Ставаш ли за приятел с облаги

Дойде сезонът на по-голямото щастие и отварянето на гардероба с летните дрехи за жените. Мнозина ще се впуснат в търсенето на нова връзка, докато останалите ще се възползват от добрите срещи за една вечер. Някъде по средата се позиционират и отношенията, които наистина могат да бъдат животоспасяващи за теб, ако не искаш да си губиш времето със семейни сбирки, разходки до мола, муцки пред камерата и всичко останало. Говорим за приятелските отношения със специалните бонус облаги.

Жените днес са целеустремени и готови на всичко, за да докажат, че не са членки от кифленския отбор, борейки се само за по-дебел член и банковата сметка. Социалните норми не могат да те накарат да се жениш на 18 години, а само след 3 години да си с деца. Време е да разбереш, че нежните душички искат същото количество секс, за което си мислиш ти - някои не издържат на физическото натоварване, ама не е по наша вина. Искаш ли да разбереш дали ставаш за нейния приятел с облаги? Запознай се с основните критерии, на които трябва да отговаряш. 

Ангажираност

Много трудно ще откриеш хората, които са готови за връзка. Нека първо направим теста в леглото, а тогава ще мислим за останалото. Смятаме, че така е по-справедливо, а и никой не иска да купува кола, без да погледне под капака. Хората с адмирации към този вид отношения са най-често прекалено заети, за да се опитват да правят нещо друго в свободното си време. То е малко и едва стига за  теб, колата и Шампионска лига. 

Уважeние

Отношенията тук винаги започват и свършват до леглото, поне това е общото очакване. Всичко във филмите е перфектно, но в реалността има много разминавания. Ще трябва да бъдеш дискретен, сякаш имаш любовница и си преследван от папараци, както беше Берлускони. Не можеш да оставаш с вярването, че разполагаш с жена на повикване, която няма нищо против да ти направи камерунска вувузела или японски очила за дъжд. Всяко нещо си има граници и твоите стигат до нейната лична свобода, където юрисдикциите ти падат. Не се разпореждаш и не командваш, за да не изгубиш позициите в първия отбор. 

Комуникация

Всекидневните обаждания, чатът, изпращането на мейли със забавни неща и подготовка на плановете за романтичния уикенд са абсолютно забранени. Можеш да пишеш един ред за краткотрайни планове или да чакаш за нощното пияно позвъняване за розови спомени. Основната идея е да бъдеш спонтанен, а и никой не иска да се привързваш, затова се радваш на изненадващите смс от рода на "Искаш ли да се ч*каме?" и след това следва адресът. Болезнeната искреност не е убила никого! Кратките и ясни съобщения са достатъчни, за да разбереш всичко и да не задаваш излишни въпроси. 

Време за прибиране 

След всички преговори и синхронизиране на времето за основните занимания, за които пишем в горните редове, трябва да станеш и да се прибереш. Няма да ти обясняваме какво се случва, защото си голямо момче и си гледал каките от розовите филми, но пък сме сериозни за напускането на кораба. Понякога е трудно да се преместиш, след като си станал жертва на сексуалната въздържателка, но ще се наложи. Мъжката аудитория трябва да се прибира или да асистира на партньорката, когато дойде това време. Причината се крие в това, че предпочиташ мачкането на чаршафите пред връзката (затова правиш и този тест). Гушкането и приспиването са лиготии, за които можеш да четеш при колежките, а тук става въпрос за запазване на отношенията. Прибери се и обгазявай на воля, защото нямаш такива права в нейната къща. 

Темите за разговор

Не ти ли казахме, че не трябва да се обвързваш? И за какво точно ще си говориш с нея? Приятелят с облаги не е приятелят със споделящите истории. Всичко остава формално и никакви разговори за работа, мечтите й или пък, опазил Бог, твоите мечти. Ако искаш връзка, направи втори женски профил във фейсбук и смени рилейншипа си, но с тази правиш нещо повече от полета на камикадзето. Никакви споделяния и никакви истории - сексът е единственото разрешени занимание, а там се говори предимно с гласни букви!

Въздържанието

Не беше ли това онзи момент, когато имаше приятелка? За съжаление отново ще трябва да имаш някакви норми на употреба, за да не нагазиш в блатото на обвързаните. Знаем, че всеки следващ път е по-приятен и съседите вече открито те мразят, когато започнеш да блъскаш леглото в стената, ама това е положението. Опитвай се да се ограничаваш сам, защото един разговор, една среща в повече и си развалил всичко, преди дори да е дошъл приятния момент и запознаването с нейните приятелки, които също имат нужда от внимание. Връзки от този тип се отварят за нещо повече и можеш да прочетеш важните моменти от тях тук!

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
28 октомври 2015 | 22:27

TУЦИ
10 април 2014 | 14:47

Всичко звучи прекрасно само , че колкото по хладен , не споделящ и просто сексуален обект си за една жена си и толкова по интересен , интересен=влюбена което освен позитиви си има и негативи ... така че всичко има поне две гледни точки .

Печели Пари Онлайн
09 април 2014 | 16:51

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

Ангелов
09 април 2014 | 14:24

Много точно описание пичове. Редовно го практикувам. :P