Видовете скандали между теб и нея

Мъдрите хора отдавна са казали, че истината се ражда в спора, а в скандалите се раждат само телесни повреди и евентуален развод. Не сме от хората, които биха ударили жена, защото е изключително грозен жест, освен това е много по-забавно да гледаш милото, когато форсира като тунингован трабант на Шипка! Конфликтът на интереси между половете е вечен: кой е по-добър, кой е по-силен, кой е по-оправен, кой гледа децата и всичко, което може да измислите, за да може да бъде излъчен победител, който няма да свърши домакинските задължения.

Искаме да те подготвим за суровия живот и опитомяването на евентуалната истеричка - не се самозалъгвай, че щом правите секс и тя ще ти опрощава греховете. Няма два еднакви характера, но има еднакви методики за водене на спора. Днес е неделя и ти трябва да бъдеш свободен за най-важните занимания: спане, лежане и евентуално още малко спане с лека следобедна закуска - тава мусакичка и четири литра бира. Подготви се за ответния женски скандалджийски удар - винаги боли, когато попадне в мъжката гордост с три букви! 

Мълчанието на агнетата

Жената е единствената достойна конкуренция на радиото и като такава е задължена да дърдори и със затворени очи. Нейните вербални качества правят чудеса с немите хора - проговарят на секундата. Изведнъж осъзнаваш, че тишината е призрачна, а това може да означава само две неща:

1. Тя е умряла.

2. Тя е сърдита.

Осъзнавайки шанса да бъдеш голям късметлия и да попаднеш в първата точка (нищожен) води до извода, че си много прецакан. Не я карай да проговори, имаш по-голям шанс с кучето и рибките в аквариума, отколкото с нея. Можеш да я спечелиш на твоя страна като върнеш лентата назад и се сетиш какво си направил: алкохол, алкохол, къдрава псувня по телевизията, газоотделяне, викане по съдията и установяване на сексуалните му наклонности, алкохол, набил си тъщата от мъка и си изпил една биричка. По всичко личи, че си станал жертва на алкохола. Обърни й внимание, помогни й с нещо полезно - задръж входната врата, докато внесе всички торби от магазина или купи цвете. Преборването на женската сръдня е възможно, но действаш на етапи. След това правите секс и тя забравя всичко! 

Съобщителното нацупване

Това е лека форма на женското настроение, продиктувана предимно от емоциите на цикъла й. Принципно не се сърди, а просто те подканва да й обърнеш внимание и да я разлигавиш с гушкане, милване и евентуално с анален секс, ако не е толкова разкрепостена. Адекватният отговор на "Сърдя ти се!" е най-често по-цветен и изисква адекватен пернишки отговор "Искаш ли да ти демонстрирам чувства?", но искаме да си починеш този уикенд и препоръчваме галантно да я размъркваш, докато нещата не излязат извън контрол. 

Вменяване на вина до победа

Това е изпитана тактика на родителското тяло, което подсъзнателно властва все още над теб. Жената знае как да играе мръсно и веднага ще използва тази тактика, с която да получи своето. Да кажем, че днес искаш да останеш вкъщи, търсейки музата в бутилката или в терасата на съседката, която редовно простира по хавлия и се намира на 4-5 етажа височина, предлагайки гледки, пред които Витоша бледнее. Мотивиран от тези събития на деня и подозирайки огромната възможност за простиране, ти не искаш да излизаш навън. Приготви се за сериозната офанзива със следните реплики: "Вече не правим нищо заедно!", "Преди бях по-важна за теб от бирата!", "Не ме ли обичаш вече?", "Имаш си друга, нали?", "С какво заслужих такова поведение?" и много други. Тонът й е жален, измъчен и страдащ като на настъпен пинчер в метрото. Запази спокойствие й и обясни, че днес не искаш да излизаш, защото имаш алергии, боли те главата, защото си имал много напредната седмица и нямаш нищо против да се погушкате. Запомни, че гушкането е най-добрият начин за изкупуване на греховете и в според телосложението можеш да бъдеш мечо, клечо и пухчо! 

А ти спомняш ли си...

Добре дошъл в света на защитните реакции! Жената в грях играе за победа чрез изместване на вниманието от нейния проблем към далечно твое прегрешение... от вчера. Използвайки редовните нападателни техники за доказателство, че тя е трябвало да измие чиниите, да готви тази вечер или да се прибере на време, защото си купил билети за кино, тя ще използва същото, но с поставянето на "И аз преди бях...", "А ти спомняш ли си, когато аз..." и любимото ни "Аз не ти се сърдих, когато забрави рождения ми ден!". Дори и ние знаем, че нищо от изброените не е вярно, но това ще й помогне да спечели време, за да измисли защо е закъсняла и какво е объркала. Нейните методи са като на руснаците през Втората Световна Война - отсъстваме назад само за засилката! В този случай е...

Дъ Скандалът

Това е военното положение и момента, в който съседите се обаждат няколко пъти на 112 с подозренията, че полицията ще дойде твърде късно. Изпразването на всички чакри изисква звуци за чупене на прозорци и чаши. Добрите и цивилизовани отношения падат, за да се тряскат врати с опит за изтръгването им от пантите, стъклената посуда започва да се чупи в определен ред - започваш с всичко подарено от тъщата и участваш в трошенето, докато не стигнем до любимите бирени халби. Скандалът приключва с бирените халби и може да завърши с край и реакция от горните редове, както и с възможност за евакуация от страна на един от двамата. Тези моменти не могат да се преодолеят или паузират. Давай воля на емоциите, докато прегракнеш и след това решавайте всичко като разумни хора, ако все още желаете да сте заедно!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
1
30 март 2014 | 13:47

Humor jeno humor, ama go nqma

SMN
30 март 2014 | 13:25

Значи, само да спомена, драги мъже, по точка 1 - логичното нещо е ТЯ да ви държи на ВАС вратата, докато внасяте "всички торби от супермаркета". Вярно, че кавалерството е почти забравено, но чак толкова ли ? :D