С какво не правиш добро впечатление

Животът никога не дава шанс за второ първо впечатление и често ни поставя в позицията на онзи човек, който се опитва да изчисти името си, защото е прекалил с алкохола или се е държал като пълен идиот на първа среща с жена. Добрият външен вид е в основата на всичко, ала често можем да бъдем подведени и от клишетата на първа среща. Обикновено става така, че често се класифицираме сами в тях, без дори да подозираме потенциалната заплаха и личното саботиране. Ето някои неща, които си мислим, че биха направили перфектно впечатление на жената, а практически показват, че не сме особено различни от останалите. 

Виж новият ми телефон

Със сигурност би бил оценен в мъжката среда, където всеки се интересува от новите джаджи, но 2000-та година отдавна мина, за да се впечатляваме на глупава пластмаса с ваучер, която може да предложи повече видео игри, отколкото си мислим. Телефонът наистина може да е индикатор на висок лайфстайл, но определено няма да ви гарантира припаднали жени, които да ви замерят с дамско бельо. По-добро впечатление ще направиш, ако просто го оставиш в джоба и не го използваш, когато тя започне да говори. Определено ще блеснеш с това, че за 5 секунди си се откъснал от изкуствената форма на живот. 

Ще впечатля с мощното си возило

Кавалерско е да отидеш с колата, за да вземеш девойката от родното й място, също така е и доста благородно от твоя страна, ала нека кажем, че возилото няма да я впечатли, ако все още вони на моторно масло и дюнери. Една кола става привлекателна, когато е уютна и препоръчваме да свалиш стикери "Gas, Ass or Grass", защото така получихме 10 лв. за бензин, но не и "ass". Този стикер изпраща много грешни сигнали. 

Скъпите барове, ресторанти и други подобни

Златотърсачките и сребролюбките ги обожават, но останалите 10% от женското съсловие не биха били трогнати от заведението, в което ще ги заведете. Те обикновено вярват, че по-изисканите места се резервират с по-специален повод, а на първа среща идват, защото вие сте направили добро впечатление, което е в основата на всичко. Локацията може да не е от особено значение, но определено ще покажете класа с възпитание и отношение към персонала. Уважението към служителите винаги е помагало за качественото обслужване, както и спестява някоя друга плюнка на главния готвач в храната. 

Огромният телевизор в хола и зареденият 3D филм

М-да, колкото по-големи стават телевизорите, толкова по-малко става съдържанието на втория етаж. Понякога бихте могли да гледате големия екран с часове, докато всички мозъчни клетки се евакуират и се надяват да открият щастието другаде. Има дами, които със сигурност биха сложили пуканките в микровълновата фурна, но има и такива, които ще отидат до шкафа с книги - препоръчваме да се насочиш към вторите. Книгите могат да разчупят леда в отношенията по-бързо от озонова дупка. 

Лъскавите планове и изисканите вечери

М-да, със сигурност ще имате време за дегустацията на вина и тестването на новите сирена, ала нека не забравяме, че това се прави на много по-късен етап. Ще направите добро впечатление с това или ще убиете жената от скука, докато си мислите, че това определено е нейното приключение. Винаги може да се разходите из парковете, да хванете късната прожекция на киното или дори да се насладите на малките радости от живота. Дори и стоенето на пейка с бира в ръка е далеч по-приятно от спазването на милиони правила и чакането на вечерята. 

Срещите винаги трябва да бъдат семпли и ефективни, а всичко останало може да се направи, когато му дойде времето!

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари
30 юни 2015 | 16:22

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14(ОБНОВЕН СПИСЪК) НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ С НАД 60 000 ПОСЕЩЕНИЯ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ----------------------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

Анета
29 юни 2015 | 22:52

Подкрепям, ужасно е, на мен също ми е направило впечатление.

...
29 юни 2015 | 17:10

Не разбирам защо от известно време започнахте да използвате "ала" във всяко трето изречение.