Сбогом, кифли, ние минаваме на здравословно хранене

Преди известно време се натъкнахме на един много интересен материал от колежките. След това разбрахме, че вдъхновението е дошло от другаде и осъзнахме, че след като те имат право да развалят имиджа на мъжа, ние можем да върнем джентълменски жеста. Трудът на една отчаяна феменистка, която иска малко повече слава, можете да откриете тук. Нашият отговор е в следващите редове! 

Ех, мили кифли! Колко пъти се опитахте да ни покажете, че порасвате и вече нямате нужда от нас? Вие бяхте нашата мечта и идеал за жена, защото (и няма друг начин да го кажем) гърдите ви пораснаха по-бързо, отколкото на останалите в класа. Още тогава трябваше да разберем, че това не е признак за качество, а просто жокер, карта за излизане от затвора и лиценз за по-лесен живот. Вече пораснахме и открихме интернет, а там има толкова много жени, че вие просто не сте интересни. 

Проблемът не е във вас и ние винаги ще обвиняваме братя Грим и Ханс Кристиян Андерсън, защото принцесата никога не погледна на някой по-различен от принца в цялото кралство. Научихте се, че можете да останете с основно образование, стига да намерите онзи, който винаги ще може да зареди колата с бензин, а не с газ, както става все по-често. Омръзна ни да ни обяснявате как се влюбвате в 200-килограмов чичо, който някъде там има сърце, а до него може да стои и някой по-модерен пейсмейкър. Следвайки законите на еволюцията, ние ясно осъзнаваме, че тялото ви изобщо не иска това преживяване, но всяко удоволствие може да се подплати с материално желания и да създава илюзията, че някой ви обича. 

И докато все още се тупате в гърдите, четете Паулу Коелю и обяснявате колко сте силни, ние променихме тактиката и разбрахме, че не всички се борят за апартамент в София и поява във VIP Brother. Изненада, нали? Някои жени просто искат секс и може да не са напомпали джуки със силикон, да нямат изкуствени млекоцентрали, но имат нещо, което все още не може да бъде поставено от д-р Енчев - мозък. И докато обикаляте заведенията, почивате си от почивката с големия пухкав мечо, разсъждавайки за мъжкото достойнство и философията на лошото момче, ние също открихме далеч по-интересни светове на наука, на литературата и дори на свободното антифеменистко слово. Сигурно бихте страдали, ако можехте да разберете, че жените се борели за равенство и свобода от началото на света, водили са революция и борили са се за работно място и кариера, за да стигнем до тук, където жената е олицетворение на силиконовата долина и вярва, че любовта идва с много лой и унижения. 

Разбира се, че можете да ни цитирате ред психология, обяснявайки какви проблеми може да има един мъж с майка си, както и фактът, че цял живот търси жената, която най-много прилича на нея, но нека не забравяме, че монетата има две страни. Колко от вас страдаха от синдрома "момичето на татко"? Колко все още търсят онзи, който да бъде груб, защото интимният им живот не е завършен, докато не се появи личност, която да ги унижава, мачка и да им показва, че не са нищо от добре платена вагина на повикване? Мазохистично е, но вие извадихте общата психология от шкафа и направихте една единствена грешка - забравихте да я дочетете! Нека само напомним, че г-н Карл Юнг е отбелязал ясно произхода на женската агресия: "Жените преживяват желания за бащите си и агресия спрямо майките си". Сигурно и по тази причина сте склонни повече да мразите, отколкото да обичате, нали? 

И докато вие сте се опитвали да ни "спасите", ние искахме да ви покажем, че не е задължително да притежаваш милиони, за да бъдеш щастлив. Последното може да бъде много лесно забелязано, когато израснеш сред хора със сериозни възможности. Вземете си лъскавите дрънкулки, екстеншъните и претенциите, защото ние можем да даваме само любов, а останалото ще трябва да си го купувате сами. Точно това са истинските и интимни чувства и в тях няма да откриете iPhone 6S. Наслука и дано хванете поредната едра риба в морето от спонс... приятели! 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
01 октомври 2015 | 13:14

Сбогом!

Мартин Илиев
01 октомври 2015 | 12:23

Дефиницията е по сайта на MGTOW ;)

Мартин Илиев
01 октомври 2015 | 12:22

A Real Man: The hive/female definition of any male who is expected to make himself available to be treated as a utility, disposable tool, ATM machine, sperm donor or human wallet. Any man who refuses to be treated this way is generally regarded as “not a real man”, and should be prepared for an avalanche of shaming (i.e. “you must be prepared to drown on a sinking ship and ensure female comfort and convenience – even at the cost of your own life – else you are not a real man“). Most commonly used to describe any man who has not yet shackled himself to a female, or one who is seemingly immune and unaffected by her charms, looks or manipulations. This confuses the female to no end. So much so, that she will now attempt to convince herself that he is not even male. However, the true definition of a “real man” is any human being born with XY chromosomes. The remainder of that definition is entirely up to him – and nobody else. Especially a woman, because she has zero concept or understanding of masculinity outside the scope of what she thinks he “should” do for her. Even a trans-sexual male is still a “real man”. He’s just an artificial woman. We trust this will clear up the confusion for those who don’t understand the basics.

01 октомври 2015 | 05:14

"Преди известно време се натъкнахме на един много интересен материал от колежките."Да видим кога е станало това. Проследявайки източника на статията на Woman.bg стигаме до авторката Велизара Каменова, публикувала статията на 28 септември 2015 год. И двете статии, на Woman.bg и "отговора" на Men.bg са публикувани едновременно веднага след това на 29 септември 2015год. Т.е. никой на нищо не се е натъквал, ами заедно са скроили това представление, с цел да инсценират война и да предизвикат читателите. Вързахме се на играта им, сега потриват доволно ръце и се поздравяват за идеята. Забравете за случая и теглете една...

Макс
30 септември 2015 | 16:53

Съгласен съм с К. Намирам втората статия за напълно неадекватен отговор на първата. Съжалявам, пич.

RED
30 септември 2015 | 11:17

Не виждам защо изобщо сте се засегнали толкова много от статията в woman.bg. Тя е насочена само към една група мъже.. Защо всички мъже се почувствахте толкова засегнати? Истината е, че проблема е двустранен. Хората не умеем да си избираме адекватни партньори. Истината обаче е една. Ние жените след всяка връзка се чувстваме тотално съсипани и когато се "изправим" това за нас е наистина голямо постижение. Изправим ли се един път, сме се изправили и край! А мъжете от друга страна, могат да тъгуват по дадена жена с години наред и това да прецаква всяка следваща връзка, защото никоя няма да оправдае очакванията им. И в крайна сметка се женят за някоя "угодна" женица. Малко са хората, които са се намерили в истинския смисъл на думата. Било то мъже или жени, няма значение. Всички си имаме проблеми. Всички си имаме по някой синдром, разказан по дебелите книги. Всички сме прецакани от родителите си по един или друг начин. Не е нужно да се нападаме жени срещу мъже. В крайна сметка не можем едни без други.

itroll
30 септември 2015 | 10:20

много курви брат

...
30 септември 2015 | 09:24

Който има повече интерес по тая тема, да напише MGTOW в google или youtube, ще ви се завърти главата от количеството полезна информация ( и доста скандална на пръв поглед )

...
30 септември 2015 | 09:23

...
30 септември 2015 | 05:27

Изключително смешно ми е напоследък,колко е модерно мъжете да казват ,че не харесват-материалисти,че искат жената да е независима,самостоятелна,интелигентна,да се поддържа,да е разкрепостена,образована и борбена....но някак си не осъзнават,че изведнъж изниква въпроса:Вие защо сте ни ако сме толкова независими и равнопоставени по ангажименти с вас?Аааа да....защото "има жени,които искат просто секс" ...защото имате златен...и някой трябва да ви обича и дундурка само и единствено,защото ви стърчи ли?Пхахаха еми извинете ама...наистина ще е по-добре да си търсите заразоносителките дето са им лАбАви предниците и искали просто секс.Само не се опитвайте да ни убеждавате,че точно те...видиш ли имали мозък,понеже е точно обратното но познавайки полът ви и способността му да се самоубеждава в удобни за него неща,може и наистина да го вярвате.Желая Ви здраве...ще ви е нужно,имайки предвид откритието ви.

Neychev
29 септември 2015 | 22:47

Не съм съгласен нито с първата, нито с втората статия. Човек сам избира какъв да бъде- "лошо момче", "проститутка с джуки и екстеншъни", "мамино синче" и т.н. За което няма право да съди и останалите. Ако човекът до Вас по някакъв начин ви е наранил заради нещо, което не можете да му дадете. Най-често жените не могат да дадът пълноценен секс следователно мъжете можем да го потърсим при друга..., а мъжете не могат да отделят или не искат 1 в месеца, цветя, по-добра кола, екскурзия до някое по-добро място от "Слънчака", не съдете жените, че и те отиват някъде, където могат да го получат. Все пак всеки желае това, което не може да има в даден момент. Затова дайте време на всеки, както беше казал някой, "Времето показва както добрите, както и лошите черти на човек" свиквайте с това, няма по-щастлив човек от този, който не очаква много от живота, но и няма по-глупав от този, който се е пуснал по течението с главата напред. Драги дами и господа, старайте се да впечатлявате тези около вас със самите себе си, няма нищо по-ценно от това!

Neychev
29 септември 2015 | 22:43

Не съм съгласен нито с първата, нито с втората статия. Човек сам избира какъв да бъде- "лошо момче", "проститутка с джуки и екстеншъни", "мамино синче" и т.н. За което няма право да съди и останалите. Ако човекът до Вас по някакъв начин ви е наранил заради нещо, което не можете да му дадете. Най-често жените не могат да дадът пълноценен секс следователно мъжете можем да го потърсим при друга..., а мъжете не могат да отделят или не искат 1 в месеца, цветя, по-добра кола, екскурзия до някое по-добро място от "Слънчака", не съдете жените, че и те отиват някъде, където могат да го получат. Все пак всеки желае това, което не може да има в даден момент. Затова дайте време на всеки, както беше казал някой, "Времето показва както добрите, както и лошите черти на човек" свиквайте с това, няма по-щастлив човек от този, който не очаква много от живота, но и няма по-глупав от този, който се е пуснал по течението с главата напред. Драги дами и господа, старайте се да впечатлявате тези около вас със самите себе си, няма нищо по-ценно от това!

До отчаяния автор, който иска малко повече слава
29 септември 2015 | 20:49

Чий имидж защитаваш? Ако беше разгневено "лошо момче" щеше да обереш някоя банка, а не да драскаш статийка. Не си и истински зрял мъж, тогава би разбрал смисъла на първата статия.Явно говориш от името на някаква трета група мъже, но въпросната статия въобще не се отнася за тях! Остава ти още една опция- имаш личен проблем с колежките, който не е добре да решаваш в тази медия.

29 септември 2015 | 20:19

има кой да ми прави, ма, фльорцо, отивай да духаш

К
29 септември 2015 | 18:16

Не виждам връзка между двете статии.Бих нарекъл втората неадекватен отговор на първата.