Сине, мама иска да те кастрира?

От време на време си спомняме безсмъртния Тодор Колев и неговото първо вечерно шоу с гръмко име "Как ще ги стигнем". В последното 10-15 години започнахме да осъзнаваме, особено след като завесата за великата Америка се вдигна, че не искаме да ги стигаме. Илюзията за великият американски народ се поддържа само от тези, които никога не са стъпвали там или са прекалили с киното. САЩ не е велика и скоро няма да бъде, но вие сте свободни да вярвате в каквото искате. Има една точка, която никога не искаме да стигаме, нека тя да си остане неприкосновена за американците и техните деца, те теглят достатъчно. 

Такъв цветен пример на сивото ежедневие може да бъде 6-годишния Джеймс от Тексас. Той, като много други деца по целия свят, е дете на разведени родители. Една особена разлика между него и останалите дечица е фактът, че в момента Джеймс се намира на полов кръстопът. Това е възможно благодарение на американската здравеопазваща система, която смята, че едно дете може да избира пола си в най-ранна възраст, включително и да мине през стерилизация на 8-годишна възраст. 

Всичко започва със спечеленото попечителство от майката (никаква изненада тук) и странното решение да отведе детето в Далас, Тексас и да започне да го облича като момиче. Горкото дете бързо изгубило връзка какво е, особено след като мама го нарича "Луна". Възропталият се татко бързо получил отпор от бившата съпруга, която побързала да заведе дело и заяви, че това е насилие над техния общ наследник. Джеф, който освен с всичко трябва да се бори в съда срещу ограничителната заповед на майката и изплащането на издръжка, трябвало да започне финансирането на терапефт за определяне на пола с всички останали процедури. Лекотата, с която може да отрежете пола си и да се превърнете в каквото пожелаете е доста лесна, терапефти има на всеки ъгъл, готови да набодат системите с хормоните. Като бонус трябва да знаете, че в Ню Йорк има 31 пола, сред които: Gender Bender, Agender, Third Sex, Non-Binary Transgender, Hijra, Person of Transgender Experience и други. 

Според медицинското лице, избрано от майката, Джеймс трябва да започне своята терапия незабавно, показвайки най-ранните симптоми на джендър дисфория. Прави сте, животът на едно дете е оставен в ръцете на майка и нейна колежка, които са обградени в мистиката на половете, а защо не и в омразата към мъжете? Медицинската статистика не е особено позитивно настроена, особено след като майчинската угода е за сметка на физически и психически щети в полза на поколението. Американските права и свободи са доста красноречиви по тази тема, ако пациент с подобни симптоми има симпатия към определен пол, тогава е редно да се започне процедура. Разбира се, малкият е получил двете си имена "Джеймс" и "Луна" на лист хартия. По време на сесията, в която мама е присъствала, 6-годишният най-разумно е спестил шамарите и избрал "Луна". Когато обаче бил на гости на баща си, категорично избрал мъжкото начало с името "Джеймс". Щом детето не е подвластно на майчината психоза, избирало да бъде активно и щастливо момче, което няма нищо против да пишка в някой храст, без да му се налага да кляка. Таткото често споделя, че синът му агресивно отбягва женския гардероб. Луна изплувала на повърхността, когато се появи мама. 

Джеф прави абсолютно всичко, за да спаси психиката и пола на детето си, дори е направил сайт "Savejames.com", за да спечели по-сериозна гласност. Все пак не говорим за пари, не говорим за къщи и коли, а за психиката и живота на 6-годишно момче. Всичко е в името на свободата и правото на щастие, въпросът е чие. Какво толкова, нали? Да те кастрират на 8-годишна възраст надали е най-лошото, което може да ти се случи, все пак става всеки ден, очевидно в САЩ. Да не забравяме, че всеки, сменил пола си, бърза да пробва самоубийство след това, но подобна статистика не се разглежда по този начин. Но остана ли някой, който да вярва в прозрачната "американска мечта"? Освен Мис Тигрова, разбира се...

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!