Ядосаната жена

Седяхме в офиса и си мислехме за най-опасните животни на планетата. Дали това може да бъде плюещата кобра, тасманийския дявол или тъщата? В последствие стигнахме до заключението, че няма нищо по-опасно от ядосана жена с неограничени възможности. Партньорките винаги са имали своята тъмна страна. Въпрос на време е, преди да надникнеш в нейните най-красиви мечти, където те разчеква и реже на две с моторен трион. Длъжни сме да те подготвим за този момент и ти предлагаме всички фази на нейния гняв по точки. Така ще знаеш правилния момент, в който да отиваш за цветя и "сандалките в мола". Пропусни момента и се възползвай от нашата любима рубрика "Искрено и цинично". Запознай се с фазите на лудостта при обикновената жена в естествен хабитат. 

1. Тихата стъпка

Някои жени засрамват Павароти по глас, а други просто слагат заглушител и те гледат злобно. Добрата новина е, че не владеят силата, а лошата е, че ще продължават да запазват хладнокръвния поглед на превъзбуден контрольор в натъпкано 280 - винаги има един нередовен. Някои са толкова добри, че ще се притесниш дали дишат! Най-добрата ти реакция е да изчезнеш от погледа й - не се знае колко остри са ножовете!

2. Телефонният игнор

Да кажем, че си направил нещо лошо. Сети се за последния си грях. Готов ли си? Точно си свалил любимото си порно и тя те хваща, нали? Опитваш се да й обясниш, че това не е изневяра и просто искаш да гледаш други голи жени. В резултат на твоя невинен отговор, милото започва да излъчва всички, което кажеш в най-страшния съд на света, пред който и дявола се прекланя - нейните приятелки. Всичко, което кажеш, е задължително преувеличено 100-кратно. Препоръчваме да мълчиш да гледаш умно и да не участваш в битката с една ядосана и десет незадоволени жени. Опасно е! 

3. Майната ти

До това води женската еманципация! До вчера те обичаше безкрайно, а днес просто е независима, красива и умна жена, която няма нужда от гадина като теб. Какво направи? Каза й, че в тази рокля е дебела? Това, което искаше да кажеш е, че прилича на спортен ЗиЛ с лепенка на предното стъкло, но смекчи всичко, като й каза, че е симпатично закръглена.

Какво прави милото? Хваща си чантата, закръгленото дупе и излиза... настрани, защото иначе може да заседне в рамката. Къде отива? Рискът на живото предаване, приятелю! Тя отива при останалите змии, за да може отново да разкаже какво прасе си във връзката. Съгласни сме, че честен мъж и кантар не могат да лъжат, но кога си видял африканец да спори с бесен хипопотам? 

Сатаната

Време е да отворим кутията на Пандора и да пуснем злото. Това е другият начин за наименоване на цикъла и всички странични ефекти, които влияят на нея. Приготви се за диви скандали на най-болните теми: "Защо не вдигаш тоалетната чиния", "Оставяш всичко в косми", "Не съм миялна машина" и още много други. Не се опитвай да бъдеш опозиция, ако нямаш добри адвокати. Плуването с цигара в цистерна с бензин е по-безопасно от спора с милото. И докато си мислиш, че това е финалът, продължавай да четеш! 

Сталин

Това е един специален режим за топене на нерви. Опитваш се да оправиш всички проблеми, преговаряш и получаваш кратки и ясни отговори "Да" и "Не". Вторият преобладава повече. Имаш по-голям успех в преговорите с терористи. По-добре не се ядосвай, остави я да прави каквото иска. Едва ли ще я успееш да я накараш да говори. 

Флиртовете

Тук вече можеш да мислиш каквото искаш. Жените обичат да флиртуват точно толкова, колкото обичат да го правят и мъжете. С тази разлика, че тя получава повече внимание, за разлика от теб. И е много добра в това начинание, когато се опитва да те ядоса. Ако ти флиртуваш, милото ще отвори ада, за да си отмъсти! 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари Онлайн
20 септември 2013 | 13:33

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 15 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

Печели Пари Онлайн
19 септември 2013 | 14:44

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 15 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g