Връзка с кариеристката

Кариеристката е жена, която поставя високи цели и ги преследва до край. В самия процес е възможно да изгуби много, но сляпо вярва, че целта ще оправдае средствата. В нейния живот няма място за връзки и тя често си го повтаря, осъзнавайки високата цена, която плаща за дебелата заплата, първата класа в самолета и куп други екстри като приятен сън в някои от най-скъпите хотели. Тя се превръща в идол на всяко малко момиченце, което започва да вярва до край в образователната система. Ако сте гледали популярния филм "Up in the air" със сигурност сте запомнили Вера Фармига като фаталната жена! В киното всичко е перфектно, освен ако не гледате биографичния филм на Джъстин Бийбър. Киното е друга краткотрайна реалност с красиви хора, избелени зъби и щастлив край, но в живота има леки промени - негативни. В следващите редове ще представим най-положителните и най-отрицателните страни на съжителството с жена от тази порода. При нея винаги има едно правило - позитивите се елиминират от негативите. Изключения не се срещат. Ето какво трябва да знаете за живота с кариеристката. 

Позитивно

Красива е

... в повечето случаи. Модерният свят има набито око за търсенето на перфектното и всяко отклонение от дрескода, визията и представянето на личността, се приема за чиста обида. Кариеристката никога няма да изглежда по-различно от перфектна - официална е дори и в спортния си анцуг. Няма да откриете нито един мъж в света, който да не се изкуши от съвършения вид. Зад тази визия се крият тонове инвестиран труд, както и във всичко останало, което тази жена прави.

Негативно

Постоянно си мислите, че ще Ви изневери

Мъжът е егоистично същество по природа и за съжаление ще прояви имуществено право дори върху партньорката си. Кариеристката е обградена от достатъчно мъжки екземпляри и всичките са й "добри приятели". Колкото и целенасочена да бъде една жена, тя също има своите слабости - запознати с философията на "Две малки и една чаровна усмивка!". В 90% от случаите ще си представяте най-жестоките сценарии, защото изпитвате определени чувства към нея. Спокойствието идва само за няколко дена, докато е вкъщи.

Позитивно

Висок интелект

Може да сте забелязали, че с много жени е трудно да се комуникира и често обвинявате поп-фолк-а като основен идеал на всяка подрастваща. Малцина са късметлиите, които са можели да изпитат удоволствието от комуникация с човек, който отдавна е загърбил комплексите и не живее за три палеца в социалната мрежа. Кариеристката е социално същество и комуникацията тече толкова бързо и приятно, че започвате да съжалявате, когато краткото време приключи. Изпитвате подобни чувства с прочитането на много хубава книга или приключването на много добър сериал - развръзката е били приятна, но няма повече. 

Негативно

Скандалите са истинско наказание

Всяка жена демонстрира своите ораторски качества в кратка беседа на различни теми, разкривайки своя потенциал и магия на словото. В горните редове хвърлихме светлина на всички мирни преговори за любов и просто не искате да си представяте какво точно се случва с нарушителите в забранената територия. В нежния пол винаги се крие сензорна бомба, готова да заличи всичко човешко при евентуални неправомерни действия. Пригответе се за най-страшните, болезнени и жестоки скандали, които не сте водили от втори клас с майка си. И в двата случая се чувствате безсилни! 

Позитивно

Финансово обезпечена

Трябва да има и нещо положително от инвестирането на 100 работни часа в седмицата. Кариеристката никога няма да поиска пари, за да си купи сандалките в мола. Съществува огромен шанс да се случи точно обратното. Пазарът на труда започна да се обръща в полза на женското съсловие - те са по-добре платени, получават повече отговорности и знаят как да поискат увеличение. В този ред на мисли е много възможно да бъдете на второ място по носенето на приходи в семейството. Забравете за комедиите, в които богатата дама оставя пари на своя любим, за да пие бира и да гледа телевизия, докато тя работи. Били сме от тази страна на барикадата и признаваме, че това е доста, ама доста унизително изживяване. 

Негативно

Вашето его страда

... на онези работни сбирки с гръмкото американско име "Тийм Билдинг". Големите фирми винаги оставят вратите отворени за членовете на семейството и партньорите. Всичко това се случва с добри намерения, водещи към ада. Ще прекарате часове, гледайки в точка, слушайки далечни теми от Тъмна Индия с усмивка на безразличие и притеснение - батерията на телефона е паднала, за да се разсейвате с друго. Правите всичко това в името на любовта и се прибирате у дома, преосмисляйки всички постигнати лични цели в живота. Покупката на ново турбо не може повече да се смята а achiеvement. 

Позитивно

Един от най-добрите полови контакти

Тези жени често забравят за своите физически нужди и обикновено наваксват по веднъж на няколко месеца. Следствията от среща с една такава най-често се отразяват върху походката, либидото (безвъзвратно изгубено в следващите седмици), липсата на желание за мастурбация и много други. Няма нужда да говорите за сексуални фантазии, защото тя е запозната с всичките и ще съгрешава отново и отново. Еротичното й бельо ще се запечата завинаги в розовите спомени. Лично за нас няма нещо по-възбуждащо от жена в официално облекло, която не показва нищо повече от коляното си. С падането на нейните дрехи ще паднат и много задръжки, а вие ще останете очаровани от красивата естествена женска физика - тя също е изградена на базата на много диети, здравословно хранене, следене на калории и килограми, както и на безкрайни часове във фитнеса! 

Негативно

Случва се рядко 

... и често изпитвате липсата. Служебните ангажименти започват да ви дотягат, ставате експерт в самотното съжителство и разходките в лъскавия й дом (тя никога няма да дойде да живее при вас, след като има жилище, в което е инвестирала крупна сума) и се чудите къде точно сте сбъркали. След няколко месеца придобивате статус на всичко скъпо и захвърлено у дома й, превръщате се в предпоследния актуален модел на iPhone - тя много го обичаше, но вече го използва много рядко.

Позитивно

Смятате да жертвате някои неща в името на тази връзка

Стремежът към задържането на красивото е факт. Тя успява да ви влезе под кожата и успешно ще ви спечелва отново и отново. Споменахме за равновесието в женския свят, то е силно изразено именно при тези жени. Не можете да ги разбирате, не можете да им се сърдите, докато всеки следващ скандал не се превръща във възстановка на Втората Световна война. 

Негативно

Рано или късно всичко ще приключи

Всяка история си има край - тази няма да бъде изключение. Един ден няма да изпитвате същите чувства и това ще рефлектира върху отношенията. Апатията към професията, постоянното говорене по телефона, игнорирането, сънят в голямото и доста самотно легло, постоянните служебни победи пред личните загуби, са само част от всички предстоящи "забавления. Осъзнавате, че личните координати ви изпращат в съвсем друга посока. Ще откриете някоя, която не се опитва да ви вмести в натоварения график, докато а тя има шансове да намери своя отдаден маниак-работохолик. В този момент дори няма да имате време да страдате, защото вече ще разполагате с нещо по-скъпо - личната си свобода!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари
21 април 2015 | 22:38

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14(ОБНОВЕН СПИСЪК) НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ----------------------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

Lia
21 април 2015 | 15:25

Taka si e