Защо привличаш винаги лудите жени

Изгорени лични вещи, нарязани дрехи, обръсната брада, счупена конзола, надрана кола и понякога дори убит домашен любимец, това са само малка част от елементите в съжителството с една психопатка. Разказвали сме много за този социален елемент и понякога осъзнаваме, че един ден на вратата ще потропа правилната жена, която ще ни прегризе сънната артерия, но все още избягваме куршума. Да си вдигне ръката този, който не е преминавал кратък курс от центъра за психично здраве. Редица специалисти пускат препоръки и методология за разпознаване на лудата с метлата, но опитът показва, че същите никога не работят. Модерната жена чете всички тези материали, маскира се и когато не очакваш, отваря клетката с 43 котки. Има една много лоша новина. Ново изследване доказва, че ако привличаш психопатки в живота си, най-вероятно и ти не си по-различен. 

Изследването е направено от университета Емори и са участвали около 696 нередовни чада. Те получили около 70 признака на потенциалния психопат, но достатъчно добре прикрити, че да не започнат да се набиват на очи. Същите са разработени от списъка с психични заболявания от най-ниското възможно ниво. И какво се случило? Психопатите били привлечени от психопати. Някогашният закон, че парите отиват при пари се доказва за пореден път. Чалгарчето си намира чалгарче и още много други попадения властват тук. Почитателите на 1-и фактор, включващи манипулативни методики, повърхностен чар и липса на всякакво съчувствие, са привлечени от хората във 2-и фактор, които са известни с безотговорност и импулсивност. Положителната страна е, че все още няма психопати, които ще обикнат половинката си с всички сили и ментални отклонения. Това обаче не означава, че няма да се влюбиш в жената, която дави котенца на канала всяка неделя. 

Учените са категорични - ТИ СИ ВИНОВЕН! Тенденцията е по-често психичните отклонения на лудата да се смятат за чаровни, жените от друга страна са категорични, няма значение колко хапчета ще пие, ако има Mercedes е красив. Бъдете осторожни, секунда невнимание и цял живот без котка. Чаровното и закачливо ревнуване ще се превърне във вграден анален GPS за бързо локализиране. Тениската "Обичам нея" също може да се окаже първи подводен камък за пишкане в седнало положение. А започне ли да пренася половината си рода вкъщи, положението никак не е розово и само Константин ще може да ти помогне!

"В интереса на изследването стана ясно, че психопатските наклонности могат да бъдат огледални и съответно да се привличат спрямо другите типологии. Много хора дори не подозират, че честото прекрачване на границата може да се случва именно от самите тях.".

В случай на 3 поредни психопатки в живота ти, препоръчваме посещение в Карлуково и диагностициране на проблема. Учените са категорични, че никой умишлено не издирва следващата луда, а по-скоро не забелязва тези специални подводни камъни, когато дойдат отливите, започваш да осъзнаваш, че спирачките на колата са срязани. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!