Съквартирантката

Отдавна водим спорове с главния за най-добрата комбинация от съквартиранти, с които можеш да живееш. Истината, е, че сам ще си най-добре, но всеки остров може да бъде част от група, а това, както знаеш, е нож с две остриета. Един от основните въпроси по темата, е "Трябва ли да пускаш жена в пещерата?". Ние не сме разисквали темата, защото винаги стигаме до скандали и после се напиваме, което не дава резултат, но запасите от алкохол скоро ще свършат и дружно решихме, че ще сложим една динена кора на главния, за да не може да каже и дума, освен "Наздраве!", разбира се!

Трябва ли да има жена в мъжкото пространство, която да охлабва ситуацията, а може би трябва да си намериш латексовата Кендис, с която да прекараш щастливо дните си, защото тя няма цикъл!

1. Твърде много разгонени хора

Всички се радват, когато се появи сестрата на съквартиранта ти, която е неприкосновена венерическа зона и там не се пипа, но това не пречи да вдигнеш антената, за да получаваш по-силен обхват от нейните хормони. Всичко е прекрасно, но в тесните пространства можеш да направиш една фехтовка с другите мускетари, защото всички са навирили шпаги и очакват невинната девойка да съгреши и да обърне гръб. 

2. Грешка-прошка

Има един момент, в който някоя жена ще влезе в пространството. Обичаме сестрите, братовчедките и роднините от женски род на съквартирантите. Една вечер решавате, че ще полеете главозамайващата победа по кърлинг на националния отбор и се започват бири, уиски, наргиле, свирка и хоризонтално пеене на химна, щото награждаването не трябва да се омаловажава. В този момент не мислиш за последствията и стероидния брат, който подготвя кривия нож за скопяване. Тя не мисли за своя приятел и двамата получавате това, от което имате нужда. Ако девойката се натиска и излъчва сигнали, действай! 

3. Последствията

Изпразвате бутилките и се лишавате от здрав разум, за да се отдадете на онова животинско мърсуване, което подлудява бабата от долния етаж и я принуждава да изсвири 5-тата симфония на Бетовен с бастуна върху тръбите си, но можеше да изкара и "Горчиво вино" на Веселин Маринов, за който е известно, че действа като истински убиец на всяка ерекция. Охлабваш положението и финишираш тежко като Тайсън на 15-я рунд. Девойката тръгва с разтреперени бедра (страничен ефект) и всеки ще се настани в собственото си легло. Има един основен проблем - и двамата искате да продължи или поне да се повтори, но утре няма да липсват алкохолните помощи, с които падат дрехи и задръжки!

4. Повторението

Ако не играеш ролята на голям кожен член, няма да имаш проблеми. Поставяте граници и късате всички чаршафи, продънвате матраци и чакате края на месеца, когато ще се окаже, че поколението е задържано в латексовата каска, честито! Може да стане и навик, но не препоръчваме, защото нещата стават сложни, когато доведеш друга приятелка, която е чула за невероятните приключения на Кънчо-завоевателя! Прибери острите предмети и ножиците, защото има жени, които ревнуват и скопяват по-бързо, отколкото можеш да си представиш, евнухо!

5. Връзката

Нека си припомним, изпраскал си девойката и изведнъж осъзнаваш, че имаш чувства и си влюбен и дори ще говориш с анаболния й господар, който може да те прекърши на две? Ха-ха, Къци! Недей да казваш нищо, а излез най-далече и помисли трезво, защото ще се окаже, че кучката е искала да си отмъсти на приятеля, брата, тате и други подобни. Никога не сваляй гащите, преди да си видял нейните глезени около врата си, защото може да се смее на размера, честно!

6. Срамът

М-да, онзи подъл приятел, който винаги ще й казва "Как ще го погледнеш в очите?", а ти ще си мислиш "Какво толкова е станало, че се филмира?". Най-нормалният отговор, който ще получиш от нас, е: "Жени!" и няма да споделяме повече! Ще трябва да гледаш срамежливия й поглед, когато си говорите за секс с компанията, а тя е наострила уши, за да чуе всичко. Ще изчакаш няколко месеца, когато ще се опита да забрави всичко и тогава ще атакуваш отново! Няма жена, която да не иска да повтори, ако си се справил като Аполон в леглото.

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Elanur
30 март 2013 | 05:19

Yup, that soluhd defo do the trick!

31 май 2012 | 16:11

абе за вас жените все мъжете са виновни, а вие не, никога, вие сте ангелчета небесни. Дами, пораснете, научете се да носите отговорност за постъпките си!

snowdisaster
31 май 2012 | 15:21

i'll drink to that