Защо не трябва да спориш с нея през мобилния

Скандалите са особена част от живота на човек, просто не можем да живеем без тях. И докато хората вярват, че в спора се ражда истината, в скандала се ражда щастието. Защо точно щастие, защото идва тогава, когато можеш да кажеш всичко, което мислиш, без никакви угризения. За съжаление това красиво удоволствие винаги се предлага в лимитирани количества. В такива моменти осъзнаваш, че е далеч по приятно да отиде на мач и да теглиш няколко дълги цветни на съдията и компания - никой не казва, че е културно, но със сигурност е ефикасно. И както сам се досещаш, най-честите скандали стават с милото и те не трябва да бъдат традиция, но с такава честота можеш спокойно да им поставиш дата за официален национален празник. Технологията сякаш промени всичко, защото вече не се чупят две чинии в комбинация с няколко изтряскани врати, не, вече сме в новото време, където скандалите се случват чрез интернет, това прекрасно място. Виж с какво се промениха дори тези отношения, където аргументите не са особено важни, защото всичко се крие в бързите пръсти. Ето какво се случва, когато започнете да се карате с жената през мобилния телефон, компютъра и всяко друго модерно устройство. 

Разговорът става цветен

По-големият процент от жени не обича да псува, поне това сме забелязали, но малките пръсти могат да послужат за пускането на най-цветната песен, която може някога да си чувал. Повтаряме, че говорим за жени, а не за девойките от 7 клас, които вярват, че поп-фолк звезда е най-високата точка на развитието им. Истинските жени не псуват! 

Времето е ценно

Тъжно е, но времето стана твърде ценно, за да се пилее и след като денят минава бързо и с умора, жената е принудена да напада като Хитлер - в ранни зори и мобилен телефон. Знаем, че фюрерът не е имал умен телефон, но какво да се прави, такъв е животът. И както казваше Джон Карлинг: "Лошото на спора в електронната поща е, че първо трябва да прочетеш отговора, преди да отвърнеш!". Ситуацията е точно такава, ти работиш, докато тя бълва отрова, а после четеш и се нагнетяваш като чернобилски реактор за експлозия! Армагедонът е вкъщи, ако не сте уморени! 

Текстът измести говора

Наистина се случи така, след като предпочитаме да говорим по-малко, да съкращаваме всяка дума с любезното съдействие на кратък врачански разговорник, а текстът е истинска радост и дори Google вече знае какво искаш да кажеш, включително и "Пу, да ти €§% майката!" - една любима реклама от едно време с гласовата поща. И като добавиш някоя по-цветна картинка, скандалът вече минава в режим 3D! Къде го има това? 

Написано съобщение, хвърлен камък

Тук няма отмятане и ако жена ти е адвокат, по-добре слагай въжето и не се опитвай да спориш. Юристките използват своите демонични качества за връщане на времето с мобилните технологии и много бързо ще припомнят, че ти трябваше да вземеш децата, да измиеш тъщата и да оправиш колата на чиниите, или нещо от този сорт. Висшата математика ще ти се стори като следобедна дрямка в сравнение с електронния дебат, защото женската логика е пословична. 

Повод за самоубийство

Виждал ли си как пишат? Женските пръсти са по-бързи от светлината, когато затанцуват по дисплея. Телефонната онлайн разправи продължава да е втората най-голяма грешка на човечеството след Холокоста. Не можеш да смогнеш на нейното темпо, а когато най-накрая напишеш всичко, което искаш да кажеш, жената вече е на място без обхват или просто батерията е паднала - много удобно!

Архивът на страданието

Каква е технологията за водене на електронен спор на жената? Използва всяко твое провинения за картотеката и се превръща в по-жесток съд от този в Страсбург. Селекцията от аргументи се превръща в елементарен и безсмъртен алгоритъм, който се използва само за едно - ти си виновен! Оправданията не се приемат. Дори и да й кажеш, че я обичаш, електронният отговор отново ще бъде "Ти си виновен!". В един момент започваш да чакаш за аудиенция, за да може най-накрая да изхвърлиш досадната машинка, която те обвинява за всичко! 

Положителната страна

Очевидно има такава, след като хората от Гинес дават медали на тийнейджъри, които могат да използват палеца си за писане на смс-и и кракти съобщения със скоростта на тъщата - от 0 до сатана за по-малко от 3 секунди. Понякога се чудим защо нямаме победител в тази дисциплина, нали пишем и под душа, на тоалетната чиния и на още много места? 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Kamen
26 юни 2014 | 18:59

Продавам дипломи за средно и висше образование - подходящи за кандидатстване за работа. За повече подробности ми пишете на и-мейл kamen.stoyanov@mail.ru

Печели Пари Онлайн
26 юни 2014 | 17:25

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g