Твоето странно семейство

Новият туитър тренд на Джими Фалън показва, че лудите в едно семейство не се свеждат само до едно родословие - нашето, вашето и всяко друго. В "Tonight Show" водещият е помолил неговите зрители да погледнат към семейството си и да споделят своите истории, най-странните такива. Ето какви малки лудости се крият под някои покриви, спокойно, не си сам! 

@tzdabeez: 7-годишният ми син все още не се е научил да си бърше изцяло задника. За качествена проверка използва пръста си и ако е мръсен, рисува по вратите и масите вкъщи. Мъжът ми го нарича Poocasso.

@lay22089: Баба ми държи изкуствени растения вкъщи, но използва истинска тор, за да ги прави да изглеждат живи. 

@rick1868: 70-годишната ми майка е срещнала моя футболен герой в бар. Нямала нищо друго за автограф, освен снимка на мен, в която съм облечен като момиче (момче съм). Той е написал "Изглеждаш много добре Рик". Трудно е да се похваля с това пред приятелите си.

@garretsatfield: Дядо ми седеше в стола си, завит с одеяло, защото отказваше да носи панталони. Когато ставаше, казваше "Червено" и ние си затваряхме очите. След това казваше "Зелено", когато беше на безопасно разстояние. Никога не беше достатъчно далеч, само казвам! 

@Crashola: Баща ми изхвърли шоколадовия си шейк на капака на колата на брат ми. Така и така ще я кара на автомативка, нека служителите си заслужат заплатата. 

@orange89kim: Баща ми има стъклено око и най-голямото му забавление беше да го хвърля в басейна, където децата се гмуркаха за стотинки. 

Ако имаш какво да добавиш, коментарите са анонимни и определено можеш да издадеш някоя по-пикантна работна тайна. Нормалните хора вече са на изчерпване, просто да знаете.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!