Защо няма да се уредиш

Всяко посещение на бара е просто поредният повод да опрашиш някое невинно и крехко същество с много руж а.к.а. пияната кифла! Начинанието не е трудно и може да се изпълни на 100%, но ще трябва да не правиш следните неща! Наръчникът за нещата, които не трябва да правиш пред жени, е около 7 000 000 страници, но ще го съкратим до 5 правила!1. Разгоненото зайче

Много е трудно да се контролираш, когато спорът е поет от две глави. Долната разбира се е забелязала всички качества на женската аудитория, но горната има кръвозагуба и не може да поеме контрол над нещата! Време е да мислиш с горната и избери само една кучка! Обикалянето на бара и забиването на всичко, което има крака е грешен ход! Виждаш първата тълпа от девственици и веднага се хвърляш като нинджа на шопска салата и всички се разбягват с писъци! Избери само едно и действай там! Можеш да пробваш да я заговориш с "Ти си най-красивата от компанията ви!" и после и покажи, че си най-големият от твоята!


2. Погледът

Много голяма част от аудиторията изпива няколко големи и тогава тръгва на бой! В такива моменти изглеждаш като Жокера и погледът ти блуждае в следните посоки: подът, тавана, подът, циците, тавана, барманката, нагъзеното девойче в ъгъла, циците, найс фейс, циците, подът и циците! Нали знаеш, че ако погледнеш на грешните места, ще можеш да гледаш циците само в порно?


3. Името й

Значи се казваше Ваня, Пепа, Пенка, Яна, Дора, Лора или Ваня? Ако не запомниш и едно име, тогава нещата са много зле! Тя ще разбере, че си яхнал алкохолната джибра и не можеш да вържеш и три изречения! Очевидно е, че алкохолът ти причинява краткотрайна амнезия, а това означава, че няма смисъл да се излагаш повече! Хвърляй кърпата и отивай да се оправиш!4. Дърдорко

Всеки отчаян човечец започва да се хвали с богатство, вили, дворове, дойна крава и спортна Лада, която не ти позволиха да вкараш в заведението, срамота! Сигурни сме, че ще разкажеш и за първото излизане в открития космос и т.н. Можеш да я оставиш да сподели и тя нещо за себе си, но само малко!


5. Преследвачът

Добре, да кажем, че всичко е минало перфектно. Разбираш се с девойката и всичко е идеално! Тя се усмихва на твоите шеги от времето на Къци, а ти продължаваш да й поръчваш питиета. Издънката предстои! Тя отива да поздрави някой и ти тръгваш след нея, тя отива до wc-то, а ти си плътно по петите й, за да й подадеш кърпички. Вижда приятели и ти се здрависваш с всички, без да си извикан! Личи си, че скоро няма да ти се отвори парашута!

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Audel
28 май 2012 | 15:14

Shoot, who would have tohught that it was that easy?