Всичко, което арабските съпруги не казват

Винаги сме се забавлявали на красивите приказки за жената, която отива в Дубай, омъжва се за принца и изведнъж от последна дупка на село, става първа писта в арабския свят. Возят я на скъпи коли, харчи милиони долара и никой не и търси сметка. Разбира се, можеш да откриеш доста такива мечтателки, които обичат само и единствено със своя портфейл (обикновено празен), но като цяло пропускат и големите подробности - много от тези прелести не живеят като принцеси, а са мачкани като касова бележка от магазина - разгъват се единствено, за да си оставиш дъвката, когато ги изхвърляш. И понеже нито една няма да си признае, ние ще ти разкажем какво обикновено правят гърлите, които мечтаят за охолство - същото им се изкарва през задника, понякога се и вкарва, но нека не избързваме с цялата история.

1. Срокът на изчакване

За разлика от западния свят, където смъртната присъда с четири букви - брак, се издава със скоростта на светлината, в Саудитска Арабия е малко по-различно. Жената трябва да бъде сигурна, че ще чака минимум година и ще бъде яздена като младо магаренце на къра. Една грешна стъпка назад и може да се окаже върната обратно на село при козите, запазвайки само ректалните болки и горчивия вкус на арабските нещо, евентуално и пясък в косата. Повярвайте, голяма част от жените се прибират само с Гучи-то или го продават в интернет, защото козите искат да ядат, а на къра няма значение с какво е облечена. Да не говорим, че въпросната прелест много често може да е добре прецакана. 

2. Визи

Може да пристанете на жената, но нямате ли виза, нямате никакво право да стоите там и да пълните инстаграм-а с най-различни кадри. Съпругът трябва да покани избраната или да избере да не я кани, всичко зависи от него и от решението му за месеците. С други думи, оплескат ли пейзажа, може и никога повече да не стъпят в Дубай дори за почивка. 

3. Съпругът може да има до четири жени

Условието е просто да може да ги издържа, което е напълно нормално, но ако една от четирите гърли е чужденка, тогава младоженецът трябва да предостави свидетелство, че другите жени имат някакви недъзи, заболели са или евентуално са стерилни. 

4. Разводи

Ако съпругата реши да се развежда, защото изневерите са нещо по-нормално и от следващата глътка въздух, няма шанс да се чака каквото и да било възмездие. Жената може да се разведе, но ще се надява на чудо, за да получи нормален съд - гарантирано е, че никой няма да се занимава с нея, а и повече няма да види децата. Опит за попечителство може да има едва след 10-годишна възраст. Във всички останали мигове. А родителите в Саудитска Арабия са много интересен казус. Свидетелството на жена е половин свидетелство, да си знаете просто. 

5. Отвличания

Ако съпругата се опита да избяга с детето, мъжът спокойно може да го отвлече. Конвецията от Хага за защита на човека и човешките права не важи и никога не е била приета, следователно няма наказания за отвличане и между другото, това е много добър и доходоносен бизнес в последно време. 

6. Буквално ще се живее в харема

Да не мислите, че голямата къща ще е на ваше разположение? Тц, шансовете някога да бъдете допуснати до мъжката зона са нулеви. Някои домове имат дори отделни входове и съответно новата съпруга ще прекарва времето си с останалите три, които ще вгорчат живота на 100% или ще се моли някога да ѝ е позволено да напусне дома, квартала,  града, страната и други. 

7. Красивият принц е мит

Доказателството, че млада жена ще си продаде задника на дърт козел е гарантирана. По закон, единственият шанс един мъж да сключи брак  с жена е само ако е на възраст между 40 и 65 години. Жената трябва да е на минимум 25 години и разликата между тях да е не повече от 15 години. Та това автоматично гарантира, че везир виснали топки ще е на линия дълго време. Впрочем, жените също имат право да се омъжват за чужденци, но освен факта, че никога няма да получите и стотинка от тях, най-вероятно няма да бъдете особено очаровани от идеята, че ще ви гледат като полезно изкопаемо. Мъжете също чакат за покана и туристическа виза, да не мислите, че е нещо по-различно. При жените мерките са почти същите, но се разглеждат доста по-строго в опит да се спре експлоатацията на жените. 

8. Банковата сметка е мит

Жената няма право да шофира автомобил  и също така да си отваря банкова сметка без излишното разрешение на мъжа, а такова рядко се получава, след като половината сребролюбки идват със светещи очи и осили от задника. Парите стоят при мъжа и това е всичко приятели. Може да избягате с каквото носите на гръб и нищо повече. 

9. Фръцкане

Искате да носите своите лъскави дрешки? Душички мили, облеклото на черната нинджа ви очаква. Всички жени се пременят в това и трябва да го носят над всички останали дрехи. Макар и според последни данни да се говори, че всичко това ще бъде редуцирано - черните нинджи са задължителни. 

10. Разговори с други мъже

... гарантират бой с камъни, бой с каквото може и като цяло - бой. Разговорите и прекарването с други мъже е лимитирано, особено ако не са членове на семейството. Това важи за ресторанти, университети и всякакви други подробности. Обикновено има секция за семейство и секция само за мъже. Всичко останало е забранено. 

Имайки предвид тези щастливи подробности, искаме да питаме онези прелести, които казват, че са много щастливи, защо пропускат тези подробности? Та напомняме, че парите няма да ги видите, но всички изброени подробности са точно там, няма да избягат от вас. Приятен ден, уважаеми мечтаещи принцеси и наследнички на Аладин.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!