Учените: Жените си падат по тъпи и грозни мъже

Спомняте ли си един прекрасен епизод, в който д-р Хаус трябваше да разбере, че неговият пациент е гений, измъчван особено жестоко от интелектуалното си ниво? В епизода, пациентът започва да пие лекарство, благодарение на което може просто да стане тъп, мил и добър човек, без да му се налага да демонстрира интелектуалното ниво на човечеството - на този етап е отрицателно, ако се чудите. Нека бъдем откровени, всеки от нас вижда грозното в света по един или друг начин, а точно това ни превръща в истински злодеи. Интелектът е проклятие, а може би и затова Оруел е заявил, че невежеството е свобода. Все пак, може ли един човек да бъде нещастен, когато се вълнува за следващия сезон на VipBrother - отмъщението на кокошките? 

Водени от тази мотивация, мнозина наистина спряха да четат книги, да се радват на Сузанита - станахме свидетели на това - и като цяло - плачем за човечеството. Жените, от друга страна, или поне огромна маса от тях, вярват, че прочитането на Паулу Коелю и ходенето до страни като Лондон, повишават интелектуалния статус. Светлината в тунела идва благодарение на науката, която ще докаже, че можете да бъдете с шкембе, плетени обувки, сандали с чорапи и пак ще правите секс, честно!

Жените вече не търсят интелигентни или твърде красиви мъже. Тамън вдигнеш интелектуалното ниво и започнеш да се къпеш и в понеделник, те обърнат палачинката. Навлизайки в по-дълбоките научни среди, става ясно, че изследователите от Западна Австралия са открили една нова тенденция. Нежният пол не може да се довери на твърде съвършените партньори и предпочита да заложи на леко по-куците коне. За целта, учените попитали повече от 214 австралийски студента (около 70% от тях са жени), какво трябва да има един партньор, с който да бъдат в дълготрайна и романтична връзка? 

Дамите отново залагат на красотата и интелекта, но практически се страхуват от твърде съвършените. Визията им не трябва да побеждава тяхната и евентуално ще се наложи да сте на едно мисловно ниво или едно по-надолу от тях, за да бъдете сигурни, че довечера ще друсате джанката. Преди това изследване да бъде публикувано, един от официалните сценарии беше, че именно мъжете бягат далече от интелигентните и независими жени. Проучване от 2015 година от университета в Бъфало се е опитало да открие причината за всичко това. Те установили, че реакцията на мъжете, особено към интелигентните и красиви жени, привлича моментално мъжа, но само от някакво разстояние. Сближаването, първата или втората среща, моментално променят ситуацията. Изведнъж, симпатягата, правеща коментари за Star Wars и също така, запозната с правенето японските очила за дъжд, има някакви минуси, достатъчни за бързото напускане и прекратяване на всякакви контакти. 

Ето нещо много интересно, навсякъде ще откриете поне една жена, която ще заяви, че "Силните жени плашат слабите мъже и побъркват силните!". Ако чуете това, заклеваме се, че срещу вас стои дама, мечтаеща да бъде силна и независима, но просто няма желание да го направи. Това е клишираното оправдание на вечния въпрос "Защо си сама?". Очевидно е - просто не можеш да предложиш нищо на човека срещу теб. От друга страна, когато накарали студентите да опишат чувствата си към своя колежка, която в определени ситуации буквално ги е отвяла на интелектуално ниво - всички заявили, че именно това е дамата, която искат да заведат вкъщи и след това да започнат фазата по размножаването! Изненада? 

Според модерната психология, изминатата дистанция винаги ще ни мотивира да преследваме умницата с очилата, кой не е виждал как завършва този порно филм? Проблемът е, че ще бъдем привличани само и единствено до момента, в който границата не се намали и не стане ясно, че и те сер*т, при това не дъгички. Изследователите завършват с факта, че практически, нито един мъж не би заложил на интелектуално домониращата партньорка по ред причини, включително и моментално падащата им цена. 

И докато феминистките протриват доволно ръце, ние първи ще хвърлим павето! Очевидно е, двата пола правят едно и също, търсят достатъчно интелигентен и близък до тях партньор, с който биха могли да се радват на научните музикални трудове като Кондьо и Петра, говорещата с Жоржи Шоумена. Това е коренът на всякаква форма за социализиране, проблемът е, че всички ще поставят секса като основно занимание пред създаването на семейство. Тези моменти вече карат да правим компромиси, да сме съгласни да легнем с тъпата като мотика, просто защото и долната глава има нужда от внимание. Не сме единствени, обаче! Интелектуалките, които често слагат една малка черна роклА на голо, залагат на анаболните нерези, превърнали отдавна мозъка в мускули. Магаданските учени отдавна са доказали, че след яко мандръсаньЕ, мисловната дейност буквално замръзва при жените. Те и затова наричат оргазма - малката смърт (интелектуална). Та не ни обвинявайте, не ни плашите! Не става само с интелект, трябва и мусака, и духане (не на супата), както и други детайли от житието и страданието на грешния полов орган.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!