Старица застреляла сина си

Има няколко златни правила за гледането на възрастна жена! 

1. Оставете я да си живее колкото и както може.

2. Никога не говорете пред нея за старчески дом.

3. Имайте малко уважение, гадове такива! Имотите се разпределят едва след като почине.

Ако тези правила се спазваха, 72-годишният Томас сигурно щеше да е жив. Въпросният човек се опитал ад настани своята 93-годишна майка в старчески дом, но след като старицата заподозряла плановете и многократно се карала, накрая стигнали до физически конфликти, които коствали живота на сина. След като жената е изправена в съда и обяснява какво се е случило, здравето ѝ започва да се влошава и влиза в болница, а само след няколко месеца умира в болницата, при това дни преди да бъде осъдена за деянията си. Бабата била много обидена и засегната и реакцията ѝ изобщо не била изненадваща.

Самата тя казала на сина си, че след като той отнема нейния живот и дом, тя ще се постарае за неговия. След скандала, дамата се сдобила с 2 пистолета и вечерта преди лягане пуснала един куршум по сина си. Според приятелката на сина, старицата се опитвала да стреля още един път и с другия (все пак за какво са и два), но била спряна. Да беше поседял малко мирен, човекът най-вероятно щеше да е жив. Затова винаги сме повтаряли, че трябва да се отнасяш с особено уважение към стариците, никога не знаеш с какво оръжие разполагат. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!