Тези хора споделят защо съжаляват, че са оставили бившата

Връзките са доста комплексно преживяване, което човек често си причинява доброволно, за да може да не умре от скука и да си гарантира определено количество секс, мусакичка и други малки радости. И разбира се, както Нео казваше в Матрицата - всичко с начало ще има и край. И като хора, отговорили на доста писма относно този специфичен момент, попаднахме на един специален труд, в който 9 души споделят, че са избързали да се разделят със своята половинка. Знаем какво си мислите, типични мухльовци и най-вероятно сте прави, но по тази причина решихме да предложим и положителната страна на тяхната трагедия, защото както знаеш, всеки медал си има две страни, при това с особена цена. Та ето какво казват страдалците и ето другата страна на медала:

1. "Месеци след като се бях в нова връзка с друга жена, разбрах, че не съм дал никакви шансове на предишната си връзка и изобщо не съм успял да комуникирам честно и отвъд своето его. Аз съм се превърнал в източник на нейната болка." 

О да, комуникацията винаги е била доста вълнуващ момент във всяка връзка, но нека бъдем откровени, когато се прибереш и кучката те чака вкъщи, готова за следващия скандал, нормалният човек просто спира да комуникира. Това е разумното решение, а и както е казано отдавна, за триумфа на злото е необходимо само бездействието на добрите. Та след като комуникацията пропадне в полза на женската истерия, това свещено качество, има ли наистина някакъв смисъл да се опитваш да водиш дебат. Нали знаеш, разликата между терориста и жената в цикъл? С терориста можеш да преговаряш.

2. "Спомням си, че преди време бях в Лондон, пътувайки сам след раздялата. Спомням си, че имаше само един човек, с когото исках да споделя приключението си, но за жалост нямаше как да се случи това, все пак се бяхме разделили."

Носталгията или онзи популярен Стокхолмски синдром ще се появява от време на време, но когато дойдат щастливите мигове, можеш да направиш само едно, спомни си защо в момента си сам. Доста често можеш да изпаднеш в онези специални мигове на самосъжаление, но разбира се, всичко става доста по-добре, когато опънеш най-добрата ѝ приятелка с големите цици! След това няма съжаление, нито страдание за приключения и споделяне на такива. Животът е твърде кратък, за да страдаш за една жена. 

3. "В момента, в който тя си тръгна обляна в сълзи, поисках да си я върна веднага. Осъзнах грешката си, обадих ѝ се няколко дни по-късно и разбрах, че се е върнала обратно в родния си град."

Казвали сме го и преди и ще го кажем отново, никога не вярвай на спящо куче и плачеща жена. И ако гледаш на нежното създание като беззащитно и слабо същество, тогава не забравяй, че същото може да се превърне в една от най-свирепите амазонки, пред които си се изправял. А и нека бъдем откровени, драматизирането със сълзите не е необходимо, все пак прекарваш времето си в опознаване. Няма нужда от драма, нали? 

4. "Разделих се с нея, защото имаше някои малки подробности, които много ме дразнеха. Тогава започнах да излизам с други хора и забелязах, че изобщо не ми е забавно с тях. Липсваха ми доста неща, както разговори, така и хобита." 

Господа, не се притеснявайте, винаги ще има един специален миг, в който ще подозирате, че няма да намерите друга като нея. Това са любимите игри на съзнанието и подпомагат много разумно самосъжалението, нали? Голямата драма винаги започва и приключва с няколко питиета и осъзнаването, че си свободен. Както от щастливите хобита, така и от всички досадни подробности.

5. "Съжалението при мен дойде, когато най-накрая я срещнах на улицата с друг мъж, реших да не ѝ се обаждам, просто разбрах, че съм се прецакал."

Древната поговорка на раздялата гласи "Ако нямаш нужда от нещо, подари го на приятел!“. Животът продължава, господа, следователно няма защо да се притеснявате, че някой друг също ще бъде отровен от плюещата кобра. Оставяш скрупулите, страданието и всичко останало на заден план, просто нямаш нужда от него. Пък и нека не забравяме, че има двама души в една връзка и законът на физиката никога не бърка - всяко действие идва с противодействие. 


Та за финал трябва да заявим следното, колкото по-бързо осъзнаеш, че всички са само хора, толкова по-лесно ще продължиш напред и ще намериш следващата. Все пак не трябва да забравяме, че дори Тед от HIMUM трябваше да търси правилната след като мина през редица откачалки, South Park напомнят същото, "Трябва да минеш през много пишки, за да намериш истинските приятели, Кени!" и тон други откровения. Пък и нали знаеш, човек 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
HIMUM
22 февруари 2019 | 12:35

WTF is HIMUM

HIMUM
22 февруари 2019 | 12:35

WTF is HIMUM

9 души споделя
22 февруари 2019 | 12:34

май са 5 души