Защо мъжете предпочитат мъжкарани

Винаги сме знаели, че има жени, които носят душата на гарван - винаги се привличат от лъскавото. Други могат да прикрават своята малка лудост до края на света, спестявайки всички главоболия на мъжа. Нашата любима порода остава онази мъжкарана, която не се притеснява да нарича нещата с истинските имена и не би могла да се развълнува от общественото мнение, нормите и Оскар-а на Леонардо. В очите на мнозина е спечелила почитната си титла "кучка". Учените от НСИ могат да потвърдят, че всяка жена на земното кълбо е попадала в тази графа и сигурно си има добра причина - онази, която ни разочарова, никога не получава добрата слава. И докато мнозина ближат раните си от нейното присъствие, ние бихме искали да представим и положителните й черти - има ги, колкото и да не ви се вярва. 

Не е срамежлива в леглото

Има жени, които никога не са виждали еротични филми, дежурното изчервяване е факт, а половият им опит е по-нищожен и от свободното слово в Северна Корея. За сметка на тях, мъжкараната знае кога е дошло времето да Ви свали панталоните и да ви покаже, че раят наистина съществува. Географските ограничения просто не съществуват за нея. 

Лоялна е

Не е чела Коелю, не се интересува от мнението на околните и винаги ще попита Вас като първи източник на информация, вместо фейсбук или някой друг клюкарник. Жените от тази порода са известни със собствено мнение и никога не биха позволили на някой да им го отнеме. Те са готови на всичко за вас - ала ще се наложи да бъдете дипломат за анален секс. 

Няма нужда от комплименти

Сигурни сме, че всяка жена обича комплиментите, но точно тази няма да влезе в драматичния сценарий, когато не забележите новата коса, новата рокля или друга визуална промяна. Никога няма да ви пита дали изглежда дебела в тези джинси - тя ще го знае преди вас. 

Откровена е

Мъжкараната е от малкото жени, които осъзнават, че никога не сте владели телепатия. Следователно ще каже точно това, което мисли и няма да спестява подробности. Представете си я като парен чук в речите, като пернишки винкел в интелектуалните кръчмарски спорове и като искрените сълзи на Тити Папазов. Понякога ще боли да ви кажат, че сте твърде пораснали, за да гледате "Био Дом" и ще е права, докато вие го прехвърляте тайно на телефона. 

Никога няма да ви отегчи

М-да, интелектуалното й ниво е достатъчно високо, следователно няма да излъчва настроение в стил "Гледане с разбиране". Шансовете да изисква вашето внимание и инвестиране във водещите теми на компанията са огромни. Нека кажем, че тя наистина се интересува от вашето футболно мнение, конзолната война, създаването на истинската бегачка и поемането на нови предизвикателства. Когато изпълните всички ваши основни задачи, тя ще направи много по-вълнуващи предложения. 

Ти си задник, Хосе

Свиквайте с болезнената искреност. Тук няма пасивна агресивност, няма тихо цупене, а директна офанзива в двубоите. До нейните граници на търпимост се стига лесно и бързо, но не искате да се озовавате там. 

Да бъдеш честен

Спомняте ли си колко време е необходимо, за да кажете на вашата любима, че не искате да гледате нейните глупави сериали и сте обещали на дружината, че ще се събирате за философски футболен спор на тема "Колко голям гей е съдията?" (главният ни следи и не можем да използваме думата пе***ас). Ако използвате заобиколния речников път, тогава се пригответе за чистата женска агресия. Тази жена обича да бъдете директни и вместо "Миличко, нали си спомняш как обещах на момчетата..." , тя предпочита директния подход "Мило, довечера ще излизам - не знам кога ще се прибера.". Какво по-хубаво от това? 

Споровете

... винаги завършват с агресивен секс, дълбоко гърло и нашите любими грехове от "Кама Сутра". Тя доказва, че всяка ръмжаща котка може да мърка с малко повече галене. Попитайте Валери, ако не ни вярвате! 

Получавате това, което виждате

За разлика от популярните женски трикове за печелене на внимание, тази дама е натоварена с  автономното "Видяна такава, каквото беше на рекламата". Дори и след сто години, тя все още ще казва, че обича бирения ви корем, космите и дори онези специфични аромати, които носите със себе си.

Приема грубите шеги

Спомняте ли си всички тъпи шеги, за които ти казваха, че са невероятно просташки? Мъжкараната има чувство за хумор, не може да се обиди толкова лесно и винаги ще се смее искрено - дори и когато изпратите онзи клип "2 girl 1 cup". 

Пристрастява

М-да, може и да не е като останалите бонбонени гърли. Ще и липсва онзи блясък от фалшивия грим, както и някоя друга поза в Instagram, но тази жена е по-ценна и от злато. Защо? Нека започнем с това, че под грубата обвивка се крие достатъчно добро същество, което всяка вечер ще навира дупето си във вас, гарантирайки, че няма да заспите нормално. Освен това ще бъде достатъчно добра да ви завива и гледа, когато се приберете като млад руснак от чужда сватба. Един път щом сте били с нея или щом сте се разделите (според философията на Шопенхауър) ще осъзнаете и грубата истина - всяка друга е твърде обикновена!

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
04 юли 2016 | 15:09

Чувал съм го това, но не от красиво момиче, а от една лелка, с която бяхме 50 дни в командировка в друга държава. Многото време си каза думата, и на няколко пъти ... сещате се, изпускахме напрежението. И се оказа, че лелката е доста разкрепостена.

20 май 2016 | 14:57

Е, на мен едно много красиво и нежно момиче ми прошепна докато се чукахме, че иска да продължим отзад.

ачо
09 май 2016 | 15:09

Винаги ще помня секса с една такава мъжкарана. Нямаше никаква срама в думите и действията. Както се бяхме разгорещили, ме избута от нея " хей, хей, по-полека. Не свършвай още. И другаде те чака работа. Да не си направих клизма напразно...". И вече мажеше с някакъв мазен крем дупето си и не се притесняваше, че виждам как се пъха пръст вътре и охка. Подаде ми и аз да се намажа. Щях да падна! Случвало ми се е 2-3 пъти жени да ми намекнат срамежливо, че очакват да правим анален секс, но толкова брутално, никога.