Типичният българин в интернет

След като интернет позволи на почти всеки човек да се превърне в личност, илюстрирането на типичния български потребител изобщо не беше трудно. Интернет завинаги ще остане сцена за изява на някои от най-странните същества, които са скитали в пространството на лудите. Фейсбук ни даде Мис Тигрова, типичният българин, който е типичният сърбин, Иво Сиромахов и още толкова много, че наистина е невъзможно да се спрем само на един. След дълги изследвания и подкупи, БАН най-накрая разкриват психопрофила на типичния българин в интернет. Не го познаваш? Запознай се с него, защото типичният българин в мрежата вярва, че...

... самолетите тровят въздуха с така наречения кемтрейлс. Веществото е радиоактвино, сваля емайла на зъбите и смущава телевизия Планета. Последното се превъзмогва най-трудно, особено след пускането на HD сигнал. Колко още ще търпим, българи? 

... може да промени международното положение, да намери лекарство за рак, спин и всички други болести, като сподели тази снимки. Един лайк винаги ще бъде една молитва, едно споделяне ще е 100 молитви, а къде са нашите духовници? Най-вероятно търсят аналното просвещение в Tinder. Той споделя икони за здраве, берекет и 24-часова ерекция. Всичко е библейско, спокойно!

... подозира, че американците използват Haarp, за да го облъчват. С тази технология развалят свинското, вдигат цените на петрола и постоянно го следят дали е затиснал кацата с кисело зеле. Проклетите янки са виновни и за шкембето му, постоянното главоболие, щото и преди е пиел ракия и не е страдал от такива работи. Облъчван е родният потребител, но с какво? 

... може да спре бежанците, като споделя всички статуси на Динко от Ямбол, пише патреотични статуси и настоява да се върне казармата. От нея са излизали истинските мъже, въпреки факта, че доброволно си е чупил краката, за да я пропусне. Неговата активна провокаторска кампания започва пред компютъра и завършва пред компютъра. 

... вярва, че ще ни изкара от ЕС и ще ни вкара в друг съюз, пускайки статуси на фалшиви новини. Лично е преброил 3-те милиона бежанци, които идват да строят джамии и да правят модерния прочит на балканджи Йово. Негово право е да смята, че Русия, САЩ и галактическият съюз ще ни спасят от окупатора - невидимите говорещи маймуни! 

... ГМО има дори в банския старец. За целта е успял да го остави 10 дена на слънце и след консумация е разбрал, че колбасът не е годен за ядене. Едно време как изкарваше по 3 месеца в хладилника? Как? Всичко, което се продава го трови с ГМО и клати здравето му като Москвич по павирана улица в Пловдив. Добре, че всяка вечер пие по 200 грама ракия и пуши цигари без филтър, че да се пази от активния въглен и другите активни съставки! 

... не се ваксинира и кара останалите да спрат да го правят, защото не иска да му сложат чип за следене и да разберат къде се крие ракиения му казан. Освен това знае, че след всяка ваксина се разболява и знае, че в началото на зимата всички пускат зарази. Да не говорим, че ваксините идват от Турция и влияят зле на неговия патриотизъм. 

... мобилните оператори го подслушват и затова завършва разговора си с "Ако ме слушаш и на теб да ти...". Избягва да се снима, защото е много възможно системата да намери дилъра му на крадена нафта за колата. 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Nameless
31 март 2017 | 15:44

Факт, не оспорим. Нас все някой ни трови и облъчва, подслушва и тн. Умрял е някой с нас да се занимава.

до аха-то от аха-то
31 март 2017 | 11:42

и кое е нескопосаното.Сигурно сте от планетослушащите и се обидихте........Всичко е казано на 99 процента точно.

аха
31 март 2017 | 11:18

Изключително нескопосан опит да се подигравате със сериозни неща. Но вие толкова си можете.