Всички жени са мръсници

Чували сме, че имаме асексуални жени, обикновено всички са такива към нас, но към всички останали са повече от гърлите на Brazzers. Мъдрите хора в туитър често заявяват, че когато една жена спре да вижда магията, друга магическа пръчка е намесена. Другият вариант е да си мъгъл и изобщо да не можеш да достигнеш магическите нива, такива, каквито ги познаваш. Нека го кажем така, всички жени са мръсници, нито една не е ангелът, който си виждал, шансовете до теб да заспива нежното същество, което мнозина са яздили като младо пони през прерията. Живеем в красиво време, което позволява на нежните същества да опитат всички полови преживявания в най-ранно време. Ето една вълнуваща история на един грешник от Reddit, гарантираме, че е достатъчно впечатляваща:

"Бракът ми е вече на 6 години. Със съпругата ми се познавам от 7 години. За мен всичко беше любов от пръв поглед - видях я и вече исках да бъде моя. Всичко в брака е прекрасно, като изключим сексуалния ни живот. Тя не обича да прави свирки, не харесва определени секс пози и като цяло не харесва половия контакт. Още в началото на връзката ни, тя заяви, че е имала 3 други връзки и е доста консервативна. Помислих си, че всичко е липса на опит. В течение на времето забелязах, че това не се променя и винаги има уважителна причина, когато ми отказва секс. Всичко останало е добре, прекрасна съпруга е, както и прекрасна майка. 

Преди няколко дена почиствахме гаража на нейните родители. Докато изхвърлях разни боклуци, попаднах на стария й iPhone. Помислих, че ще го взема, за да го дам на сина ни, за да може да има на какво да играе, вместо да взима нашите телефони. Докато разглеждах съдържанието на телефона, попаднах на някакви клипчета и снимки от колежа, повечето бяха изключително безобидни, но повечето... Кадрите бяха от най-различни партита, напивания и някакви други малки преживявания. Едва ли е нещо, което не бихте открили в студентски телефон. Това, което много ме разстресе е наличието на порно снимки в нейния телефон. На някои от тях се вижда сексуална активност и с други жени, а понякога едновременно и с двата пола, както дори участия в нещо като оргии. Някои от нещата са дори от онези, които аз съм искал. Има две клипчета, които наистина ме обидиха жестоко. В първото виждам колко страстно и орално задоволява някакъв мъж, а в другия се опитва да използва играчка за аналното си задоволяване. Обиден съм изключително много, защото се оказва, че другите са имали някои от най-перверзните преживявания с нея, докато аз получавам сексът по задължение със съпругата. "

Липсата на интимност или отдаденост в леглото може да бъде поради обърканите женски хормони или изгубено настроение. Удобното оправдание е винаги такова, но от друга страна статистиката винаги е показвала точно обратното, някои жени бързо охладняват или никога не са се размразявали, както е в горния случай. Много добре ще е да усетиш подобни сигнали по-рано или да провериш какви точно са били предишните амигос. Жените имат определени типажи и стереотипи и изведнъж ако ти се окажеш различния, помисли защо наистина. Подобни проверки е добре да се случват много по-рано от брака. В този случай, жертвата може просто да е направила следващото поколение и така да е завързал лудата. Запомни от нас, всички жени са мръсници, просто трябва да знаеш кои са подходящите! 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!