Защо няма приятелство между мъжете и жените

Може ли да съществува приятелство между мъжа и жената? Кратката версия винаги ще бъде - не. Но след като ни плащат за дума, винаги ще бъдем готови да напишем дългата. Ако вярваме на елементарната психология, няколко девствени сексолога и учени от БАН, подобна аномалия не може да се случи и в стерилна изолирана среда. И след още 2000 години, мъжът ще продължава да извършва главните мозъчни дейности именно с долната глава. Обречени сме и рано или късно ще нарушим една от божиите заповеди, пожелавайки не само жената на ближния, но и жената в метрото, жената в автобуса, жената в офиса и почти всяка друга жена - някои хора от офиса няма да си признаят, но ние ще добавим и Лили Иванова (Пешо, слушаш "Ветрове" твърде много). След като вече няколко пъти подчертахме, че бившата трябва да си остане в миналото и мостовете се изгарят (освен ако не държиш искрено да й се смееш), искаме да покажем и евентуалните приятелски отношения.


1. Ще си помислиш за секс

... ако не си го направил преди това. Сприятеляването с жена винаги идва с доза подводни мини и мераци. Генералната репетиция за приятелската зона произлиза от желанието да бъдем близки до "приятелката", надявайки се, че един ден ще се осъзнае и ще отвърне на прикритите емоции. Другата надежда е, че на следващият алкохолен маратон ще бъде разгорещена и съгласна за бетонирането на "приятелските отношения". Ще Ви издадем една тайна - ТОВА НИКОГА НЕ РАБОТИ. Мъжете никога не са приятели с жени, без да имат каквито и да е чувства. Природата познава изключения, но в 99% от случаите започваме с философските съждения от рода на "Дали има онзи гаг рефлекс, за който всички говорят?". Обикновено сме приятели с мъжкото съсловие, а жената е просто бонус точки. Преди да искате да бъдете само приятели, помислете къде точно бихте поставили своето 3-буквие. Ето защо винаги сме се забавлявали искрено, когато мъж или жена каже "Ама ние сме просто приятели!".


2. Самоубийството

След като установихме, че приятелството е винаги с вратичка за облаги, започваме да се чудим на извора инатство. Светът е пълен с жени, които търсят мъже, а не мъжки приятелки, но тези грингос не се отказват и се тръшкат само след едно женско дупе. Доброволното заробване в приятелската зона елиминира всички шансове да намерите щастието си другаде. Жените знаят, когато наистина залитнете по друга и веднага се дистанцират. Междувременно избраната може да прави каквото иска с Вас, защото няма задължения и сте само отдел "Услуги". Не откриваме мотиви за подобен емоционален мазохизъм, важното е, че Ромео се надява на чудо. 


3. Дори и приятелството им не струва

Ако има нещо, което може да ни разочарова повече от цената на билетите, това могат да бъдат само жените. Дори и даването на честно мнение се прави през гледната им точка на изгодата. Природата им не позволява да изгубят още една придобивка, която са завоювали с цената на красотата си, защото всеки мъж иска да е приятел с красива жена, с таласъмите и приятелките на Сатаната можем да бъдем всички. Наличието някакви чувства симулира форма на връзка - слушате за проблемите й, колко скапан е настоящият й приятел, как трябва някой да й закара колата на сервиз. В края на деня ще се прибирате изморен и без желание дори да посетите кака Лиса. Приятелката ще се прибере емоционално освободена и анално податлива, защото е надула чуждата глава и може спокойно да изпразни собствената долна. 


4. Спонсорите и другите

Благодарение на хората с много пари и малки кохонес, жените започнаха да стават материалистки. Имахме една приятелка, която непрестанно се хвалеше как мъжете й изпращали пари, за да си купи нови обувки, как я водели на почивки, но тя продължавала да не им пуска, за да може да ги използва максимално. Всички тези нещастници имаха някаква финансова независимост и се стремяха да подаряват от скъпо по-скъпо, докато накрая се прибираше при един неизвестен електрон, който успяваше да пробие точно там, където те никога нямаше да могат. За нея тези хора бяха просто доставчици и никога нямаше да еволюират до потенциални партньори. Въпреки това можехме да се наслаждаваме отстрани на нечовешката им глупост. Кажете ни сега кой е за бой? В такива моменти сме доволни, че трябва да даваме пари само за колата - тя поне ги оценява.


5. Няма такъв филм

Мъжът може наистина да бъде приятел с една жена, когато спре да я гледа като сексуален обект - никога. Разбира се, има случаи, в които не изпитвате някакво привличане и всичко това се дължи на нейния красив мустак, веждите на Чавдар войвода и други. Дистанцирайте се от жените, които имат сериозна връзка, онези, които си представяте голи и маркарищи като ново Ferrari и всички, с които говориш по работа. Шансовете да бъдете грешно разбран, уволнен или зарадван с плюнка в храната, е огромен! Присъствали сме на женска вечер, били сме най-добрата приятелка и шансовете ни дори за малка нощна музика на паркинга изтичаха с всяка следваща секунда. След като се появи нещо по-сериозно и намалихме срещите, познайте какво започна да се случва? Именно добрата приятелка започна да настоява за промяна на статуса си по всички възможни фактори. Приятелството е само за мъже, жените обичат да са лицемерни и това е спорт, който няма да разберем.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Тарас Булба
21 юли 2016 | 13:24

За какво приятелство говорите тук с жените бе? Няма такова нещо, като женско приятелство. Приятелство съществува само между мъжете, а жените са само за удоволствие на мъжете и за разплод. За тях трябва само бой, е*ан и после пак бой, за да си знаят мястото, и че са жени. Били половината човечество, ама друг път!??? Няма религия в света, която да е признала жената за човек!!! За това и хората на планетата земя, са само около 3,5 милиарда души! :)))

13 май 2016 | 23:48

Той, автора, и с баба Пена не ще да разговаря, щото я възприема като сексуален обект! Като няма кой да му готви мусака, така учи другите, да киснат пред компа с боздугана в едната ръка и с бирата в другата!

Оти бре
13 май 2016 | 10:38

Не знам за вас,но аз обичам да общувам и да разговарям с различни хора дори и с жени :D ако не желаете да общувате с жени предполагам сте женомразци или мъжелюбци ,а това че някой приема буквално всяка една жена като сексуален обект,най-вероятно му липсва женско внимание! Освен това е доста незряло,което е доста отблъскващо.Ако един мъже няма за какво да разговаря с една жена по-добре да си стои на сигурно само в мъжката си компания,да пълни бирения корем и да гледа отстрани венерските създания :)

Оти бре
13 май 2016 | 10:09

Не знам за вас,но аз обичам да общувам и да разговарям с различни хора дори и с жени :D ако не желаете да общувате с жени предполагам сте женомразци или мъжелюбци ,а това че някой приема буквално всяка една жена като сексуален обект,най-вероятно му липсва женско внимание! Освен това е доста незряло,което е доста отблъскващо.Ако един мъже няма за какво да разговаря с една жена по-добре да си стои на сигурно само в мъжката си компания,да пълни бирения корем и да гледа отстрани венерските създания :)

До 5
12 май 2016 | 09:56

Пич, чета те и се чудя: а ти имаш ли въобще тема за разговор с жена? Носи се един слух, че ако някой мъж нямаш какво да каже на жена, си проси секс, за да не му е тъпо. Не знам дали е вярно, ама те и кучетата не са от приказливите, затова пък редовно си правят секс. :)

До 30 годишния сексолог
11 май 2016 | 23:47

Ако искам да си говоря с жена, то освен да си говоря с нея пак ще имам някакви мераци. Не ми ли е колежка, приятелка на жена ми или друга restricted area изобщо не ми се занимава с глупости.

FS
11 май 2016 | 23:21

Някой скоро са го зарязали :D

11 май 2016 | 19:21

Статия за девствени, самотни, изоставени чекиджии!

около 30 годишен сексолог-практик
11 май 2016 | 14:06

Без да се засягате: вие САМО за секс ли мислите? А за приятелството между мъже и жени: такова има (ти да видиш!). Колкото и да не ви се вярва, това е популярен начин за една жена да държи наблизо резерва, ако Титуляр 1, 2, 3 и прочее обеднеят или бъдат прилапани от друга. При мъжете пък освен цитирания от вас случай е породено и от факта, че имаш нужда от разнообразие, когато приятелската ти група ти досади с оригване, приказки за пиене и коментари в стил "Колко изчука тая седмица" Да, ясно е, че без секс не минаваме, но не всеки държи да дава ежедневен отчет за това какво е забил все едно е в училище и подлежи на постоянно препитване от даскалите. С риск да ви разочаровам жените по-успешно се държат като възрастни хора, ако не са в компания на други жени. Иначе и те влизат в модул "Ей, това е моята кукла!" или "Куклата ти е по-хубава от моята - значи това трябва да е моята кукла!"

40-годишен девствен сексолог
11 май 2016 | 11:50

Хе-хе. Хубава статийка :)