Традиционните поводи за скандали

Сигурни сме, че следващите редове ще бъдат много познати на хората, които от известно време живеят с жена у дома. Истинският мъж изтрива интернет историята и скрива порното, за да не нарани чувствата на приятелката си. Необходими са поне няколко месеца, преди да се сподели подобна тайна. Животът в къщата със сигурност ще се промени и не говорим само за ароматните свещи, а и за много други изненади. Длъжни сме да покажем пред какво ще се изправиш, за да сме с чиста съвест и да не ни обвиняваш. 

1. Никога повече няма да спечелиш аргумент с нея

В историята на съвместното съжителство няма мъж, който да е спечелил спор с жена под един покрив. Никога не сме били почитатели на скандалите, защото жената пребивава в кухнята и там са всички остри ножове. Жената е като котка и никога не пада по-гръб. Всички опити за победа се неутрализират, когато жената извади книгата със стари провинения и отново бръкне в старата рана. Вече сме имунизирани към подобна практика, след като родната ни майка също се възползва от тази вратичка. Легендата разказва за мъж и неговата орална победа, но той бързо е бил баннат от форума на Bg-Mama. 

2. Живееш с хронометър

Господа, може да разполагате със 150 коня под капака, но това не е достатъчно, за да стигнете на време до дома, особено ако се налага да шофирате в трафика. Модерната технология позволява следенето и установяването на точната позиция. От тези екстри се възползва всяка жена. Минаваш 200 метра в задръстването и получаваш телефонно обаждане, а след 10 минути ще поиска да изпратиш своята локация, за да е сигурна, че си там, където казваш. Глобалната позиционираща система е измислена от ревнивите жени - иначе как ще разбере, че сме в кръчмата? Няма нужда от обяснения, тя е изминала повече от 100 000 километра, макар и да няма книжка. 

3. Виновен си за тоалетната хартия

Жената е един от основните виновници за изсичането на горите. Тоалетната хартия, която употребява за месец е равна на хартията, която би употребил за месец. Мотиви за повишаване на тон и липса на комуникация през следващите часове са: тоалетната хартия, отпушването на сифона, затварянето на пастата за зъби и още много други. Основният проблем идва, когато забравиш да подмениш рулото с тоалетна хартия. Забавният факт в подобна ситуация е, че като габровци разтоварваме душата в офиса, където тоалетната хартия никога не свършва. Представите си ситуация, в която не сте ползвали ценните книжа от началото до края на работната седмица и в събота сутринта сте виновни, че не сте сменили рулото. Да не говорим, че 70% от мъжете вече са почитатели на късата прическа и няма с какво да запушат канала - сигурно имаме дълги руси косми по задника... 

4. Шампоаните

Повярвайте ни, когато бяхме студенти, разполагахме с шампоан, сапун и паста за зъби. Никога не сме вярвали, че съществуват толкова много продукти, с които човек може да се намаже. Сега разбираме защо повечето жени заприличват на терминатор след удар с РПГ - не им остава кожа, която да третират с всичките си продукти. Казусите идват, когато се окаже, че банята е твърде малка, за да събере всички SPA глезотии с аромат на всичко от пържени кюфтета до лавандула. Изобщо не се оплакваме, все пак предпочитаме жените да миришат на нещо средно между плодова салата и сладкарница, просто няма помещение, което да събере всичко. И нека не забравяме, че фибичките ще бъдат навсякъде! Малките черни телчета служат за маркиране на територията и и сигурно затова открихме едно такова в боксерките си. 

5. Коса

Не говорим само за филма, но и за буйната грива, която жената носи. С каквато и прическа да бъде една жена, включително и къса, ще имате чувството, че живеете със самбернар. Започваме от банята, огледалото, дивана, леглото и дори в колата. Научно изследване показва, че жените най-често подвигат въпроса за изневяра, когато открият коса по дрехите на мъжа. Има една подробност, девойките се скубят толкова много, че е достатъчно да минете през метрото в пиков час и да си изпросите разправията за вечерта. Не искаме да Ви мислим, ако се окаже, че партньорката е раздразнителна, ревнива и с чувство за притежание. 

6. Връзката е с телефона й

Да кажем, че най-накрая идва времето за филми. Винаги сме били запалени киномани и често се връщаме към класики като "Star Wars", "The Godfather" и много други. Обясняваме защо трябва да се гледат и милото е съгласно да прекара времето си с тях. Чудесно, нали? Изчакайте половин час, докато диалозите я отегчат и не започне да си проверява фейсбука, туитъра или не отговаря на приятели, докато Вие гледате филм за 15 път. Дори и в киното не е по-различно, което обяснява и желанието ти да гледаш филми с приятели, отколкото с нея. В най-добрия случай ще пропуснеш въпроси като "Защо плюшените мечета не използват бластерите на белите екшън кукли?". 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари
17 ноември 2014 | 17:35

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 17 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА ЧРЕЗ СТРАНИЦАТА С НАД 23 000 ПОСЕЩЕНИЯ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g