За какво можете да бъдете виновни в една връзка

Средностатистическият мъж има нужда точно от 15 минути, за да разбере, че животът е несправедлив - Топлофикация също! Не използвате парно, но плащате суми като за отопляването на Зимния дворец! Не искаме да бъдем лоши пророци, но съдбата винаги намира начин да Ви покаже, че днес е в цикъл и просто няма да имате късмет. По-нещастни остават хората, които са признали своите чувства към нежния пол, осъзнали са колко красива може да бъде една връзка, поемайки кръста на всички злини. Да притежавате собствено мнение в спор с жена е като да притежавате зелена карта за САЩ в Афганистан - няма никаква полза от нея. Пишем този непосилен материал с огромна доза от мъжка солидарност и съпричастност към всички виновни, които са посмели да се родят и дори са намерили смелост да спорят с половинката си. Време е да се запознаете с онези прекрасни случаи, когато сте виновен - практически всеки път, ама нали трябва да напишем материал. Виновни сте, когато:

1. Получите съобщения от нея, но забравите да върнете отговор или прецените, че няма нужда от такъв. Що за същества сте? Благодарение на модерните технологии можете да изпратите съобщение, нареждане за инвазия в Украйна и изстрелване на атомна бомба, а Вие дори не се опитвате да отговорите на жена си! Изпратете поне една усмивка, целувка, плюшен задник или снимка на пениса си - тя трябва да знае, че я обичате! 

2. Изпращате отговор с една буква - "К". Мусакичката официално отпадна в менюто за седмицата! 

3. Погледнахте жената с къса пола! Сякаш сме виновни, че навсякъде има поне една с къса пола и голям балкон. Дори и да не сте я забелязали, признайте си, защото така партньорката Ви ще диша по-спокойно. Излъжете я благородно, защото тя никога няма да повярва, че дебнехте точен момент за включване в движението! 

4. Не подарихте цветя на един от всички женски празници! Дори и да сте подарили, това не са били правилните цветя! Освен това сте пинтия, защото колежките получиха 100 рози - по една от всеки, който е спал с нея... 

5. Правили сте секс, преди да се запознаете с нея! Тя също е правила секс, но това не се брои! 

6. Имали сте предишни връзки и по-всичко личи, че сте били щастливи - това не е позволено! Бившата Ви приятелка все още се смята за заплаха, защото Ви изпрати sms за рождения ден - просто кучка! 

7. Не показвате по никакъв начин, че сте обвързан и държите на нея. Говорите за себе си в единствено число, сякаш тя не съществува и дори не я запознавате с приятелите си, които живеят в друг град или в чужбина. Въпреки обвързващия статус в социалната мрежа, Вие продължавате да говорите в мъжки род, единствено число за себе си. Редно е да отчитате присъствието на партньорката си в живота, следователно: "Вечеряхме", "Спахме", "Лежахме", "Срахме" и т.н. Компромиси се позволяват след провеждането на семеен съвет. 

8. Нямате една снимка, на която изглеждате щастливи и усмихнати - непростимо! Какво като предпочита да се снима с всички останали, но не и с Вас? Извършили сте смъртен грях! 

9. Решихте да бъдете честни и казахте, че е качила няколко килограма... Да правите един път секс в месеца не е чак толкова лошо, преоткривате всички нови техники за мастурбация. 

10. В личния Ви профил присъстват жени, а с някои от тях дори си пишете! Опитвате се да й изневерите, нали? 

11. Платихте цялата сметка в магазина и опитахте от нейната салата. Кое точно Ви наведе на мисълта, че официално споделяте храна? Какво като сте платили за всичко, а? Изяденият чипс в бара не се зачита!

12. Не си миете ръцете, след като ходите до тоалетна. Виновен сте, защото ръцете Ви миришат на т@шаци. От 30 години живеем с тях и нито един път не сме ги надушили. Женското обоняние еволюира - тя надушва мръсните Ви чорапи още от паркинга! 

13. Харесахте снимка на момиче по бански във Фейсбук! Животно такова! 

14. Не сте поставили нейната най-красива снимка за уолпейпър в телефона, както и специална мелодия за нея, както и сладко обръщение като "Зайко", "Слънце", "Съкровище", "Любима моя" и други.

15. Излязохте с приятели, не отчетохте нейните опити за пасивна покана и дори не й казахте къде отивате, за да може да се натресе "изненадващо"! 

16. Решихте да смените профилната си снимка, в която двамата сте целунати, влюбени и завинаги заедно. Наистина ли искате да не правите повече секс? 

17. Махнахте всички вируси от компютъра й, ъпдейтнахте системата и подобрихте производителността на машината. Честито, Вие сте абсолютен идиот, който никога не е разбирал жените. Вашата приятелка сега няма за какво да мрънка и обмисля начини за химическа кастрация. 

18. Почесвате тестисите си, докато сте на дивана - смъртен грях! 

19. Така и не разбрахте, че тя Ви дразни, за да Ви покаже колко Ви обича. Сега разбираме, че няма жена, която да не е влюбена в нас! 

20. Приехте, че тя наистина е добре, след като каза: "Добре съм!". Аматьори! 

21. Не сте споделили, че сте обвързан и никой не може да види социалния Ви статус? Защо? Имате ли разумно обяснение? 

Господа, запомнете, че ние винаги ще бъдем до Вас! Не сте виновни!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
zver4etooo
27 февруари 2015 | 16:40

приказките ги разказват мъжете ... само да си имаха и слушателки :)

А до zver4etooo
27 февруари 2015 | 11:52

А приказка за лека нощ поне може ли? :D

zver4etooo
27 февруари 2015 | 11:26

страхотна статия, смях се от сърце... който се чувства виновен за глупости си е негов проблем... гадове такива и вина даже ще изпитвате... наказани без мусака, секс, свирки, крем карамел и т.н.

Георги
26 февруари 2015 | 16:48

От личен опит бих добавил №22: Лют скандал, тръшване на врати и викове "Не искам да те виждам повече!". 15 минути по-късно нахлу обратно в стаята с въпроса : "Защо не дойде да ме успокоиш?" :D

А
26 февруари 2015 | 16:02

На майтап да си кажем истината. Да, има такива жени. И стават все повече, защото все още нормалните се заразяват от откачалките.

26 февруари 2015 | 15:27

Е това ми се струва прекалено. Верно ли има такива жени?

буболина до Гого
26 февруари 2015 | 14:36

И на мен

Гого
26 февруари 2015 | 13:18

Чак ми стана мъчно...

оф
26 февруари 2015 | 13:03

оф...