Цената на услугите

Всяка връзка между разумни човешки същества се гради на компромиси и опрощаване на грехове. Това се осъзнава на малко по-късен етап и често започваш да съжаляваш. Жените винаги ще те манипулират с магическото си междукрачие. Може и да не ти се вярва, но ние сме проектирани така, че да спрем да се влияем от една вагина, когато я заменим с друга или преследваме определена. Това е като малките победи във фитнеса. Вдигаш 100 кг и после слагаш още два малки диска. 

Градацията е част от еволюцията на всеки български мъж. Рядко се задоволяваме само с една гадина, защото сме проектирани с по-здрава нервна система, която да издържи ударите на поне 3-4 жени. Попадал си в огромната мрежа от манипулации, които минават покрай теб под формата на съвети и т.н.Винаги трябва да запомниш, че зовът за помощ от една жена е по-скоро ехото от отчаяния вик на мързела. Жените знаят, че трябва да изглеждат слаби, за да поддържат умението на сребролюбката. Добавяме вагината и създаваме перфектния диктатор. 

Мислиш си, че твоята не е такава - добре дошъл в клуба, какво ще пиеш? Всички кифли са от едно тесто, но с тази разлика, че някой бухват повече (Цуца) и трябва да използват малко по-различни похвати. Всяка дебелана може да свири като Майлс Дейвис на тромпет! И така стигаме до ясния извод - жената не е перфектна и затова манипулира!

 

 Може да си мислиш, че няма нищо лошо, защото се обичате, а любовта е най-хубавото нещо и щом се обичате…

Млъквай Чини! Пак си излязла от клетката!

 

Ако трябва да въвеждаме закон за съвместно съжителство с диво животно по чл.54 (1) "Притежание на диво животно (с изкл. на диви бозайници) е разрешено само при условие, че собственикът му притежава лиценз на право за отглеждане на диво животно."!

В този ред на мисли можеш да се отървеш от змията, когато пожелаеш! Не искаме да те разделим с "любовта на живота ти", а искаме да ти помогнем да отървеш чехъла и неговите производни! Написаното правило на жената е много просто - правиш това, което иска и получаваш секс; не правиш това, което иска и умираш от ръкоблудство и понижено оросяване на мозъка. Съставяме кратък списък за цената на услугите, които трябва да се заплащат в натура, ако иска да остане под твоята закрила и да използва возилото от NASA.

 

1. Сутрешното кафе

Ти ставаш първи, за да почешеш задника и да направиш кафе, докато ламята се спотайва на топло под юргана. Не се казва "мерси", а "Искаш ли една бърза свирка?"! Гарантираме ти, че ще се разсъниш по-бързо и ще бъдеш с добро настроение за целия ден.

 

2. Миенето на чинии

Жените не са били робини и никога не са купувани или продавани. Те се влюбват сами в старци на 120 години и изобщо не ги интересува статуса на топките на човека. Готови са да направят всичко за него и неговите 120 милиарда! Ако се връщаш с мокри ръце и усещаш препарата за миене на чинии - време е да потърсиш наградата си. Такъв невероятен жест трябва да бъде удостоен с нещо доста екзотично. Танц на пилон, километрично дълги крака в копринени чорапки (стига с това черно, експериментирай, жено).

 

3. Нелегално такси

Милото е измръзнало и иска да го вземеш от работа. Не е фатално за експерт на терена Париж/Дакар. Няма проблем, защото я обичаш, а и има една перфектна скара до службата. Проблемът е, че е изкарала и стадото колежки. Знаеше си, че трябваше да вземеш ремаркето за едър добитък. Повечето живеят на края на вселената, а за там се изискват две винетки. Екстремното рали ще й струва и екстремни удоволствия като: анален секс, латекс, на леглото на съквартиранта и т.н. 

 

4. Срещата с родителите

Огромното изпитание започва и сега ще трябва да се разделиш с брадата, косата, кубинките и другите неща, за които си се борил почти цял живот. Определено се чувстваш като предател, но нали всичко е за по-висша цел като едно безкрайно 69, за което твоето щастие още не е разбрало. Тя трябва да осъзнава, че всяко нещо си има цена.

 

5. Културното човече

Има места, на които се превръщаш в искрата, която подпалва огъня! Започваме от безкрайните сватби, кръщенета, именни дни, рождени дни, градски празници, ученически празници и световният ден на Пи, за всички тях се превръщаш в един доста различен човек. Не се притеснявай, защото ние се превръщаме в нещо по-различно от човекоподобно, но в тази област. Жената до теб ще иска да запазиш благоприличие поне за 30 минути, докато свърши церемонията, а това е почти цяла вечност. Цената е много висока, защото е грехота да задържат младия жребец в конюшнята, нали? Усещаме, че тази вечер ще правиш тройка, но не е задължително да викаш жената.Ако все пак настоява, действай!

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
kris
12 март 2012 | 19:09

Нов интернет портал - търсачка ще дели 50% от приходите си с регистрираните потребители. Регистрирайте се с поканата в края на този пост, поканете приятели и печелете от 7-ми април 2012! След регистрацията ще получите имейл на български език с кратки съвети! Уникална възможност, не се изискват никакви вложения или даунлоад. Всеки нов приятел, който ще поканите с персоналния си линк, увеличава факторът по който ще се изплащат парите ви! Всеки месец, като заплата! Лесно е, става за минута! Успех! Вашата покана е тук: signup.waz zub.info/?lrRef=4966311e (bez interval mejdu dvete Z-ta)

MEN.BG - Педали
12 март 2012 | 15:00

МНОГО ТЪПО !!! ВСИЧКИТЕ ВИ СТАТИИ СА КАТО ВАС САМИТЕ - ОЛИГОФРЕНИЯ ЛЪХА ОТ ВСЯКЪДЕ!