Специалните сили с най-жестоки тренировки в света

Армията трябва да е задължителна, това е основната идея на много мъдри хора, които са отбили военната служба. Има хора, които просто обичат силните усещания и специалните части са най-добрият начин за задоволяване на нуждите. Виж най-жестоките изпитания на елитните военни сили в най-добрите армии на света. 


Спецназ

Руските военни машини се създават от мазохисти, които обичат 100% адреналин. Няма друго обяснение за тяхното съществуване. Всяка тренировка е изключително жестока и се толерира боецът, който отваря рани, чупи ребра и доминира силово над своя опонент. Всеки член на това подразделение е длъжен да покрива сериозен норматив всяка седмица, ако не иска да има наказания. 

Той трябва да избяга между 2.4-2.8 километра за 12 минути. Следват класическите физически упражнения като лицеви опори, скокове, набирания и много други. Целият набор от упражнения е седем, а войникът трябва да направи минимум 5 серии (10 повторения), за да може да мине изпита (правят се без почивка между сериите, както си свикнал в залата). Болката е най-приятното усещане за тях и до сега няма член, който да се е огънал на разпит. Едни от малкото в света, които обичат болката. Можеш да видиш как чупят тухли с глава в YouTube. Техните тренировки са забранени на запад.

MARCOS

Запознай се с индийските морски пехотинци. В тази дивизия се избират само най-добрите от индийската флота. Членовете започват обучението си преди да навършат 26 години. Най-често се избират на средна възраст 20-23 години. Пълното обучение е от 2 години. Физическите упражнения за влизане се провеждат цели 3 дена без почивка. 80% от кандидатите не успяват да покрият изискванията, а останалите 18% се огъват в "адската седмица", която е с продължителност от 5 седмици, където сънят е някаква илюзия, за която може да си чувал. Само 2% от всички кандидати успяват да издържат на натоварването. Критиците смятат, че MARCOS превъзхождат морските пехотинци на САЩ. Единственото разминаване между двете части е, че янките имат по-доброто оборудване.

Морските пехотинци

Където има конфликт, те са там. Обучението им е с продължителност от година, в която трябва да се справят с невъзможното. За 24 седмици се научават на всичко, което може да се знае за сухопътните битки, след това прекарват 24 седмици за подводно обучение, 3 седмици скачат с парашут и още много други откачени чудеса. На финала се специализират в други подготовки, спрямо необходимите нужди на армията. Може да си мислиш, че са много, но активните морски пехотинци не са повече от 2 000 души. Не пишем много за тях, защото има достатъчно филми, които правят рекламата! 

Шейетет 13

Мотото им е "Когато нещата станат трудни, евреите се ядосват!". Те са 1 от 3-те най-елитни сили на Израелските специални части. Шейетет 13 е еквивалента на Delta Force. Специалисти са в освобождаването на заложници, преговори, контра тероризъм и още много други. Ако си гледал "Мюнхен", те са хората, които трябваше да участват в главната роля. Крав Мага е основен специалитет и основната идея е, че боят е до смърт, а ударите в орехите са най-често практикувани от тях! 

SAS

Запознай се с хората, които твърдят, че това е мястото за най-жестоки тренировки на света. Списъкът с изучавани бойни изкуства е доста дълъг и ти препоръчваме да пропускаш тупаниците с тях, просто нямаш шанс. Първите стъпки от тренировката са 10 километрови маратони с пълно бойно снаряжение. Тренировката продължава една седмица, но дистанциите се увеличават всеки ден. Нямат право да се отделят от основния маршрут, трябва да бъдат тихи и незабелижими.

Освен това правят всичко това в планините. Игрите започват от 4 часа сутринта. Следват 17-километрови преходи, а на финала идва и 64-километрово изпитание, което трябва да бъде завършено за по-малко от 20 часа. Натоварването е съчетание от два последователни маратона. Няма публика, няма надъхване, няма нищо. Войниците трябва да се мотивират сами или да се предават от самото начало. 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
За легионерите
13 август 2021 | 23:40

легиона е детска градина на фона на спецчастите изброени тук. И повече от една трета от него е руско говорящ.. пенсионери от разни руски спец части и не съвсем спец си карат курорта в легиона.

see pron
20 декември 2018 | 18:57

Qxon5Z Usa Online Casinos view of Three Gorges | Wonder Travel Blog

Bobi
23 октомври 2017 | 02:35

Това е някаква измишльотина. Във всяка армия се юркат спецовете. Написаното и въобще сравнението между това на кого п*шката му е по-голяма е все едно да се спори кое тежи повече - 1 килограм желязо или 1 килограм вълна. Хайде със здраве :-))))

Kiro
12 юни 2014 | 21:47

Па я в гранични войски в Смолян бягах 3 месеца по 17 км на ден с пълно бойно. При нас под 10 км на ден бягаха само готвачите, връзкарите и лафкажията :)

lozanov
28 февруари 2014 | 19:50

а френския легион

06 ноември 2013 | 15:01

Ас па си виках чи агеент СКАЛИ е най печената зайно с агеент Тони Мунтана и сас МАРЛОН БРАНДУ от ГАДФАДА пак можи да вместимее и СПИНДЕЕЕРМАН и ГУБИ ТАПАГА дарти ГЕРОЙ вав битката от ЛЕНИНГРАТ

himika
06 ноември 2013 | 09:15

добре, че не сте сложили чуждестранния легион, че другите щяха да изглеждат като първокласници

разочарован 17-годишен
05 ноември 2013 | 23:43

а ние една казарма нямаме .....

Печели Пари Онлайн
05 ноември 2013 | 14:34

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 15 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g