и горещото мъжко приятелство, което няма нищо общо с отношенията в Спарта! Няма да крием, че на подобни мероприятия се изпива дневното производство на малък алкохолен цех; това е цената за събуждането на мъжката съпричастност, съвест и солидарност. Неписаните правила на рицарския кодекс изискват поддържането на общата теория "Бяхме пет човека и изпихме само една бутилка!", което е истина, ако не броим факта, че точното количество е бутилка на човек. Употребата на алкохол по време на мъжката сбирка е препоръчително - мъжът има нужда от своето питие, както пациентът има нужда от своята упойка преди операцията! 

2. Дежурните теми

Когато мъдростта от чашите започне да циркулира във вените, джентълменът използва пълните 100% на своя мозък. Идеи за милиарди долари се раждат със скоростта на светлината, но за жалост няма човек, който да ги запише. В морето от кратки анекдоти, хумор и закачки, мъжът хвърля ръкавицата и бърка с два пръста в раната като младши специализант, който за първи път ще прави преглед на простата. През беседата ще минат поне 10 000 конски сили, философия на световно ниво, разговор за любовта, доверието и още нещо, както и кратка класация на онази непозната с най-големите цици. В края на разговора се насочваме към световна политика и икономика, психология на народите и спомени около състезателната кариера в най-ранна възраст, когато всички бяхме млади и олимпийски надежди. Доверието е на 100%, защото мъжът е прав, дори когато лъже! 

3. Къде е изходът

Алкохолните страсти често водят и до традиционното преборване и излъчване на най-силния в четата. Легендата разказва за физически интервенции с научни цели, които най-често завършват със завързването на нови приятелства и преоткриването на аза. Подобен е сценарият във Fight Club - няма да нарушаваме първото правило. Двубоите от този вид са път към същността, защото е казано, че болката остава истинска и справедлива във всеки един момент, за разлика от жената. Като истински пацифисти не можем да отречем колко добри връзки се създават в подобни моменти и често сме ставали свидетели на тържественото отпразнуване и поливане на Ники - синьото око и сметката за зъболекар. Преборването е пореден катарзис в дългия житейски път на мъжа. 

Събирането "По женски"

Другари, длъжни сме да признаем, че сме присъствали на подобно събитие и наистина изпитахме желание да отидем до кухнята и да го отрежем с надеждата, че няма да доживеем до болницата! Такива сбирки предизвикват природни катаклизми от всякакъв вид - земетресението през уикенда не беше случайност. Мъжът като най-благородното същество в планетата, също може да породи леки съмнения около похотливостта на своята Дулсинея, когато съобщи, че е поканена на прием в топлия и наситен с ароматни свещи терариум. Господа, не се притеснявайте, следващите редове ще разбият илюзията.

1. Приготовления и селекция

Подобно събитие обикновено се подготвя няколко месеца по-рано, но партньорът разбира в последния момент с обвинение в слаба памет и липса на всякаква заинтересованост към личния й живот. Формулата за поставяне на ранг от 1 до 10 влиза в употреба при изготвянето на списъка и винаги е справедлива, защото жените трябва да се почувстват красиви и желани, флиртувайки смело в бара с надеждата, че се доближават поне до фаталната Саманта Джоунс. Женската красота може да бъде разкрита пред публика само, ако до нея стои пълната съученичка, която изяжда по 15 пасти на ден и предпочитаното вечерно облекло е прилепналата рокля с копринени чорапи. 

2. Дежурните теми

Господа, препоръчваме да носите червен конец, когато жена Ви сподели, че вечерта ще бъде прекарана с приятелки. Събития от този вид са отговорни за смущения в силата и създаването на специфичното дяволско огледало, в което всичко положително се превръща в отрицателно. Ние сме губили твърдост и издържливост за седмици, след като любимата сподели колко често може да настръхва в леглото, ако е сготвила мусака, а и имахме сериозни болки в гърлото. Случайност? Съмняваме се! Времето за разговори се превръща във вик от мрънкане, разливане на вербална отрова и опити за кастване на магии от ранга на "Авада Кедавра". Сбирката е съвкупност от надлъгване с цел почесване на егото - лирическата героиня изпитва нужда да бъде "по" от останалите. До отчаяни мерки се достига при равенство в мизерията а.к.а. моят мъж е страшен тъпак. 

3. Вечерта за танци

След събирането с приятелки и затоплянето на чувствата с 1-2 бутилки вино, грациите са длъжни да отидат и да потанцуват, както са правели преди. Не сме запознати с всички чупки и сме привърженици на дървото с дебели корени, когато се стигне до физическите аномалии, на които може да се подложи женското тяло. Танците са вертикални намеци за хоризонтални желания, както се твърди, следователно ще хвърчат страсти на дансинга с единствената цел - да привлекат повече мъжки погледи. Каква е разликата между обвързаните жени в бара и необвързаните? Първите се поклащат в такт с музиката, събрани в малък кръг за по-голяма защита, докато вторите са свалили дрехите и друсат лисичите муцунки на дансинга, осветявани само от светкавиците на стотици телефони. Жените със слаб ангел могат да залитнат, но трябва да вложите много старание, за да ги накарате да съгрешат с пияното непознато човече, което не може да си каже името. В по-голямата част от времето са склонни само да извършват познатия смъртен грях - подуване на мъжките тестиси и завещаването на милиони фантазии. 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Сър Пичук
25 ноември 2014 | 11:14

- Скъпи, успокой се. Не съм се напивала, не съм се натискала с мъже... Просто хапнахме, потанцувахме, подърдорихме. Какво те ядоса толкова? - РОКЛЯТА ТИ КЪДЕ Е, МА?!?

Печели Пари
24 ноември 2014 | 17:33

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 17 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА ЧРЕЗ СТРАНИЦАТА С НАД 23 000 ПОСЕЩЕНИЯ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g