Тя иска да се жените!

Има такива жени - излизате месец-два (а понякога само седмица), но тя вече си се представя в сватбена рокля и с теб в костюм. Дали тези жени са побъркани? Спор няма! Въпросът не е дали да бягаш от такива, а как да ги разпознаеш.

"Ние"

Запознали сте се на онази пиянска вечер в бара. Сещаш се, някой те черпи текила, докато ти неумолимо се опитваше да си махнеш главата с водка. Видя я, станаха нещата "на магия", сексът не беше никак лош, а на втората среща тя говори какво ще ПРАВИТЕ, къде ще ХОДИТЕ, какви планове е добре да си НАПРАВИТЕ за уикенда. В нейната иначе негрозна главица вече сте НИЕ. Това според нас е достатъчна индикация за някаква доста гадна (особено за теб) женска обсесия, така че бягай бързо!

Двойки

Ти още не си сигурен, че вие двамата изобщо сте двойка, а тя вече настоява да излизате с други двойки. Е, кактв е проблемът, обяснява тя - само ще се видите с Мимето и Жоро, те са прекрасни, един пиано-бар ще направите, преди него ресторантче, тя ще се гушка в теб непрекъснато и ще ти говори на коте, мило, бебе, зайо, пухчо, писе, съкровище, пате и всички останали. Ама как да не пожелаеш такова преживяване и то да си е циклично, а?Най-добрата приятелка

...е най-важната тема. Същата случайно съвсем наскоро "се-е-омъжила-има-страхотен-пръстен-била-е-на-неземно-сватбено-пътешествие". Освен това е добре да ви запознае тия дни. Разбирай, онази пача да те види и оцени, а си знаеш, че от нея зависи какво ще се случва. Схващаш картинката.

Биологичен часовник

Любима женска тема. Искаме да ти съобщим една новина: когато тя започне да говори за въпросния си часовник, за това как "дошло ѝ е времето" и да издава тюленски звуци при вида на всяко бебе по улицата, това значи, че най-вероятно иска да проима дете и то от теб! Сега дишай спокойно, но намери как да ѝ обясниш, че според теб не сте на тоя етап (и май никога няма да сте) или просто - да, позна - бягай!

Тук пък прочети как да скъсаш с нея!Техните

О, тя много настоява да те запознае с родителите си. Какво му е - един уикенд ще им идете на гости, майка ѝ ще те разпитва какво работят родителите ти, ще намеква, че си най-добрият от досегашните приятели на дъщеря ѝ, а баща ѝ ще се опитва да прогори дупка в черепа ти с поглед. Освен това: запознаеш ли се с техните, това автоматично значи, че имаш сериозни намерения към мацката, да си знаеш. После тя ще настоява да се запознае с твоите родители, най-вече с майка ти. Разбираш, нещата категорично отиват на зле.

План по дома ти

Всеки път, когато тя се появи у вас, започва да оглежда критично дома ти с реплики като "Тук една етажерка би стояла прекрасно!" или "Оу, мръсни чорапи по пода...". Ние не можем да позволим това. Както казва един приятел: "Онзи ден се запознахте, а докато се усетиш, вече сте тръгнали да избирате пердета!". Ако иска да пренарежда и редекорира, нека заповяда, ама не и в твоя дом. Започне ли от сега с такива желания, другия месец ще ти избира дрехи.

Ако все пак ще има сватба, подготви се за ергенското парти!


N.B.: Много важно - ако ти по някаква необяснима за нас причина ИСКАШ сватба, забрави за всичко, казано дотук. Скачай смело и ще се молим за шанс да оцелееш.

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
фото редактор
30 юли 2013 | 10:08

photo-edit.vpramatarov.eu - Сайтът Фото Редактор Ви предоставя възможност да редактирате вашите любими снимки, без да трябва да имате знания или умения по сложни програми като Photoshop, Corel Draw или GIMP!

aha
30 юли 2013 | 09:08

"Първата година се бориш за надмощие,втората за равенството, а от третата за оцеляване"

limona
30 юли 2013 | 07:50

Пичове това е опасна тема която се зачеква и има още няколко доста повратни момента в ситуацията, но нали си знаем ще трябва да се примирим. Като се почне с пердетата да си ходи и ние пак ще скубем пилето сами. :))))