Укроти опърничавата

Вероятно поне веднъж в живота си си се сблъсквал с жена, която е необуздана и опърничава. Тя може да бъде интересна за наблюдаване и със сигурност няма да скучаеш, ако сте приятели. Картинката е коренно различна, когато имаш връзка с жена от този тип. Нейната опърничавост се превръща в бреме, което може да ти скъса нервите. Тук е мястото и на въпроса за един милион долара, а именно: "Как се укротява опърничава жена и възможно ли е изобщо това да стане?". Има много теории и решихме да ти покажем някои от тях.

Непосилна задача

Според самите жени това е начинание, което не може да се увенчае с успех и опитите няма да доведат до нищо добро. Ние сме отчаяни оптимисти и отказваме да повярваме на това! Има много неща, които те не искат да знаеш и може би едно от тях е, че има начини да бъдат укротени. Може би няма точна рецепта. Нищо не пречи да пробваш,  но да знаеш, че ако излезеш на фронта непотготвен, може да не бъдеш същият човек след това.

Подготовка

Преди битка от подобен ранг е необходима солидна доза подготовка. На първо място трябва да знаеш с какво точно си имаш работа. За това е нужна продължителна и мащабна разузнавателна акция. Запасите от провизии също са от голямо значение. Имай предвид, че укротяването на опърничава жена може да бъде опасно както за теб, така и за околните.

Дръж се на положение

Трябва да докажеш, че не отстъпваш по нищо, що се отнася до вербалната комуникация. Упражнявай остроумието си. Трябва да си готов да отвръщаш бързо на нейните нападки. Не пести усилия в стремежа си да докажеш, че можеш да устоиш на пиперливия и език. Не показвай страх, когато се изправиш лице в лице с крясъците, викането и гнусотиите по твой адрес. Внимавай за предмети, хвърлени към главата ти. Залягай пъргаво или тичай на зиг-заг. Тези умения могат да бъдат решаващи за твоето оцеляване.

Изтощавай противника

Не й позволявай да заспи. Липсата на сън стимулира покорството. Бъди изобретателен в постигането на тази цел. Лишавай я и от хапване. Измисли начини за отлагане на храненето и причини, поради които тя не бива да яде. Също така не трябва да й пускаш, защото ще изразходваш ценна енергия. Жена, която е уморена и гладна, в един момент ще изгуби желание за борба. 

Подли тактики

Заведи я на шопинг в мола, а накрая откажи да ги купиш, докато не промени държанието си. Честно казано, това е вариант, който е възможен само ако тя е финансово зависима от теб. Изобщо, трябва да използваш въображението си в измислянето на подобни машинации. Стреми се да имаш поне един ход преднина.   

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Evemaffenue
27 септември 2013 | 09:48

Bвeдите в гуrлe фразy "kлиентсkие базы" и пoлучите БEСПЛАТHУЮ демoверcию

girl
08 август 2012 | 19:06

Залягай пъргаво или тичай на зиг-заг. Тези умения могат да бъдат решаващи за твоето оцеляване. axaxax

Brisko Airpurt Hotel
06 август 2012 | 17:06

We don't have a words to say how mych we are thakfull for this post. I have an erection for five minutes, and i think thay i will ejaculate in my mom's pants. YeaaH!

:)
06 август 2012 | 09:30

Много добра статия! Поздравления, Менове!!! Частта с изтощението много ме изкефи!!! Наистина има ефект :D:D:D