Защо жените полудяха по

Бунтуването срещу "50 нюанса сиво" може да се изобрази най-лесно като битка с вятърни мелници. Шансът да сте изразявали мнение за книгата, която не сте прочели, е огромен. Излишно е да казваме, че тази "еротична библия" е успяла да накара много жени да мастурбират на страниците й, да експериментират в леглото и евентуално да открият себе си в една друга роля. Излишно е да казваме, че също не сме прочели този сексуален научен труд, чийто тиражи успяха да победят дори и Хари Потър, както и Библията. Странното е, че това литературно произведение успя да отврати всеки литературен критик, който забелязваше липсата на въображение и качеството на писане, но спечели средностатистическата домакиня, която цяла вечер мисли как ще е най-лесно да убие неблагодарния си мъж. Шансът да знаете цялата история е толкова голям, че просто няма смисъл да се захващате с четенето, а и винаги може да се разочаровате от филма. Мадам Е.Л. Джеймс е последната, която би се развълнувала от подобни изяви, след като всички знаем, че показанията на банковата й сметка показват един бетониран непукизъм за чуждото мнение. Този "литературен труд" е толкова лош, че чак е добър, ама пак няма да седнем да го четем. В този кратък труд ще покажем защо жените полудяха, полудявят и ще продължават да го правят:

1. Перфектната формула за успех

Всеки чиклит е достатъчно дразнещ, за да го анатемосате и използвате за разпалки, както са направили едни "умни глави" с Александрийската библиотека. Повече от ясно е, че във всеки ще откриете бедното и скромно момиче, което съвсем случайно кара някой по-богат амиго да се влюби, но нека не забравяме, че писателите получават пари на дума, следователно ще трябва да се измисли и сексуална трагедия, с която да се покаже невъзможната любов на младите. Какво стана с "Щом се искат младите, нека се вземат!"? Почитателките на този жанр най-често могат да бъдат намерени в ролите на домакини или отегчени работещи жени с мързеливи мъже - те са мнозинството, следователно ще изберат бедната и нещастна жена за героиня. Читателят винаги трябва да има контакт с героя, нали? Взимаме една бедна, невинна и неопитна жена, която съвсем случайно още не е разбрала какво точно е бътплъг (за какво точно използват интернет), за да я запознаем с поредния богаташ - сложна личност, която се разкрива трудно. 

2. Перфектният мъж

В никакъв случай не трябва да приемате, че една жена иска да вземете големите тояги, за да й покажете една забранена любов. В следствие на редица фактори, мъжкото съсловие драстично намаля, промени приоритетите и ясно заяви, че няма да ходи на ръце, за да бъде забелязано от дамите. Поемането на инициативата вече не е отговорност на силния пол и именно по тази причина става по-трудно да се отделят момчетата от мъжете. Описанието на г-н Грей е далеч от перфектното, но нека не забравяме, че дяволът се крие в детайлите. Жените оценяват вниманието и интереса, който се проявява към тях. В по-голямата част от времето си търсят покоряващ, възпитаващ и задоволяващ (материално, сексуално и душевно) мъж. Основната тънкост тук е, че същият трябва много добре да знае разликата между дисциплина и обсебване. Ако има тайна за трайното ви присъствие в нейното съзнание, тя ще се дължи на серията от благодетели, които трябва да притежавате: личен план, мнение, ораторство, уникални качества, които трудно биха могли да се срещнат и креативно критично мислене. Никога не е било трудно да се задоволят и най-претенциозните изисквания, защото в самото ядро остават повече от елементарни. Увереният мъж, какъвто е този мазохист, е по-социално ангажиран и рядко би могъл да остане сам в леглото. Жената е способна да се отрича повече от Петър, но нека не забравяме, че вагината никога не лъже! Липсата на подобни индивиди или трудното им откриване, изпраща нежния пол в литературните клишета, където зад всяка крачка дебне по един грей с цвете и камшик в ръка. 

3. Перверзията

Оригиналното в този случай е, че розовите бикини с пухче, шоколадът, плюшените сърца и черните чаршафи бяха заменени с камшици, плъгове, белезници, стая за мъчение и вибратори във всякакви размери. Пак напомняме, че тази книга е накарала жени да мастурбират, докато я четат, а една бразилка беше изгонена от кино салона, защото не спирала да се самозадоволява. BDSM-ът е агресивен полов контакт, който най-често се практикува от малко по-крайни двойки. Опознаването на тялото чрез изпитването на първични усещания е далеч от романтиката, ала е достатъчно добър метод за събуждането на женските хормони, превръщането й в сексуален обект и гарантира удоволствия, които трудно биха били постигнати в леглото. Фактът, че героинята през повечето време е обект на агресивни полови фантазии, позволява най-накрая да се говори за слона в стаята. 

4. BDSM

Очевидно не е за всеки, трябва да измислите тайна дума и да се опитате да намерите жена, която няма да възбуди дело срещу вас. Почитателите на такива силни усещания винаги виреят тайно в частни клубове с други почитатели. Болката в най-различни форми се е използвала от сътворението на света като възпитателен, дисциплиниращ и санкциониращ метод. Биенето с камшик е било начин за наказване на престъпника, но можете да срещнете най-различни случаи, в които потърпевшите са изпитали някакво странно удоволствие и дори възбуда. BDSM-ът превръща жените най-често в сексуален обект, в подчинен и покорен партньор, който трябва да изпълнява и задоволява всяко желание - отказът се наказва. Болката и половия контакт не се срещат за първи път и не са просто плод на въображението на порно режисьори.

Според някои сексолози, силните усещания често носят възбуда, но не винаги отговарят на желанието за секс. Не е изненада, че една от най-странните сексуални фантазии за жените е изнасилването, което в научната среда се разглежда като сексуално обективизиране, като възбуда от факта, че въпросната жена е успяла да съблазни, да възбуди и да превърне непознатия в преследвач с похотливи намерения. В много експерименти се оказва, че жертвите на изнасилване са достигнали до оргазъм, което показва, че понякога и болката, дори страхът, могат да бъдат отговорни за сексуални възбуди. Разбира се, подобни атаки остават незаконни, грозни и никога не сме били почитатели на тях.

Този акт датира от първобитните жени, които имали развит инстинкт за самовъзбуждане, след като постоянно са били жертви на подобен акт. Всяка една жена е трябвало да се възбужда или лубрикира бързо, за да избегне инфекции и дори смърт. Изследванията на тези два елемента са абсурд, който би предизвикал много критики, но е факт. Доминацията е скрития диамант в цялата книга, мадам Джеймс се е постарала да превърне страха от болката в нещо предизвикателно, възбуждащо и любопитно. Резултатът от тази книга е повишил и търсенето на подобен жанр в интернет, както твърдят някои порно сайтове.  

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Teige
24 декември 2016 | 10:51

There are some atnegtion-nrabbitg points on this article but I don’t know if I see all of them heart to heart. There’s some validity however I’ll take hold an opinion until I look into it further. Good article , thanks and we want more! Added to FeedBurner as well.

спам
14 юли 2015 | 17:34

като ми дадеш да се изсера в устата на майка ти?

12 юли 2015 | 12:11

Поредното бездарно "интелектуално" упражнение-статия.

10 юли 2015 | 23:15

Незнам за книгата,но определено актиора във филма прави много приятно впечатление със стегнатото си задниче и плочки и сини очи...

непокизъм
10 юли 2015 | 14:41

Кога ше почнеш да проверяваш кое как се пише, преди да използваш думи в нета..

Печели Пари
10 юли 2015 | 14:17

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14(ОБНОВЕН СПИСЪК) НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ С НАД 60 000 ПОСЕЩЕНИЯ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ----------------------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g