Видовете двойки около теб

Сигурни сме, че всеки си мечтае да бъде в социалната група на "Като хората". Тази химера винаги изкушава останалите с вярването, че тревата на съседа е по-зелена, ракията е по-люта, а жената по-сексуална. Истината е, че нищо от изброените не е точно такова, каквото искаме да бъде - хората също си имат проблеми. Употребата на свещения граал най-често идва в скандалите, когато жената реши, че е разочарована от Вас и вярва, че някъде там ще има друг с повече позитиви, отколкото негативи. Мърфи отдавна твърди, че тези твърдения са абсурдни и има защо. Запознайте се с някои от връзките на Вашите приятели от "Като хората". Не се притеснявайте, нито една не е нормална! 

Октомврийската революция

Само една секунда е необходима, за да си представите двойката, която попада в тази графа. Това са двама души, които нямат нищо общо, откровено се мразят и често си крещят, докато пред хората запазват саркастичния тон и се обиждат малко по-леко. Наистина, защо тези хора не се разделят? Сексът не може да е толкова добър, след като двойките от този вид забравят, че могат да консумират нещо заедно, без да се опитат да забият вилица в сънната си артерия. Може и да не знаят, че има нещо по-добро за тях или са забравили какво точно е щастието, но научавате най-важния урок, когато сте с тях - хубаво е да бъдеш сингъл!

Двойката, която се опитва да се изнасили

Нека приемем, че всеки минава през тази фаза. Имате нова и непозната жена до себе си, имате нужда от опознаването на нейното тяло и всяка среща започва с пропуск на киното, романтичната разходка и гледането на звездите за сметка на всички плътски грехове описани в индийската библия Кама Сутра. Колкото и готини хора да бъдат, тяхната мисия е да открият още едно място за секс, което прави съседите по-нервни, а Вие само чакате момента на бягство към тоалетната, където ще се създават нови спомени за дневника. Виждането с тях е рядкост, защото дори месечният цикъл не може да ги спре! 

Човекът с перфектната жена

... поне така изглежда на пръв поглед. Гледате тази прекрасна двойка и се чудите кога и на Вашата улица ще изгрее слънце. Статистиката показва, че тя ще дойде, когато спрете да гоните кифли из баровете и осъзнаете истината - нямате 500SL. М-да, има перфектни партньорки, заети са и искрено завиждате. Рядко се срещат красиви, независими, изваяни, нежни жени с любов към спорта, видео игрите, готвенето, пиперливия език и любовта към нестандартен секс. Към всичко това трябва да добавим и факта, че тези красавици обикновено залитат по материалното и забравят колко готини могат да бъдат бедните, образовани господа с доза романтизъм и приемлива външност. Тези двойки най-често помагат да запазите вярата в човечеството, мотивирайки Ви да търсете следващата с визия на Памела Андерсън, подсъзнанието на Лиса Ан и липсата на всякакви очаквания от нас. 

Заедно сме от цяла вечност

Благодарение на такива хора, адвокатите по бракоразводни дела гладуват. Те далеч не са перфектната двойка, която можете да си представите, но получават отличен за всяко изпитание на времето. Могат да живеят на 300 километра един от друг, но никога няма да погледнат друг, ще се чуват през половин час и ще носят гордо девствения си пояс, осъзнавайки всички положителни черти на живота. Тези са солидни като скала и вече са се наложили като двойка, а не като единица в света - невъзможно е да извикате единия, без да дойде и другия. Формулата за успех в тяхната връзка е кодиран с енигма, защото и до днес не могат да Ви обяснят как са успели да постигнат баланса в силите. 

Защо няма нормална връзка?

Съжаляваме господа, но такива наистина не съществуват. Още в началото казахме, че рангът "Като хората" е измислен, за да може да се сравнявате с илюзия. Във връзките няма нормалност, там всичко опира да чувствата, компромисите и качествата на тъщата. Понякога ще бъде война, понякога ще бъде порно, а понякога дори ще има мир. Мирът за Ал Бънди щеше да настъпи с гушкането на босилека и полагането му до любимия филмов актьор. За нас ще настъпи, когато колежките разберат, че ги гаврим грубо и ще дойдат с танкове и факли за истинската разправа!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари
06 март 2015 | 18:31

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 15 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ С 57000 ПОСЕЩЕНИЯ НА РАЗЛИЧНИТЕ МУ СТРАНИЦИ---->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g