Съквартирантско споразумение

Животът със съквартиранти може да бъде уникален рай, но понякога и там се прокрадват дяволи или дяволици. Рогатите същества целят да нарушат баланса в силата и много често успяват да сложат края на една велика мъжка империя. Един мъдър човек е получил прозрение за тези предстоящи събития и е създал "Съквартирантското споразумение". Говорим за мъдрия Шелдън, който управлява с железен юмрук крепостта на безсмъртните. В хаоса са необходими правила, ако искаш да живееш в хармония с останалите главорези. Представяме ти примерно споразумение ала Men.bg.

1. Територия

Квадратурата и стаите са първото нещо, което може да доведе до спор. Съжителството в голям апартамент не означава, че всички ще са доволни от избора на стая. Тук трябва да има компромиси за всички. Има пространства за общо ползване като: кухнята, тоалетната, банята, хола, голямата спалня и др. Всички отношения се изграждат с компромиси, а един сексуален график няма да навреди на аудиторията в къщата. Човекът, който се е нанесъл в стаята с най-голямо легло ще трябва да го отстъпва при спешни случаи като: уникална гърла (големи гърди, малко дупе и перверзен поглед), две девойки, три девойки, четири девойки и май е време да изтрезнеем. Смятаме, че схвана идеята. Гостът е длъжен да използва собствени чаршафи и е задължен да изчисти е*алника!

2. Алкохол

Историята не познава ден, в който мъжка компания да не е близвала и капка. Не е необходимо да се оправдаваш, но трябва да има правила в тази област. Подготовката за един голям гурбет изисква алкохол в промишлени количества и пластмасови чаши(никой не иска да мие чаши, нали). Запомни, че последният няма да черпи, а просто ще отиде за още алкохол, а и няма смисъл от тарикатски номера, криза е! Пред чашата всички са равни, но има и по-пияни!

3. Секс

Свикнал си на съжителството в панелен блок с други изгнаници. Няма да намериш уединение с твоята птичка. Ще трябва да се адаптираш с аплодисментите от съседа, а всички знаят, че твоята е много сърцата в изпълненията. Проблемът е в това, че може и да не обичаш публиката и слухтенето по врата, което винаги е придружени с "приятелски" гаври от другарите, но те присъстват в картинката. Споразумението забранява всякакви коментари по адрес на мъжката аудитория на следните теми: размер на мъжеството, времетраене на акта, издадени звуци (телевизионният ефир помни виковете "Помощ" с френска любов). Разрешават се всякакви коментари и съвети за подобряване на взаимоотношенията, а изпълненията на любовчийката се оценяват по точкова система.

4. Махмурлук

Единственото по-лошо нещо от един пиян човек са двама и повече. В такива тежки моменти ще трябва да знаеш, че съединението побеждава джибрите. Гласното споразумение и разпределяне на ролите е натоварено със същата сила, която е присъща и на писмената спогодба. Всеки е задължен да достави необходимите атрибути за преборване с тежкото състояние, които най-често са: алказалцер, шкембе, баничка, люто, бира и т.н.

5 The Place

Познаваш го още като: тоалетната, WC-то, The Shitter и много други. Пред този храм, всички са равни. Препоръчваме да се използва с фиксирано време за употреба, защото сутрин не е приятно да стискаш 30 минути, докато твоят съквартирант си гледа нокътя на големия пръст на крака. Не си женска, която да окупира мястото за цяла вечност и после да се извинява на бясната тълпа! Етикетът изисква да оставиш отворена врата и да предупредиш околните за вредните емисии, които си освободил. Това вълшебно място може да е повишено и в баня. Правилото отхвърля нежни ласки в банята, ако не искаш допълнителна аудитория.

6. Интереси

Най-красивото в мъжката компания е кочовете не мрънкат, ама изобщо. Тяхната любима работа е да се уважават на няколко малки или големи. Поводите за алкохол се намират много често, а понякога използваш промоцията на рожден ден, имен ден, сватба на далечен братовчед, денят на Пи и всички други празници. Проблемите идват, когато започнат футболните турнири и всеки иска да подкрепя своя отбор. Достъп до тв — то и право да се покани агитката у дома при следните условия: отборът играе добре този сезон (позициониран в топ 5 на лигата), очакваш размирици на стадиона(случва се в българското първенство), задава се най-мечтаното дерби и др. Хостът трябва да осигури алкохол и мезе, а гостите трябва да се самообслужват или да донесат още алкохол.

7. Дразнители

Те идват и си отиват, но главоболието си остава. Има периоди, в които ще мечтаеш да се прибереш у дома, но има и моменти, в които искаш да изиграеш ролята на Томас Хюит с моторния трион. Нямаш нищо против съквартирантите, но те успяват да си намерят най-досадните жени, а понякога идват и роднините им. Прибираш се от работа и успяваш да се промъкнеш до стаята, без да те забележат и тогава започва ремонта на целия блок. Най-нормалната реакция на всички е да минат, за да проверят дали спиш - ами не!

8. Храна

Хладилникът е свободна зона и е свещен пазител на мусаката, шкембето и туршията на баба ти. Срещат се хора, които се изявяват като мародери и изплюскват запасите за цяла седмица, тогава е разрешена употребата на вазелин в по-късните часове, но това се случва рядко. Човещинка си е да останеш без финикийци и да живееш на пост и молитва, ама е по-учтиво да попиташ дали може да опустошиш армейските запаси на друг брат!

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Хубавата колежка
14 януари 2012 | 05:14

... точно на кукуво лято! :) Ама нищо, де. :) Аз писах вече за идеалното си съжителство с моят съквартирант. Този човек не съм го познавала отпреди и си се разбираме чудесно без излишни игрички, които предлагаш... просто сме си пичове и двамата - не си досаждаме с глупости, помагаме си, пием си, всеки си върши задълженията, когато си иска и няма мрънкане. ПС: Пф, всички тук само предлагат черепене дето никога няма да види никой - нито редакторите, нито нешастните читатели.... :/ донт ъндерстенд

Да Бе
28 ноември 2011 | 00:44

Сега специално за всички фенове на Мен.БГ ще издам тайната на успешното си съквартирантско съжителство. НАЙ-НАЙ-НАЙ важното нещо е при вас пичове да живее една (не повече !!!) мацоранка, колкото странно, нелогично и стряскащо да звучи това е моята изпита, и напълно успешна теория. Когато тя е сама и няма други "кифлички" около нея да и тровят главата, тогава това преспокойно можете да направите вие. Първата стъпка: убедете я, че живеейки с вас ще си изкарвате чудесно ( за по-лесно осъществяване ще е добре да е ваша детска приятелка, или недовършена авантюра). Втора стъпка: намерете си мъжки съквартирант, не че сте неспособни да я укротите сами, но просто няма да има с кого да си празнувате победата над женската и хитрост :–). Трета стъпка: при избора на квартира се престорете че уважавате всяко нейно искано, но просто някак си е било невъзможно ( като не забравите да споменете, че по нейният начин е най-добре ). Последен напън: цялата философия трае 1-2 седмици, а ето и какво точно се прави през тях за да получите невероятни изгоди: намирате нещото което тя мрази много (при моята бяха цигарите); правите това нещо нейн афинитет; започвате да изнудвате. ПРИ ЕВЕНТУАЛНИ ПРОВАЛИ: добрия суквартирант се познава по това колко добре може да прецака враговете ти :), нека единият от вас я ядоса, а другият успокои (и така тя ми става робиня до следващият женски кървав период) За невярващите съм готов да ви покажа (дори предоставя, на изгодна цена и временно моето домашно "произведение на изкуството"), тя готви, чисти, прави ни кафе (чай с ром ако сме болни), готова е да ни покрие от досадни родители и дори помата в свалките (няма майтам по добра е от кученце). ПС: за по-подробна информация (не че е възможно, вече ме боли всичко от писане, ще трябва да извикам Александра да ме разтрие) и оферти можете винаги да ме намерите на следния Skype: Да Бе. ПС2: ще черпя всеки постарал се да прочете този коментар :)

Да Бе
27 ноември 2011 | 23:51

Сега специално за всички фенове на Мен.БГ ще издам тайната на успешното си съквартирантско съжителство. НАЙ-НАЙ-НАЙ важното нещо е при вас пичове да живее една (не повече !!!) мацоранка, колкото странно, нелогично и стряскащо да звучи това е моята изпита, и напълно успешна теория. Когато тя е сама и няма други "кифлички" около нея да и тровят главата, тогава това преспокойно можете да направите вие. Първата стъпка: убедете я, че живеейки с вас ще си изкарвате чудесно ( за по-лесно осъществяване ще е добре да е ваша детска приятелка, или недовършена авантюра). Втора стъпка: намерете си мъжки съквартирант, не че сте неспособни да я укротите сами, но просто няма да има с кого да си празнувате победата над женската и хитрост :–). Трета стъпка: при избора на квартира се престорете че уважавате всяко нейно искано, но просто някак си е било невъзможно ( като не забравите да споменете, че по нейният начин е най-добре ). Последен напън: цялата философия трае 1-2 седмици, а ето и какво точно се прави през тях за да получите невероятни изгоди: намирате нещото което тя мрази много (при моята бяха цигарите); правите това нещо нейн афинитет; започвате да изнудвате. ПРИ ЕВЕНТУАЛНИ ПРОВАЛИ: добрия суквартирант се познава по това колко добре може да прецака враговете ти :), нека единият от вас я ядоса, а другият успокои (и така тя ми става робиня до следващият женски кървав период) За невярващите съм готов да ви покажа (дори предоставя, на изгодна цена и временно моето домашно "произведение на изкуството"), тя готви, чисти, прави ни кафе (чай с ром ако сме болни), готова е да ни покрие от досадни родители и дори помата в свалките (няма майтам по добра е от кученце). ПС: за по-подробна информация (не че е възможно, вече ме боли всичко от писане, ще трябва да извикам Александра да ме разтрие) и оферти можете винаги да ме намерите на следния Skype: Да Бе. ПС2: ще черпя всеки постарал се да прочете този коментар :)

Limona
24 ноември 2011 | 13:14

Има и добри и лоши страни, но поне никога не си сам. :)

iq.tochica.com
24 ноември 2011 | 12:09

Тествайте се, страхотен онлайн IQ тест: iq.tochica.com

LudAverr
23 ноември 2011 | 23:00


Men.bg от 23 ноември 2011 | 17:54

Шелдънското споразумение е 400 страници, а това е наш патент и работи винаги!

Е, няма спор... :D

Mitnicharq
23 ноември 2011 | 19:55

Kato ste pochnali sys statiite za sykvartiranti napravete i za tezi ,koito ti kysat nervite...

Men.bg
23 ноември 2011 | 17:54

Шелдънското споразумение е 400 страници, а това е наш патент и работи винаги!

LudAverr
23 ноември 2011 | 17:18

да ви питам, това на Шелдън споразумението ли е? :D Или вие си го измислихте?

Dzak
23 ноември 2011 | 15:52

"3. Секс Свикнал си на съжителството в панелен блок с други изгнаници. Няма да намериш уединение с твоята птичка. Ще трябва да се адаптираш с аплодисментите от съседа, а всички знаят, че твоята е много сърцата в изпълненията." Аз на това му намерих цаката ..... -> Банята е перфектното място ,когато искаш да правиш нещо ... никой не те безпокой пък си има и райбер :D