Спането по двойки

Всички знаят, че женското присъствие прави къщата малко по-уютна. Това, че мацката е там променя фона и те кара да се засрамиш пред пирамидата от мръсни чорапи, но щом се е престрашила да влезе в пещерата ти, тогава трябва да се замислиш сериозно за вашите отношения. Наскоро получихме оплакване от една гореща морска сирена, която сподели, че е участвала в неравностойна борба с мъжки партньор в леглото. Знаем, че е трудно да контролираш телесната си маса и смятаме да се позабавляваме с креватните безсъзнателни движения.

1. Дан Колов

Чухме от доверени източници, че представителите на този вид сън са опасни и използват най-жестоките хватки за задушаване. Специфичното при тях е, че са способни с едно гушкане да ти счупят врата, защото сънуват снощното кеч-шоу по телевизията. Жените не могат да избягат от тях, 'щото стискат силно и сутринта е болезнена, но пък женската аудитория се изумява от пластичността на тялото си.

2. Плондер

Мъжът е най-безпомощен, когато е в страната на чудесата, а тялото му е в конфликт с всички закони на гравитацията. Положението става трагично, когато се е наклонил в грешната посока и се е размазал върху невинното и нежно тяло на мацката. Виковете за помощ са рисковани, защото може да допринесат за задушаване.

3. Митничарчето

Хлъзгав като сапун и успешно избягваш от нейните ласки. Причината не е, защото половинката е непривлекателна. Заспиването с чуждо присъствие те притеснява и ще спиш на ръба на леглото, че дори и под леглото. Такива хора ще пропуснат радостта от похотливото събуждане, но се надяваме, че някой ден ще оправят нещата.

4. Лигльото

Има жени, които обичат да бъдат гушкани, и такива, които не са особени фенове. В двата случая гарантираме, че вечерта ще се запомни. Лигльото/та е толкова разглезен/а, че ще мрънка до смърт, когато решите да мръднете. Това не е големият проблем. Кофти моментът е когато отвори бента и пусне всичките си течности върху вас. Възглавниците на петна ще трябва да ви сигнализират за предстоящото събитие. Ароматът на чисто също е подозрителен, защото мъжът сменя завивките по две причини: когато е бил с друга и когато се лигави! При жените е по-трудно идентифицирането, но си носи пояс за всеки случай.

5. Karate kid

Уж е филм за карате, а учат кунг фу. Няма да говорим за филми, а за този индивид, който шава прекалено много с крайниците си. Сънят ще е илюзия, щото той ще се постарае да си завре големия пръст на крака във вашия нос, което е доста неприятно. Това ще е най-болезненото преживяване, което може да се оприличи като целодневен курс по самоотбрана.

6. Говорещият с вълци
Мда, гласовете са необходима програма във вечерното шоу на пияните глави. В повечето случаи са на чужд на човечеството език. Имаме един фен, който редовно се свързва с отвъдното на няколко ракии и после се оплаква, че не може да си намери изгора. Единственото спасение за такива люде е алкохол до припадък, че и след това, за да може да запазят блажената тишина и да оставят добри чувства в сърцето (и дупето) на любимата.

7. Х-мен

Най-често срещата позиция сред мъжкото общество. Обикновено заспиваме като маркер на пиратска карта или като логото на филма с мутантите. Пространството е заето за втори човек и принуждава партньорката да си тръгне много по-рано. Тази хоризонтална свободия се позволява, когато си в кралското легло - събира два слона и стадо овце. Малцина са благословените с няколко метра от спалната площ.

8. Мост

Събудиш ли се в тази позиция е редно да направиш две неща: провери дали те боли южната граница, че има лоши хора, които се възползват, и си провери вещите, защото най-често свършват в нечий чужд джоб или са намери от някой, преди да ги изгубиш! Щом се подпреш на чело, тялото ти влиза в хармония и не може да бъде съборено, гаранция!

9. Костенурката

Лягаш и прибираш всички крайници към тялото. Тя може да си помисли, че си ходил в затвор или си бил малтретиран, така че имай предвид - правиш добро впечатление. Тя ще се опита да се доближи до личното ти пространство, а ти ще се свиеш до степен на изчезване. Сутринта отваряш очи и не можеш да движиш нито една част от тялото си. Ще видиш колко е приятно да ходиш с краката на комшията до свещеното място.

10. Независимите

Всеки спи на отделно легло и може да прилага най-различни акробатики, без да пречи на другия/та. Всичко зависи от спогодбата и най-често има нацупени, които смятат, че любовта е свършила. Опитваме се да разберем каква е връзката между пълноценния сън и любовта, но тя предполага, че се обичате повече, когато се навре в теб.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
test.zalata.net
26 октомври 2011 | 08:59

Колко е 111 х 4 = ?? Ако мислиш че отговорът е лесен - тествай се на: test.zalata.net и провери колко е IQ то ти!

Божо
25 октомври 2011 | 23:10

Дидо, честито повишение, чак сега виждам! И статийката е супер - ХМЕН форевър!

роно
25 октомври 2011 | 16:21

Затова вкъщи имаме две спални и когато на някой не му е удобно просто се мести и толкова - няма драми, няма недоспали

Limona
25 октомври 2011 | 13:02

Аз съм Х - мен ураааааааа, аз съм супер герой!

Mitaka_Harley
25 октомври 2011 | 11:37

а защо този чуден феномен "хъркане" не е споменат :D

Бай Иван от Балван
25 октомври 2011 | 11:03

РАЗКАРАЙТЕ ТОВА КОПЕЛЕНЦЕ ЯВОР ГЪРДЕВ С ТАЯ ДРАЗНЕЩА РЕКЛАМА,ЧЕ НАМРАЗИХ САЙТА!!!

Бай Иван от Балван
25 октомври 2011 | 11:02

РАЗКАРАЙТЕ ТОВА КОПЕЛЕНЦЕ ЯВОР ГЪРДЕВ С ТАЯ ДРАЗНЕЩА РЕКЛАМА,ЧЕ НАМРАЗИХ САЙТА!!!

Бай Иван от Балван
25 октомври 2011 | 11:02

РАЗКАРАЙТЕ ТОВА КОПЕЛЕНЦЕ ЯВОР ГЪРДЕВ С ТАЯ ДРАЗНЕЩА РЕКЛАМА,ЧЕ НАМРАЗИХ САЙТА!!!

Бай Иван от Балван
25 октомври 2011 | 11:02

РАЗКАРАЙТЕ ТОВА КОПЕЛЕНЦЕ ЯВОР ГЪРДЕВ С ТАЯ ДРАЗНЕЩА РЕКЛАМА,ЧЕ НАМРАЗИХ САЙТА!!!

Бай Иван от Балван
25 октомври 2011 | 11:02

РАЗКАРАЙТЕ ТОВА КОПЕЛЕНЦЕ ЯВОР ГЪРДЕВ С ТАЯ ДРАЗНЕЩА РЕКЛАМА,ЧЕ НАМРАЗИХ САЙТА!!!

25 октомври 2011 | 10:39

qka statiika makar 4e namiram v sebe si malko ot vsi4ko izbroeno :)

pencho
25 октомври 2011 | 10:18

nice