Стани куче!

Тия реплики като „Пребиха ме като куче!“, „Стига си лаял, бе!“ или „Куче, което лае, не хапе!“ са ужасно изтъркани и всъщност ние смятаме, че щеше да е много яко, ако бяхме кучета!

Разходка

Сещаш се оная старичка реклама – как кучето подивява от кеф само при споменаването на думата „разходка“. И ние сме така – да излезем и тичаме като ненормални, да не правим нищо, да лочим от някоя локва и да се отъркваме във вървежни мастии – това ни звучи като един съвършен ден!

Кокали

Някой беше ни казал, че само кучетата и ние (единият колега по-специално) си падаме по кокали, а истинските мъже искали по-такива жени - „да има какво да хванеш“. Изобщо, кучетата се кефят на истински кокали, а ние – на жени, чиито кокали (на кръста, на ключиците и т.н.) са добре видими, сещаш се.

Близане

Ако бяхме кучета, щяхме да имаме идеалното извинение да ближен до полуда някоя яка мацка (ако тя позволи, де, ама не може да ни откаже), а и да се завираме безнаказано под полата й! Винаги можеш да налетиш на някоя добронамерена мацка в парка и да се проявиш като разлигавен булдог!

Радост

Когато един мъж е на кеф, някак не върви да подскача наляво-надясно с изплезен език и лудо-весел поглед, нали? А понякога толкова ни се иска – особено след 15-ата бира в парка!

Игра

Никой не може да ти откаже да потича с теб, особено младата ти секси стопанка! Освен това да играеш е почти основното ти право и задължение. Подскачаш, гониш пръчки, топки, фрисбита, хора и всички ти се радват, а не бягат в бясна паника, както се случва при нас!

Кучка

Можеш искрено да кажеш, че жената, която искаш да изклецаш в кучешката, е истинска кучка и това не е проблем! Това е нещо, което винаги сме искали да можем и ако най-сетне се трансформираме в джафкащи твари, няма да пропуснем тази възможност! Направо ще вием от удоволствие!

Заклещване

Това е единственото лошо последствие от евентуалния сексуален живот като куче – че има вероятност да се заклещиш в женската здраво! Виждали сме такива случаи на живо и никак не изглежда гот. Бай дъ уей, знаем, че ужаааасно рядко това се случва и при хората (даже една позната ни беше разказвала, ама спираме дотук, че ще ни бие).

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
17 март 2011 | 21:31

Имаше един пич в youtube, който неможеше да накара кучето си да си размърда задника каквото и да му каже. Освен една много специфична ключова реплика която го караше да подивява. Репликата беше "child porn" Xaxaxa!

17 март 2011 | 20:49

tos pak za ko ti e da si lije6 para6mundela :D basi izvrateniq tip

трол
17 март 2011 | 17:39

Ееее менове вие най якото сте пропуснали бре, та нали ако си песок, можеш сам да си лижеш парашмундела

monics
17 март 2011 | 17:37

оххх :D