Щастливата жена е индикатор за щастлива връзка

Господа, имаме тъжна вест за всеки един, който се чувства нещастен в своята връзка. Причината не сте вие, а жената! Учените от университета Рутгерс са открили, че мъжете са много по-щастливи, когато и жените им са били щастливи. Единственият начин една жена да бъде задоволена е с Ваша помощ или с помощта на съседа - учените така си мислят. Всичко е установено с разпитването на 394 двойки и микса от настроения във всекидневието. 

Изследователите открили, че нещастната жена е способна да завлече всичко със себе си (изобщо не се учудваме, виждаме всичко по време на цикъл), докато щастливата можела да хвърли своята положителна енергия върху цялата къща и дори да помогне в преодоляването на проблемите. 

Щастливата жена била способна да слуша проблемите на мъжа си и дори да реагира по-емоционално във връзката. Практически е ясно, че ако жената не е щастлива, мъжете свършват с 10-15 тухли около врата, скачайки от Бебреш. Нещастната жена е съвсем друга порода, тя е готова на скандали, атака с острите ножове на тъщата и дори забиване на мотика в колата. Нейното поведение се определя от разнообразните сценарии на нещастие, но мотиката в колата е следствие на интернет активност под формата на одобрена женска снимка. Жените по-рядко могат да преглъщат подобно настроение и са готови да те нападат смело, докато по-голямата част от мъжете е запомнила първия урок на родителското тяло "Стискаш зъби и продължаваш напред, никой не е казал, че всичко ще е приказка!". 

Статистически погледнато, мъжете са по-щастливи в брака от жените, както и извън него, но това е материал за друг път. Мъжкото щастие идва под много форми, но не отговаря генерално за положението в дома. Бихме искали да споделим тайната рецепта за щастието на жената, но не сме сигурни, че съществува такава. Нека не забравяме, че тя е създадена, за да е сигурно, че мъжът няма да умре от щастие. Въпреки изтъкващите се съпруги в последните материали, искаме да припомним мъдрите мисли на един французин, който смяташе, че бракът е като буркан с три пръста мед, а след тях стоят достатъчно елементи за ощастливяването на малка кочина (фекалии има). Оставяме анализите за щастлив брак на колежките, но искаме само да отбележим няколко тежащи факта в повечето връзки. 

Кариерата

Едва ли има връзка, в която двойката да не се хваща за гушите, докато се опитва да разпредели домашните задължения. Признаваме, че по-голямата част от мъжката аудитория вижда в жената кухненски уред за салата с вградена миялна машина и като бонус разполага с вагина, но не винаги е така. Познаваме мъже, които имат малко повече свободно време след работа и често готвят, прибират децата и дори сме ги виждали, заклеваме се, да мият чинии. Мама през това време е отдадена на следващото повишение и закъснява, а в обедната почивка продължава да получава неприлични предложения от колегата, докато нейният партньор най-често получава квалификацията "Мухльо", защото не вижда смисъл от натягането. Хората с кариеристка често заспиват на дивана с няколко кутийки китайско и празен поглед в телевизора, докато випъри обясняват, че са с обратни наклонности, сякаш на някого му пука. Продължавайте с кариерата дами, макар и сексът да е мираж за последните няколко месеца, защото сте заети и главоболието пак се обажда.

Престижът

Не всички мъже работят в офис, с гледка към Витоша и кожен фотьойл. Не всички разполагат с едрогърда секретарка, която да се навежда за изпуснатата химикалка. Част от мъжката аудитория строи бани, създава апартаменти и често се прибира с повече бяло, отколкото Пабло Ескобар може да прекара за един месец. Те не са част от хората с копринени костюми и лъскави возила - различни са. Обвиняваме братя Грим за всички приказки, в които принцът сваля поглед към простолюдието и залюбва Димитричка, завещавайки й половината кралство и розовото Bentley. За съжаление, подобни инциденти остават само в приказките, следователно е трудно да си ги визуализираме. Мъжът може да работи с достойнство, защото в последните години е останало само то, а и все още вярваме, че няма срамна работа, уж. Въпреки общото щастие, има жени, които се срамуват от своите партньори, защото нямат шкембе и не нагъват скариди с шампанско всяка вечер в елитните заведения. Строителят се прибира у дома, отваря добрата стара "Грозданка" и пуска малко от полезните вибрации на Pink Floyd и компания. Дори и да не работят в офис, тези хора вършат нещо полезно, за разлика от костюмарите, които се подвизаваха при Lemon Brothers. 

Приоритетите

Отдавна знаем за разликата между терориста и жената в цикъл - с терориста може да се преговаря. Разговорите са в основата на всяка щастлива връзка. Партньорите винаги имат нужда от малко радости като Шампионска лига, шопинг с приятелки, напиване с идио... компанията, змийските проклятия с нейните приятелки и много други. Всичко би било прекрасно, ако всеки намираше време за себе си, но вярвайки на Айнщайн, всички сме прецакани от сътворението на света до днес. Няма пълно щастие, както липсва и напълно задоволената жена - тя е мит. Господата, които дружат с "Жената-чудо" ще осъзнаят, че рано или късно ще спрат да бъдат толкова привързани и ще обърнат внимание на друго щастие - собственото. Нека не забравяме, че разводът струва само около 150 лева. Как една жена може да бъде щастлива? Попитайте American Express. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Сър Пичук
23 септември 2014 | 14:27

- Скъпи, искам да живея с теб дълго и щестливо! - Скъпа, ако ти ще живееш щастливо, аз дълго няма да изкарам.