Секс в онзи период от време

За първи път ще застанем зад гърба на жената, за да кажем, че цикълът е най-гадното нещо, което може да съществува във вселената! Всеки месец се лишаваш от секс и скубеш пилето, докато твоята оживее отново с доза хормони!

Някои са доволни, защото знаят, че няма да станат татковци, но това не трябва да се случва и на първото място, ако не искаш тези последици! Двете най-страшни неща за мъжа са ПМС и МС! Как да живееш пълноценно, когато твоята врътне кранчето на кетчупа? Вариантът е само секс или алтернативен секс!

Ние изреждаме плюсовете и минусите, а жените ще ни теглят една майна в коментарите, но все някой трябва да се жертва за отбора, нали? Запознай се с плюсовете на секса по време на цикъл!

1. Секс е 

Няма какво да ти обясняваме! Животът е твърде кратък, за да чакаш седмица, докато твоята презареди батериите! Все пак си си взел приятелка за секс, а не за ръкоблудстване и ръкопляскане! Напълно възможно е да не спираш сексуалната серия за почивка в тези периоди! Няма особена разлика!

2. Анален секс

Когато съдбата затвори една врата с кървави брави - винаги се отваря друга! Предимствата са, че е по-тясно и стегнато и определено ще ти е по-уютно! Уоманките продължават да отричат, но това е така, защото не са пробвали! Зачитаме мнението само на жени, които имат зад гърба си един завършен акт, а останалите да си тихи и мирни!

3. Свирка

Няма особено голяма философия, която да пречи в такива моменти. Получаваш си я всяка сутрин по задължение и не смяташ да се лишаваш в този период! Много е гадно, когато се събудиш премръзнал и видиш огромна планина в центъра на леглото, която е събрала всички юргани! Все някой трябва да изпусне напрежението!

4. Секс с приятелка

Добрите момичета винаги мислят за половинките си! Те може да са в цикъл, но винаги има една красива приятелка, която да е навита за един здрав шах! В повечето случаи не се случва, но сме сигурни, че един ден ще извоюваш заветната цел!

 

Недостатъците са също много големи!

1. Страшно е

Имаш чувството, че си отново с девственица, но този път си я ковнал здраво и си мислиш, че умира! Лошата работа е, че картинката не изглежда добре! Не си виждал толкова кръв от последното гледане на "Мълчанието на агнетата".

2. Нови чаршафи

Понякога не уцелваш момента и може да се озовеш в кървава баня! Това бърка в джоба, защото чаршафите на Супермен ще станат доста противни, а после ще имаш голямо обяснение за хората, които те видят с доказателствата за убийство!!

3. Болки и мрънкане

Не може без тях! Знаеш, че жената те мрази, защото ти никога не срещаш такива проблеми! Понякога правиш нещо подобно, но то се получава в моментите на злоупотреба с доматен сок и водка! Искаме да ти кажем, че го докарваш на цвят! Ще трябва да си стабилен оратор, за да я придумаш за съгрешаване в този тъмен период от месеца! Ако не си добър, използвай своя най-добър приятел - алкохола!

 Кой е този период? Подскажете ми!

Заключение

Ако жените пускат по-често, ще намалее процентът на изневерите!

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
fake view
08 ноември 2017 | 15:41

570Vop Thanks a lot for the blog.Really thank you! Fantastic.

our website
31 януари 2017 | 22:37

i6ssOV Thanks again for the blog article. Really Great.

една жена
13 април 2016 | 19:27

Рядко се случва, но ако мъжа ми много иска, правим прави в банята анален. Така сме още от гаджета.

данчо
09 април 2016 | 23:13

Жена ми понякога иска секс по време на цикъл, но след първия път всичко се изцапа и на нея не и стана приятно. След време пак поиска, но предложи да правим анален, и от тогава така го правим в този и период. Казва, че по изключение тогава аналния секс и харесва.

jnBAOCam
01 януари 2016 | 10:12

OrmkBy

crork fiverr
16 октомври 2015 | 04:32

iE0Ru8 Really appreciate you sharing this blog article.Thanks Again. Great.

факт
30 юни 2015 | 09:58

Тая статия е пълна лъжа (като много неща в информационните агенции и т.н Интернет)- според много изучавали сексологията хора- бисексуалността е лъжа и няма доказани реални случаи- а аналния секс се практикува (предполагам) от гей мъжете- някои от които могат да са облечени и като травестити (но гей мъжете и импотентните мъже нямат физическо влечение и физическа възможност да получат ерекция с жена и т.н). Предполагам, че някои от жените са ползвали делдо- вагинално.Чувал съм, че много от коментарите в информационните агенции и т.н Интернет и т.н- се пишат от журналисти от самите тези информационни агенции (а и едва ли някой би чел нещо от техните теми- въпреки, че те официално пишат, че много повече хора са чели техните теми).

check it out
12 май 2014 | 15:21

oOS8fv Really informative blog article.Really looking forward to read more. Much obliged.

canadian salons
06 май 2014 | 17:37

I really liked your blog. Will read on...

salons in canada
06 май 2014 | 14:27

Really informative article post. Awesome.

best prices
22 март 2014 | 16:47

ng7AJ2 Really enjoyed this article. Want more.

stunning seo guys
31 януари 2014 | 00:29

ysMIGp Thanks so much for the blog. Really Cool.

pro link building
25 септември 2013 | 00:36

Qu8bxZ Hey, thanks for the article.Really thank you! Awesome.

great seo service
04 септември 2013 | 08:49

DEC2Q1 I am so grateful for your blog. Awesome.

seo service
28 май 2013 | 14:12

OK1n1v Muchos Gracias for your blog.Thanks Again. Want more.