Това лято правете секс само с чужденки

Руският политик Тамара Плетньова се е изправила пред женската аудитория и заявила, че рускините не трябва да правят секс с чужденци, оставяйки ги само да мечтаят за онези прелести, които виждаме в някои другии медии, предимно порно такива. Подобни действия са разумни по ред причини:

1. Виждали сме чужденците.

2. Виждали сме чужденките.

3. Нашите са най-хубави, следвани от рускините. 

От друга страна, родните жени все по-често гледат на изток от рая и смятат, че щастието се крие във вековните думи от Корана, а именно:

"Щастието на една жена, се крие под петата на мъжа ѝ." 

Сигурно и по тази причина видяхме как млада девойка напомпа бюста и тръгна на лов на дубайски милионери, за да може да плати циците и да спечели своята 15-минутна слава. Виждате ли, ние не сме милионери, сигурно и вие не сте, но пък сме адаптивни социални същества и точно с тези си качества изпотяваме и двата блока - източен и западен. От друга страна, младото поколение отдавна е избрало своя флаг и се крие под знаците на "различните", "куул-натите" и всякакви други прозвища. Вместо ден на будителите, виждаме как празните тикви, дълбаят други тикви, защото е забавно, а и защото когато на запад (по-конкретно във Великобритания) са извършвали същите свещени дела, кланяйки се най-различни божества, вярващи в идеята, че земята е плоска - заключение, което остава силно и до днес - в България сме се радвали на християнството, на писменост и култура, за която другите цивилизации не са могли дори да сънуват.

Нямаше да пишем този материал, ако вчера не се оказа, че разни влогърски създания са решили да покажат колко интернационални могат да бъдат и между другото хранят силна омраза към мъжкото съсловие - българското. И след като ръкавицата е хвърлена, предлагаме един много специален летен протест. Не правете секс с българки това лято. Защо? Огромна част от женското съсловие вече копнее и милее за чужденците, те идват в столицата през уикенда, плащат всичко с валута и вместо крава и мляко, предлагат Швейцария, Лондон и други държави. 

Българските мъже не са ангели и сигурно няма да бъдат, но за сметка на това разполагат с качества, които не виреят на запад. Ще започнем с най-важното - красиви сме. Визуално не приличаме на никой друг по света и освен това не ни трябва много, за да изглеждаме представително. Балканът ражда хайдути, островът - овчари, Вие избирате. Една от вечните статистики винаги е показвала, че имаме достатъчно полови качества, за да привличаме рускини, полякини, туркини и германки. Същите се връщат редовно, канят ни в домовете си, понякога дори са готови да си платят, за да получат повече родно внимание и обгрижване - предимно във вертикално положение. Освен това не можем да се смятаме и за лоши родители - българското семейство и до днес може да се дава за пример в много отношения. Замислете се какви невероятни постижения се правят, когато става въпрос за "детето"! И нека не поставяме на последно място фактът, че разполагаме с правилния размер на инструмента; не е най-големият, не е най-малкият и често изнася целият летен туристически сезон на гърба си.

Иначе как ще обясните чужденките? Господа, замислете се, произлизате от род, който и до днес се слави като най-старият в Европа, Доналд Туск знае това. И също така, българският мъж продължава да се смята за най-успешната бойна единица, която е стъпвала на тази земя. И днес собствените ни жени ни казват, че ни мразят? Това ако не е впечатляващо постижение, какво ли би казал балканджи Йово, а Крали Марко? И след като сме лошите в страшния филм, предлагаме японска мъдрост! Преди няколко години, японските жени заявиха, че няма да правят секс с мъжете си, ако изберат една определена власт. Защо да не приложим същата философия? Вярно е, че те са в числено превъзходство и също така постоянно имат достатъчен прираст на чуждо влияние, но пък все още няма достатъчно полети до България за такива бурни демографски амбиции. 

Секс едва ли, just...

Как обаче да разберете дали жената срещу вас е модерна? Имаме някои примерни и опорни точки, от които да започнете своя дълбочинен анализ. Достатъчно е да присъстват само три положителни и ще сте сигурни, че само ще си четете книжки - за предпочитане "История Славянобългарска", "Време разделно", "Под игото" и други вълнуващи книги, известни преди Паулу Коелю и производни. 

1. В телефона си има песента "Who runs the world" на Бийонсе. Пишеш две точки, ако се окаже, че това е рингтонът ѝ. 

2. Туитър акаунтът ѝ, ако има такъв, задължително бълва хейт срещу родната си страна и населението в нея. С други думи, искрено те мрази по лична карта.

3. Най-великото постижение на човечеството е Илон Мъск и неговата космическа програма. 

4. Изключително крайна е по отношение на семейството, раждането на деца, както и на човешкия хранителен режим - веганството. 

5. Има Instagram акаунт, където се представя за интернет звезда и повечето ѝ снимки са по гол гъз за внимание - това е най-доброто, на което е способна, не я съдете.

6. Езикът ѝ съдържа повече чуждици, отколкото годишното оксфордско издание.

7. По-фалшива е от оригинален анцуг на Илиянци.

8. Има душата на пеперуда - привлича се от всичко лъскаво и искрящо, без значение дали това ще я убие. 

9. Голямата и мечта е да замине в чужбина и никога повече да не се завърне, щото тука е яката кочина. 

10. Идеологията ѝ за света приключва с "Всички са велики, а ние плуваме в кенефната вода". 

11. Социалните грижи в скандинавските страни отнемат родните деца с причина и без причина, но нашата социална система е скапана. 

12. Убедена е, че тук нищо не може да се случи, ако по пътя не се наложи да прави секс с поне едно началство и някой друг придворен. И по тази причина го прави. 

13. Кълне се, че всеки български мъж си пердаши жената с повод и без повод, макар и в живота ѝ никой да не я е пляснал по дупето дори и при любовната игра.

14. Всяко изречение ѝ започва с "Това само тука го има, в чужбина е...".

15. Никога не е посещавала роден курорт, защото "На Гърция-та" е по-яко и по-евтино, макар и нищо да не плаща.

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!