Защо мъжете стават все по-щастливи с времето

Много изненадващо изследва изплува в интернет и трябваше да проверим дали е истина. Господа, джентълмени и всички останали почитатели на домашната ракия, мъжете са родени, за да бъдат щастливи. Кой не знае, че жените не са ни дадени, за да не позволят да умрем от щастие? И все пак, науката доказва, че ти, колкото и злини да ти се случат, наистина ще откриеш щастието и с всяка следваща година ще бъдеш по-добре и по-добре. При жените се случва точно обратното! Статистиката доказва, че все по-малко жени остават щастливи след своите 30 години, ако не са намерили мъж, на когото да тровят нервичките. Ето и редица причини, поради които ще се събуждаш с усмивка:

1. Оставаш полово активен

Оказва се, че благодарение на ниската култура и липсата на възпитание към младите момиченца, много скоро можеш да видиш доста от членовете на пенсионерския клуб с млади гърли в студентски. Ние сме ги виждали, най-вероятно и ти не си ги пропуснал. Та колкото повече минават годините, толкова по-често идва времето за Клуни миговете. Благодарение на липсата на джентълменство и каквото още може да си спомниш, ти ще бъдеш прошарения чичко, по който 20-годишните припадат. Това или гадините просто искат да ти вземат апартамента, в последно време забелязваме, че и това е добра тенденция.

2. Кариерата не те унищожава

Каквото и да си говорим, опитай се да намериш нещо сексапилно, в която и да е изпълнителна директорка. Трудно е и всичко това е, защото някъде там, в тяхната красива вселена, решават да се състезават с мъжете, да доказват, че са по-добри и още много други. В търсенето на мост между двата пола, едната страна е готова да го изгори, а другата няма нищо против да гледа как гори и така пропускаме много щастливи мигове. Можеш ли само да си представиш колко сексуални стават милфките? Нимфоманията ще ти се стори забавна детска фантазия на фона на това, което предстои. Говорейки за кариера, всеки мъж е изключително щастлив и дори да отпушва тоалетни, той разглежда това като изкуство, а не като състезание с някой друг, но това е друга философия, господа. 


3. Не си консуматор

Случват се редица неприятни преживявания, животът става гаден, не можеш да продължаваш така, чувстваш се изморен и не можеш да намериш решение в лабиринта с плъховете. И някъде там, в тази брилянтна идея, решаваш да отидеш до мола и да си купиш рокля, нали? О не, това бяха жените. Тествали сме тази невероятна идея и много често се оказва, че дори не ни допускат в магазина, за да погледаме роклите. Какво правим? Сипваме едно щастливо питие, пускаме някоя друга песен, помислим, осъзнаваме истината, че сме сгрешили, мислим какво можем да променим и като цяло се стремим да не откачаме допълнително, разбира се, последното е повече от невъзможно и с времето ще помага за побеляването, ама какво да се прави, животът е такъв. 


4. Не сме рок звезди

... и вече не искаме да бъдем. По някаква причина, просветлението идва много по-рано при нас, най-вероятно се прокрадва с тоновете чекии и трупането на сексуално напрежение към другия пол, докато не се случи и не осъзнаем, че всичко е много сериозно преувеличено. Както са казали във Враца "Кога спре да ти става, всички проблеми са приключили!". Та в един момент, осъзнаваш, че нямаш нужда от голям телевизор - всичката помия не е по-красива на HD, нямаш нужда от нова музика, защото не можеш да я разбереш, а и като цяло радиото не може да претендира за качество. От друга страна гледаме някакви малки деца, които започват обръщението си със "Здравейте хора, днес ще ви покажа какво ми купиха за Коледа!". Или Google са безбожно богати или това дете практически няма родители, които да му каже, че никой не го вълнува. От друга страна, когато излезеш и от тази матрица, можеш да откриеш сродни души в книгите, в някои други форми на изкуството. Масовите потоци от информация са помогнали за повечето нещастие, отколкото всички епизоди на "Дързост и красота". 


5. Вече не се взимаш на сериозно

Веднъж щом можеш да застанеш в страни от лудницата, истерията, драмите и останалите идеологии, тогава всичко става доста смешно. Щом стигнеш до заключението, че нищо не зависи от теб, дърпаш стола и сядаш сред останалите зрители, за да видиш кораба да се движи с огромна сила. Ти си пасажерът, но щом годините се натрупат, мъжът се научава да прави нещо, което много други не искат да правят - практикува критично мислене. Не се притеснявай, редица други мъдри хора ще те наричат циник, но какво да се прави, цената на щастието е точно такова. Това и фактът, че когато се научиш да правиш ракия, дворчето става истинска райска градина и започваш бавно и сигурно да осъзнаваш концепцията на дзен-а. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
баров потребител
01 февруари 2019 | 18:06

"да застанеш в страни от лудницата"... допълвам: с чаша в ръка и цигара в устата. Менове радвам се, че и Вие почти достигнахте до това дзен състояние. Наздраве!