Защо те отрязват?

Ако си решил, че ще ставаш женомразец, защото тя е изгорила всички мостове към теб, добре дошъл на борда на Men.bg. Малко е пресилено да казваме, че сме женомразци, но колежките не ни обичат, следователно и ние показваме студеното рамо към тях. И за двата пола е прекрасно да обвиняваме другия, когато дойде време да тръшнем вратата, да изгорим всичко нейно и евентуално да качим аматьорското ни порно в интернет. Последното е интересна мода, която може да изненада доста другари, но пък за нас отново е мъжествено, а за милото е странно. Почитателите на родните актриси (има такива в секция "аматьори") ще видят и интересни видео кадри, в които бамбината свири на кавал, докато говори с приятел, наточва меча на друг войн, докато е на телефона с бъдещия си бивш и дори го лъже, че ще се прибере скоро, докато е в офиса, заработвайки някой друг лев. И преди да изпратиш вербалните закани и лирически поздрави към майката, виж какво може да куца в твоята стратегия за забиване на жени. После напиши колко сме тъпи и всички остават доволни. Представяме стратегическите проблеми, които спъват твоята игра.

Сексът за една вечер срещу връзката

Едва ли можеш да разбереш какво минава през нейната глава. Приеми, че не всяка жена е готова да мине през леглото с теб, защото си по-лъскав от останалите. Някои обичат връзките, а в теб просто не виждат достатъчно надежден партньор, с който да си губят времето. Звучи грубо, но това е истината. От всяка дърво не става свирка. Жените търсят сигурните неща (с малки изключения), докато ти искаш секс. 

Научи се да я чуваш

Вярно е, че имаш само една майка, която трябва да слушаш, но поне разбери, че когато твоята избраница каже "Не", трябва да я послушаш. Не искаш да преминеш нейните, а и законовите граници. Никога не избързвай да се покажеш като поредния психопат, който я ухажва. Сложи си лимит на смс-те, мейлите, позвъняванията и телефонните разговори. Отпусни юздите и се забавлявай с нещо друго, позволи на твоята бъдеща мис да усети, че е свободна. Не можеш да я притежаваш като 12-те бири в хладилника.

Оригинално протъркан

Знаеш ли кои хора имат огромен успех с жените? Не, плочките, парите и колите не са фактор. Забелязал си приятно закръгления шишко, който няма стотинка в себе си с жената, която никога няма да имаш. Какви магии й прави? Той е различен. Не се опитва да бъде това, което няма как да бъде и е честен с нея. Ако искаш да направиш добро впечатление, изхвърли всички клишета, усмихни се и бъди себе си. Не обещавай това, което не можеш да дадеш. М-да, това важи и за 43 сантиметровия член, за който й говориш цяла вечер. 

Твоите намерения

Нежният пол ще разпознае, когато се опитваш да го изчукаш като стар тенекиджия - лъскав Golf. Няма значение дали се опитваш да прикриеш методите си, те просто знаят. Няма жена, която да се радва, че е сексуален обект на откачалки, освен онези от порно индустрията, но те печелят пари за тази работа. Заподозрат ли те, вече си изгубил. 

3-тото място

Изказваме съболезнование към всички хора, които имат нужда от нейното внимание, но тя е пуснала спирачите, запънала се е като магаре на мост и изобщо не те забелязва. Лошо е, когато трансферният прозорец е отворен и тя се опитва да привлече друг титуляр в живота си. Най-често може да е славата на бившия, който не може да пусне, но такъв е животът. Не искаш да бъдеш третата цигулка, продължавай напред! 

Не си нейният принц

Добре, понякога трябва да знаеш, че си изгубил. Няма нищо лошо. Всяко зло е за добро, все пак има достатъчно други жени, които ще са на линия, за да ти стопят нервите, когато им дойде времето. Ако отчаяно искаш да имаш връзка и да бъдеш като останалите приятели, значи си обречен да страдаш дълго време, преди да дойде правилната жена. Как можеш да разбереш, че това е тя? Независима е, свободна е, красива е и не желае да гледа други, а предпочита да е при теб. Това е достатъчно като за начало.

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
smokeweed
31 май 2016 | 22:04

Защото не ставам за никакъв хуй . За това .

bobo
08 октомври 2014 | 10:22

Българките ще трябва да си плащат за да получат качествен секс. Грозно е, но жените в световен план решиха, че могат да тормозят мъжете чрез отказ от секс, но не знаят или забравят, че древните не напаразно са определили мъжа като по - специално създание. Потентността само с мерак не става и дори и да става, лесно се губи. Качествените мъжа са все по-малко. За повечито жени сексът е средство да си постигат целите тъй каго сегашните условия го позволяват-закони и обществени нагласи. Жените съзнателно злоупотребяват с мъжката добрононамереност и мъжът няма на кой да се оплаче. Кой ще повярва, че жената е инициатор на конфликтите във връзката и, че целенасочено, с години си постига целта, като успява да заблуждава съпруга си до удобния момомент? Съвременния мъж лесно може да бъде вкаран в "ситуация", понеже стресът е навсякъде. Достатъчно е да каже, че той е грубиян и всички са на нейна страна. Да не говорим, че и е посегнал. Тогава мъжът няма шанс. Но защо е посегнал, кое е причината никой не пита. Ако тя само каже, че я е бил/ударил/ пред приятелки и до там. Що та би ма-а-а? Де да го занм ма-а-а, нъли гу знаш къф идиот и кът си доди. Аз къкту си стуях и мъ почна идиотинъ му. А дали така стоят нещата , не е важно. Сметката е, че тя е родила/от кого?/ иска да вземе жилището, детето/децата/ и да го осъди за издръжка, а другия ... готиния, да дойде на готово. Как да се сдържи мъж който вижда, че е безпощадно изигран? Остава на улицата, без най-милото си - децата и е длъжен да плаща, не зависимо дали може. В тоя момент от живота си той не е в началото, а много под нулата и всичките му у силия са потънали като вода в пясък. Станал е на около 40, здравето разбито, а тя на 35 в цветуща възраст, децата на по 8-10 години - живота е пред нея. Майка и и баща и ще и влязат в положение/те са на около 55/, тя е нещастна-той я бие/ще гледат децата, тя да си уреди живота от ново/. Това е. Има още много да се добави, но едва ли ще има изход от тоя модел.

xfgdfgfdgdfgfd
29 април 2014 | 17:28

Сера въху бедните булгаристански курви,повечето от тях си мислят,че ще вземат пари,но остават само с почерпката и накрая якия шут в гъза