Защо мъжете харесват дълги женски крака (18+)

Мъжът прекарва почти половината от живота си в гледането на женски форми. Съзерцаването в тях води до създаването на много по-креативни начини за прелъстяване на нежното женско сърце, но вярваме, че има много спорове относно точната координация на мъжкия поглед, което ни насочва към безкрайните изследвания на редица учени, прекарали времето си в търсенето на този отговор. Коя е най-важната част от женското тяло, която винаги ще кара мъжкото сърце да прескача? Точно така, това са женските крака! 

Има много проучвания, с които бихме доказали твърдението, но сме сигурни, че не си от дълбоките почитатели на анализа, следователно предаваме всичко в съкратен вариант. От създаването на света е ясно, че женските крака са основен фокус на всяка компания, която се опитва да продава своите продукти със силата на секса. 

Те са били принудени да търсят точната част от женското тяло, която би генерирала достатъчно печалби. За жалост се оказало, че не са женските гърди, а краката, които победили с главозамайваща разлика. Това е причината да виждаш повече дългокраки дами на Victoria`s Secret и по-малко големи гърди. 

Отговорът на това изследване се крие в подсъзнанието на мъжкото съсловие, а това откритие е дело полския учен Богуслав Павлотски, който установил, че има няколко причини за това предпочитание. Неговото изследване, проведено през 2008 година, е най-точното в тази сфера. Павлотски призовава 200 мъже и жени, които да дават оценки на различни модели с варираща височина. Най-голямо внимание получават хората, които притежават с около 5% по-дълги крака от останалите. На снимките имало и дигитална намеса, която издължавала сексапилните крайници с цели 10-15%, но победата оставала за хората с 5% - прекалените светци не се нравят. 

Научният труд показал, че мъжете подсъзнателно избират по-високите хора, защото за тях се смята, че са физически по-здрави. Ние сме принудени да се захласваме по тях, след като природата ни е накарала да мислим само за размножаване, а Durex са се постарали да отнемат някои отговорности от този акт. Всеки път, когато се фокусираш върху жена с дълги крака, в теб започва да говори дивото сексуално желание. 

Обратното се наблюдава при по-ниските жени (нищо лично), които много често могат да станат жертви на редица заболявания, според професор Павлотски. 

Учените са пропуснали някои особени качества на този вид жени, за което се извиняваме от името на изследователя и веднага запълваме празнините в това изследване. Какви са положителните страни от дългите женски крака? Следващите редове са огромно удоволствие за нас и специална четка за изваяните женски изкусителки. 

Чувството

Освен окото, женските крака могат да радват и по един особен начин. Говорим за онова прекрасно чувство на оплитането около кръста  или ушите ти. Крайниците са отговорни за много по-голяма опора в някои пози, освен това могат да те стискат така, че да повишат половата активност. В същият труд е споменато, че именно по-високите се радват и на по-качествен контакт в леглото. Страничните ефекти са болки в ушите и врата -  страдат най-много при стискане или резки движения в леглото. 

Не се чувстваш като педофил

Въпреки особените адмирации към джобните гаджета, никога не сме могли да си ги представяме с човек като Шакил О'Нийл ще излезе със сестрата на лилипутите (той обречен на това, но все пак). Понякога дори ни става тъжно за малките крехки същества, които се опитват да не плачат, докато животното ги обича... нежно. Такива смесени чувства няма да присъстват, когато в леглото имаш жена с подобна физика на твоята. Сексуалният акт е малко по-свободен и няма да се притесняваш от евентуалните физически наранявания. Всеки мъж ще потвърди за наличието на подобни съмнения относно здравината на женската структура. В този случай е неутрализирана.  

Красиви са

В офисът вярваме, че няма грозна жена, а само трезвен мъж, който не пие достатъчно бързо, но не можем да отречем, че дългите женски крака са били повод за влаченето на езика по земята, докато сме се наслаждавали на подобна гледка (Мона Лиза е за аматьорите). Истинските приятелки винаги ще настанят атрибутите си в добре очертани клинове, копринени чорапи и високи токчета. Като мъж, ти си длъжен да отчетеш заслуженото им, започвайки от пръстите и стигайки до мястото, където се ражда нов живот (най-често след 9 месеца, но това е друга тема). Точно тази част от тялото е способна да измести фокуса от някои други аномалии по нейното тяло като: малки или никакви гърди, големи уши и много други. 

Осъществената мечта

Манекенки, певици, реклами по телевизията, розови филми и списания - всички използват този похват, за да те спечелят. Подобните размери само означават, че си успял да усетиш удоволствия, на които се радват и джентълмени като Хю Хефнър, Чарли Шийн и производните скандалджии. Няма как да го опишем с думи, препоръчваме да пробваш!

Остана малко място и трябваше да го запълним със снимки! 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
hank moody again
08 май 2014 | 22:59

breasts are for boys, but legs are for men

hank again
08 май 2014 | 22:57

leg lovers google Cailin Russo, u can thank me later

hank moody
08 май 2014 | 22:48

AMEN !

пора
08 май 2014 | 17:19

Така е - там е истината - краката, чак след това дупето...

Росен
30 април 2014 | 04:59

Ето това е статия! Като обожател и ценител на хубавите женски крака ви поздравявам за нея!И призовавам жените - показвайте си смело крачетата :P

Мишо
29 април 2014 | 07:11

Гърди се правят,но крака ?!?!..Горките късокраки - абсолютно безсилни са.

Дари
29 април 2014 | 07:07

Да!..Именно краката,дългите крака!Точно те!

САШО
29 април 2014 | 07:02

Всъщност сега си давам сметка защо в корейските сериали женския сексапил е подчертаван именно с дългокраки хубавици. Гърдите там отиват дори не на втори, а на трети план. КОРЕЙЦИТЕ МАЙ СА ПОПАДНАЛИ НА ТОЧНАТА ФОРМУЛА.

edna macka
28 април 2014 | 23:51

Мерси момчета, тука с тея красиви бюстове напоследък без малко комплекс да си образувам :D Приятно е за се покаже широта на погледа за успокоение на нам незащеметяващите с терасен изглед.

Евгени
28 април 2014 | 20:22

Адмирации колеги, адмирации! Благодаря Ви за статията ... имаше ли текст не видях :)

Atanas Atanasov
28 април 2014 | 20:08

Чета всичките ви статии и трябва да кажа че тази се нарежда до любимите ми!

LLC
28 април 2014 | 18:45

Тоя път наистина сте нечовеци!!! С уважение: абсолютният и най-голям фен на дългите женски крака (сори, дупе)

Печели Пари Онлайн
28 април 2014 | 17:37

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

Men.bg
28 април 2014 | 14:01

Не, невъзможно е да се пише с една ръка...

Gosh
28 април 2014 | 13:45

imashe li tekst?