Тези журналисти разказват своя най-труден момент

Когато потърсите Reddit и заложите на някои късметлийски теми, никога няма да останете разочаровани. Интернет е голям и има доста вълнуващи мигове, описани на хартия, но ето какво разказват някои журналисти, когато са попитани какво е най-страшното, което са виждали. Родителският контрол е препоръчителeн, или поне така казваха едно време:

Бях изпратен да отразявам убийството на малко момиченце. Майка му е била в хотелска стая, предрусала с хероин и на финала се опитала да изкъпе детето си, но вместо това го удавила. Отидох до тротоара и видях полицаите, които се опитваха да успокоят бащата, борил се за попечителските права. Не ми позволиха да правя снимки, затова скицирах всичко, но когато видях майката, дори за няколко секунди, докато я качваха в колата, забелязах как същата се усмихваше. Не беше щастлива, това беше мъртвешка плашеща усмивка. Тя осъзнаваше какво наистина е направила. 

Работя във военно градче и практически всеки ден мога да отразявам масовите стрелби на войници, които губят връзка с реалността. Няма смисъл от тях, предпочитам да насоча фокуса ви към войник, който се бореше с пост травматичния синдром по всеки възможен начин. Взимаше лекарствата си, ходеше на терапия, работеше. Проблемът е, че човекът наистина се опитваше, докато един не изгуби съзнание. Събуждането му беше доста сурово. Оказа се, че е избил цялото семейство на съседите и не е простил дори на кучетата. Психичното здраве изобщо не е шега.

Покривах една история за насилие над животните, когато ми споделиха, че един от служителите във ферма за млечни продукти е бил освободен. Човекът трябвало да се грижи за новородените телета и обикновено, трябва да им дава шишета с мляко. Понеже телeтата все още нямат зъби, човекът решавал след това да напъха пениса си в устата на животните за още една бърза. Според полицията, това се е случвало много пъти. Най-вероятно го е правила с години. Успя да избяга преди делото, а чух, че хората смятали да закарат кравата в съдебната зала. 

Докато бях на стаж във Ванкувър, някой се обади в редакцията и каза, че е открил тялото на азиатска в парка. Не беше изненада за никого и когато пристигнахме, полицията вече беше отцепила пътя и събираше показания. Един от очевидците попита дали има нещо общо с клуба на Ванкувър? Полицаите го изгледаха и му казаха да си затваря устата. Той попита втори път и отново получи студеното рамо. Накрая поговорих с него и той разказа, че клубът на Ванкувър е място, където всички богати на града отиват да изнасилват малки деца. Оказа се, че жената е заможна съпруга, разполага със сериозни авоари и не е поредния скитник. Разказа ми интригуваща история, но накрая редакцията не ми позволи да я публикувам. 

Отразих историята на жена, която живееше в собственото си бунище и мръсотия. Купчината достигаше височина от 2 метра. Покани ме в къщата си, за да мога да видя къде живее. Спънах се в детски кънки, които са били притежание на сина ѝ - вече на 40 години. Тя не само складираше неща, тя имаше и 19 кокошки в спалнята си. Понеже постоянно ги губеше из дома си, жената решила да ги държи в кутии от обувки, които също никога не са били почиствани. Виждал съм доста страшни неща през живота си, но все още не мога да забравя миризмата на тази къща. Снимах как е изгонена от дома си. След като нямаше как да влезе обратно, реши да се премести и да легне в контейнера с боклуци, поставен точно пред дома ѝ. На следващия ден снимах и как я гонят от контейнера.  

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
11 март 2019 | 18:40