Самотната

Не сме сигурни дали трябва да казваме това, но открихме тоталното олицетворение на ForeverAlone-девойката! Потъркваме злобно ръце, защото е време да се посмеем на тези жени, които казват, че няма да останат сами, 'щото никога не можеш да намериш самотна жена (да, бе, да). Правим една бърза характеристика на ситуацията и запомни от нас, че е добре да избягваш гадината, защото може да търси приемно тяло.

1. Визията

Знаеш, че не можеш винаги да гледаш актриси с изпънати крака. Самотницата може да се срещне във всяка категория, но най-често се подвизава в сумо-средите. Не казваме, че е грозна като смъртта, но прилича малко на сестра й. Не е непозната на по-модерните дрехи, но това не означава, че се облича с вкус. Толкова е привлекателна, че ще ти трябва допълнителен алкохол, за да стане красавицата на вечерта!

2. Тя е готина

Много добре знаеш, че когато губиш битката остава само един изход от играта - блъфирането. Първото впечатление е силно и може да те заблуди, но на всяка следваща среща ще стане ясно, че не е куул. Повечето приятели са въображаеми, а останалата част не познава гълъбицата. Всеки мъж е минал поне през една патка и социопатка, но тази е цял лебед с изненади.

3. Тя не е готина

Запознаваш я с приятели, водиш я по купони, а тя продължава да гледа като ритнато куче. Ти си говориш с други хора, а тя точи ножове, за да върне жеста. Отказва социализирането с непознати и мрази всички твои приятели. Нейната усмивка е като усмивката на Томас Хюит заплашително впечатляваща и достатъчно опасна. Ако я раздразниш достатъчно, ще започне да плюе отрова и да вкисва настроението на всички!

4. Изборът

Има две много страшни неща, които могат да ти се случат: да умреш и да се влюби такова чудо в теб. Форевъралоунката избира своя партньор и не е позната на социалния протокол. Може да си обвързан или изплашен, но това няма значение! Тя ще се постарае да те забива по всички познати и не познати начини. Официално ходиш с нея и си правил секс или поне така разправя, което е доста голям проблем, ако наистина си обвързан!

5. Лудите очи

Барни винаги е предупреждавал за тези жени. Погледът им е омаен и вълнуващ, като на плюеща кобра. Един от най-страшните моменти, е, когато изгасиш лампата и очите й светят в тъмното! Това  ще е първото нещо, което ще видиш, преди да започнеш социален контакт с нея, ако не мигне в близките 5 минути - викай полиция, лудница и др.

6. Контактите с нея

Има много нещастници, които са били окупирани от такива напасти. Разбереш ли, че си набелязан от такава девойка - време е да смениш града. Постарай се да изтриеш всички социални контакти, телефони, адреси, снимки от приятели и т.н. Намери и раздадените визитки, за да не се налага да страдаш и да бъдеш жертва на телефонен тормоз.

Заключение

Знаем, че сме гадни, грозни и дебели, но това не означава, че ще се пуснем на всяка форевъралоун девойка. Ти също трябва да се пазиш и да показваш класа, защото говорим за една доста опасна игра, в която можеш да загубиш най-милото си - члена с висулките!

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Isahaqrhullur
30 март 2013 | 19:34

You have the monopoly on usufel information-aren't monopolies illegal? ;)

23 май 2012 | 10:16

Като тези, които те кефят не ти се кефят се задоволяваш с тези, които се кефят на теб.

Bqgam_Gol
20 май 2012 | 10:13

Всеки мъж е минал през това. :D Статията е шест!

19 април 2012 | 22:30

Сложете си като начална страница на вашия браузър превъзходната домашна страница на Wazzub безплатно и ще можете да печелите точки, стига да намерите други да направят като вас. С тези точки веднъж събрали ги ще може ежемесечно да пазарувате стоки и услуги в интернет. Ето ви линк да се регистрирате: signup.wazzub.info/?lrRef=d526f

Nick
19 април 2012 | 19:12

точно и аз това си мисля че първата ще си я отглеждам доволно ;)

Ерик Картман
19 април 2012 | 18:08

Тази на първата снимка не е лоша бе, вярно, че позата й е епична, ама мацката е сладка :)