Защо мъжете изневеряват

Изневярата не е най-приятното нещо, което може да се случи на един човек. Ние сме гадни същества и най-често сме отговорни за този вид сексуални похождения, докато милото стои у дома и ни кърпи чорапите. Поне такава е логиката на повечето героини от „Сексът и градът“. Едва ли има мъж, който доброволно да каже, че е виновен. Изневярата е полов контакт, в който единият си прави хубаво, а другият се чувства прецакан. Можем да анализираме този социален елемент до безкрайност, но истината е, че това се случва, когато участват двама души във връзка. Запознай се с 10-те причини за изневяра.

 

Срещаш греха в чист вид

Може да звучи гадно, но мъжкото съсловие винаги оглежда други жени. Не е казано, че ще успее да мине всички, но пък никога не е пречило да ги гледа през витрината. Това е онази безопасна изневяра, която често се описва в Библията като грях. Има хора, които много обичат партньорките си, но в един момент става така, че те не са това, в което са се влюбили. Няма да ги оправдаваме за това, че са станали сестрата на Моби Дик и после са искали да ги обичат. Връзката и бракът не са оправдание за запускане. Докато капризната лежи в къщи, мачото преследва следващата. До някаква степен можеш да бъдеш сигурен, че връзката съсипва една жена.

 

Можеш

Няма нищо за обяснение. Всеки мъж знае, че ако може да запази тайната ще успее да топне чушката в чуждия буркан. Най-често се случва, когато отиде в командировка и срещне онази усмихната и непозната разпоретина, която просто си го търси. Всичко си остава скрито и покрито, а  това ще е история, която ще бъде разказана в завещанието или на внуците.

Скука

Не казваме, че е най-гениалната идея, но е научен факт, че се свиква с любовната игра. Може да я научиш да ти прави „Пернишка близалкана Golf-а и пак няма да видиш искри. Не всички жени са еднакви, но сексът е. Ако прекараш достатъчно време с девойката, ще знаеш и любовния сценарий. Това е причината да потърсиш нещо малко по-вълнуващо от новата серия на „Дързост и красота“. Гадно е, но си оправдан поне от нас, ако това се случва у дома ти.

Пренебрежение

Жените винаги преследват кариерата, клюките и всички останали чудеса, в които не участваш. В един момент ще ти омръзне да се прибираш сам у дома, докато тя е на важна среща или просто отива с приятелки на коктейл. Това се случва, когато не си в нейните планове. Твоят най-важен план запълва други празнини.

Тя е кучка

Представи се, че се прибираш от дълъг работен ден. Събрал си достатъчно агресия, за да поведеш руснаците към Берлин на екскурзия с танкове и просто имаш нужда от почивка с малко бира и нещо за хапване. Вместо това откриваш достатъчно чинии в мивката, печка със скърцащи панти (като от филм на ужасите) и стадо паяци с мини популация във фурната. Избесняваш допълнително и нервите ти помагат, за да изгубиш спора и да се чувстваш виновен. А можеше да хапнеш навън. Да изпиеш няколко бири с приятели и да пуснеш 4-5 шеги на сервитьорката. Тя ще реши, че си симпатичен и ще ти покаже „нещо“ в склада.

Отмъщаваш

Едва ли искаш да бъдеш рогатия добряк, докато твоята кошута преследва други елени. Сексът за отмъщение е единственият начин, по който ще се чувстваш отмъщен. Редно е да повториш, защото никой не иска да бъде наравно с жената. Драмата трябва да е заслужена.

 

Адреналин

 

 

Можеш да обвиняваш Холивуд и всички книги на чичо Буковски, в които има секс. Доказано е, че изневярата може да има благоприятен ефект върху теб и твоята партньорка, но всичко зависи от избраната. Понякога става така, че случайната в леглото успява да счупи всички твои сексуални представи. Първо идват приятните емоции и повишаване на самочувствието, а след това и всички дерзания с най-добрата си приятелка – гузната съвест. Избягвай ги и се радвай на добрите спомени.

  

 


Имаш време

Признаваме, че се изискват големи възможности за въртене на две или повече партньорки. Необходими са и здрави нерви, защото никога не е късно да се озовеш при уролога. Проблемът идва с мрънкането и борбата за внимание, в която често има жертви. Наполоеновата стратегия винаги е на ниво, а и не си създаден само за една жена.

Омръзнала ти е

Истината в чист вид. Отношенията изстиват по-бързо от пиците на Аптека, чувствата стават по-сухи от джънка в McDonalds, а добрите времена изчезват като старите снимки, след като си форматирал харда – изчезват. Знаеш, че отношенията с нея си отиват и започваш да оглеждаш следващата г-жа Уоловиц.

Късметлия си

Това е от онези малки радости в живота, които никога не питат. На фирменото парти успяваш да се усмихваш чаровно, за да бъдеш „онзи сладур от бара“ и след това достигаш нивата на „машина“, „по-добър си от мъжа ми“ и още много други. Това също си остава в тайна, но разликата между по-горните точки и тази е, че тук ти се отваря възможност (във формата на два дълги крака в женската тоалетна), без да си я търсил. Обикновено се таксува като джакпота, 6-ца от тотото и т.н.

Бонус

Жените са виновни

Те винаги са казвали, че има мъже, които не са само за една жена. Ти може да си точно от тези и като един добър и учтив джентълмен да подаваш ръка (и не само) на приятелките в беда. Да не забравяме, че редовният полов контакт успява да предотврати депресията. Ако твоята си промени настроението много бързо, да знаеш какво й се е случило!

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!