Ти си нашият герой!

От самото начало ще го кажем: много пъти сме описвали как трябва да си кораво копеле и да се държиш твърдо с нея - този случай не е такъв. Ще ти обясним на какви жертви да се подложиш, за да се почувства тя толкова некомфортно, че после да не може да ти откаже мусака и свирка в една вечер!

Домакинстване

Твоята заявява, че е болна и/или заета, така че се налага ти да сготвиш, да измиеш съдовете, да изпереш, изгладиш и изчистиш. Мястото на жената е къдеее? Правилно! Ако ти се заемеш с всички тези кошмарни задачи, хубаво е да има сериозна компенсация!

Здрач / Сексът и градът

О, тя много настоява да отидете на кино на някой от най-лигавите филми, създавани някога. Това за нас е равносилно на часове слушане на вогонска поезия или на вечер в компанията на чалгатропски телевизионен канал. Съгласиш ли се, тя трябва да е наясно с титаничната ти саможертва и после да ти угажда всякак!Шопинг

Тя: "Е, милооо, само през няколко магазина да минем! С Мимето, Ивето, Фифчето и Катето ще сме! Хайде ела и после ще си ходим двамата с тебе!". Има нещо по-кошмарно от това да си с жена на шопинг-обиколка и това е да си с няколко кифли, докато се мотаят по тия магазини. Не знаем как успяват да прекарват по толкова време в пробните, да пробват толкова размери и цветове на всякакви парцали, а после дори да искат да им платиш покупките! Знаеш - направиш ли го, после тя ще трябва да съблече всички накупени боклуци и то на подходяща музика! 

Женска вечер

Никак не разбираме защо понякога жените настоват да ни запознават с приятелките си. Уж е, за да получат тяхното одобрение за избора си на мъжкар, но на нас това ни е по-досадно от това да ги караме да гледат футбол. Едно, че тя иска да си говориш с нейните пачи (но за какво, за какво?!), второ, че пък не трябва да си говориш прекалено много, 'щото тя ще реши, че се сваляш с някоя... Иди, че ги разбери! Това си е геройство, ако намериш баланса!Без алкохол

Не знаем защо, но съществуват жени, които карат мъжете си да не пият примерно ракия, защото им миришело после. Но ще ти повтаря гадината да си ядеш салатата спокойно! Е, как салата без ракия, ма?! В случай, че оцелееш след вечер без капка алкохол, тя ти дължи доста повече от натискане (защото, нали, като се целувате, й бил неприятен божественият според нас аромат на ракийката...)

Гушкане преди сън

Тя: "Коте, аз съм в цикъл, ама хайде да се погушкаме, преди да заспим, ааа?... Не, днес бях на зъболекар!... Не, имам и хемороиди!"... Хайде без такива номера! Ако издържиш на великото изпитание, наречено от жените гушкане-без-секс, ти моментално се превръщаш в най-коравото копеле във вселената!

 

NB: Ако самоотвержено се справиш поне с едно от тези изпитания, заслужаваш всичко, което си пожелаеш! В случай, че твоята посмее да ти откаже, прати я при нас, за да види, че има много по-големи идиоти от теб! Повярвай, ще се върне и ще те обича бясно до края на живота ти!

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Таря Т.
16 декември 2012 | 22:33

Авторът на тази статия вероятно има огромен опит с адски кухи лейки и/или е най-големия мухльо. Всеки случай нещо определено не е наред предвид така споменатите мъжки и женски персонажи