Всички лоши емоции, които можеш да изпиташ с кола

Колата винаги заема особено място в мъжкия свят и именно по тази причина започваш да мислиш за нея по-често, отколкото за всичко останало. Превозното средство дава точно толкова, колкото й даваш. Да поддържаш автомобил не е особено лесно, след като има достатъчно сервизи, които са готови да свалят катализатора, да подменят амортисьорите или да се постараят с развалянето на някоя част с цел твоето завръщане и старта на новото дране. Всеки от нас преживява определени емоции, които могат да се определят с някои много точно анимирани картини а.к.а. gif! 

Когато разбереш, че си натискал смело педала, а нивото на маслото е било ниско.

Маслото може да бъде много по-важно от горивото и липсата му бърка много по-жестоко в джоба. Изгради си навика за проверка на нивото на седмична база и не пропускай момента за смяна, защото нагарите убиват двигателя ти по-бързо от приятелката зад волана. И не забравяй, че италианците са най-големите царе в разрушаването на най-добрите двигатели. 

Когато започнеш да надушваш неприятни миризми в колата

Законите на Мърфи винаги удрят, когато си на магистралата, за да може да дойдат и лешоядите с името "Пътна помощ". Осъзнаваш, че сервизът, в който си закаран може да се конкурира по цени с гаранционния на Bentley. И нека не забравяме, че неприятните аромати миришат доста скъпи или някой от компанията се е изпуснАл. Отвори прозорците и провери, преди да е станало твърде късно. 

Когато изкривиш джантите

Отделяш пари около година, за да поставиш нещо от Pirelli. Джантите са начин за изразяване на благодарност към вярната служба на машината, а и те карат да се обърнеш, за да им се порадваш, когато паркираш. Заклеваш се, че ще бъдеш разумен клиент, но в магазина харесваш 19-ките и осъзнаваш, че те винаги са били проектирани за Golf II-ката. И след няколко бързи разходки по родните улици, чувстваш болката в задника от всичкото друсане, както и грешката си. Препоръчваме да не шофираш по Асеновградско шосе, ако си с алуминиеви джанти, гумаджийниците там са поставени с особена цел! 

Когато чуеш странен звук от колата си

Едва ли се събуждаш с идеята, че точно днес колата ти няма да запали. Движимото имущество има една изключителна дарба - да спре внезапно, без дори да те предупреди. Компютрите те улесняват много повече, пускат кратко съобщение "Fatal Error" и след това кълнеш Били и компания, докато автомобилната трагедия те оставя в тотална анонимност. Въртиш няколко пъти ключа с надеждата, че може да тръгне чудотворно отново и се подготвяш за най-лошото...

Когато чакаш обаждането от сервиза

Карал си без масло, усетил си аромата на умиращи конски сили, а по-късно и цвиленето им от двигателя, за да се озовеш в сервиза, където няколко умни глави гледат с празен поглед и се опитват да разберат какво точно се случва. Добрите механици се срещат само във Формула 1, което те оставя в ръцете на огромен процент преквалифицирани служители от тежката индустрия и няколко компетентни лица с реномето на легенди, след като никой не може да ги открие. 

Моментът за раздяла

Спомняш ли си всички коли, които са били в семейството? Ние също няма да забравим славния Трабант, Фиат, Лада и Форд, които служеха вярно. Почитателите на автомобили вярват, че когато една кола бъде продадена или осъдена на смачкване, сякаш умира член от семейството - остават ти само хубавите спомени, които си споделял с толкова много рускини по морето. Някои хора успяват да ги продадат с проблемите, за да могат да продължат напред и да спечелят някакви пари от движещата се катафалка. В тези моменти си очарован от последните сили, с които колата отлепя бързо и набира, преди да издъхне в ръцете на някой друг и изпитваш особена тъга. 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
ПЕЧЕЛИ ЛАЙНА
10 ноември 2014 | 18:52

ПЕЧЕЛЕТЕ ЛАЙНА ОТ ТОП 17 НА НАЙ-ЛАЙНЯНИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ЛАЙНАРИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА ЧРЕЗ СТРАНИЦАТА С НАД 23 000 ЛАЙНЕНЦА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

Печели Пари Онлайн
27 май 2014 | 17:35

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g