Жената-диктатор

Всяка връзка може да се раздели на диктатура и демокрация. Твоята роля ще бъде на малкото пионерче, борещо се за добро поведение и повече червени точки. Жените са красиви и нежни същества, които действат по два начина: моят и само моят! Техните действа са мотивирани от различни чувства и намесата на трети лица, които винаги си мислят, че знаят много повече от нея. Така е, жените са наивни и върху тях пада цялата сила на комерсиалната икономика. И после защо има криза, а? В отношенията има други кризи. Изградени са на нервна почва и водят до злоупотребата на аспирини. Запознай се с основните бойни фази на милото и начините на обезвреждане. Всеки истински мъж трябва да има стратегия за преборването с нея - достатъчно е да си дързък и сигурен в начинанието. 

1. Помогни ми или ще те оставя да тънеш в мизерия!

Ясно е, че не можеш да я третираш като слугиня за чистене и секс. Понякога ще трябва да влизаш в ролята на добър мъж и да измиваш чиниите, но най-добрият начин е игнорирането. Едва ли си гадината, за която те представят. Тя може да идва с багажа от бившия, който я е замервал с чехли, докато не му направи правилната салата. Приеми, че жените са точно такива. Ако я нападнеш, докато е афектирана и вижда някой друг в твоето лице, войната е неизбежна. Изчакай да се успокои и й обясни, че тази стратегия не минава и може спокойно да поиска помощ, но не и да заповядва. Има разлика в двете неща. 

2. Защо не ми говориш за чувствата си, все пак сме двойка. Трябва да ми говориш за чувства!

Използването на "трябва" и "чувства" в едно изречение е само белег за това, че се справяш добре като неин партньор. Едва ли четеш всеки ден Шекспир, за да й покажеш своите чувства, но пък не означава, че трябва да бъдеш кухото дърво, на което се говори. Жертвай се за отбора и сподели чувствата си. Понякога се оказва, че не е срамно, а доста положително. Жените имат нужда да чуват, че са специални за някого. През останалото време знаят, че не стават за нищо в работа. 

3. Покажи, че си обвързан. Омръзна ми от твоите своеволия.

Отново се изправяш пред проблемите на романтиката. М-да, тя иска да бъдеш принца, с който да прекара времето си. Ти имаш желанието да бъдеш простака с пръст в пъпа. Не може да се радваш и на двете, но все пак има соломоново решение. Наистина започни да показваш връзката си с нея. Дръж я по-често за ръка, целувай я на улицата, прегръщай я така, че да усеща твоето рамо. Отново ще можеш да се държиш като говeдo в бара с приятели, но дори седенето на стола се променя. 

4. Без повече пиянски вечери! Искам да си вкъщи при мен.

Нормалната реакция е да я замериш с най-близкото до теб: чаша, чиния, бутилка, пепелник, гардероб, печка, холна гарнитура, тъщата. Не прави тази грешка, тя очаква точно това и се е заредила здраво, за да събори всяка твоя опозиция. Това е онзи прекрасен гамбит, в който попадаш. Използвай нещо друго. Кажи й, че ако те обича, няма да има нищо против да имаш социален живот, както нямаш нищо против и тя да има такъв. По някаква причина, обвързването се смята за сватба, в която жената трябва да бъде добрата домакиня. Истинският мъж е живял в мръсотията и мизерята, това не му пречи по никакъв начин. няма да ти паднат ръцете, ако й помагаш. Дай и свободно време, за да може да запази приятелските си отношения с нейната компания. И тя е човек, и тя има нужда от трици! 

5. Обръщай ми повече внимание или сексът ще стане мираж!

Това може да е само белег, че милото е разстроено и се опитва да забие нокти в теб. Жените могат да бъдат не само сексуално незадоволени - тяхна специалност е да бъдат незадоволени. Твоята е да ги накараш да се усмихнат, да бъдеш техния клоун-нинджа. Ако й затворят социалната врата, ти ще бъдеш изкупителната жертва. Опитай се да стискаш малко зъби и разбери какъв е точният проблем. Имай го в предвид. 

6. Имаш толкова време да ми предложиш, в противен случай ще намеря някой, който да ми предложи. 

Случва се най-често във фаза, в която е време да бъдеш сериозен спрямо нея. Какво трябва да знаеш. Ако не искаш да се обвързваш или не я виждаш като потенциал, хвърли един блъф. Не е необходимо да играеш по нейната свирка. Предложенията за следващата стъпка са твоя инициатива. Време е да разбере, че няма как да контролира всичко от часа ти за уриниране до момента, в който трябва да удариш коляно. Остави я да си ходи, а ако е сериозна в намеренията си към теб ще смени много бързо своята песен.

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари Онлайн
20 януари 2014 | 16:12

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g