Жената, фейсбук и работното време

Не знаем за теб, но ние винаги се чувстваме гузно, когато гледаме документален филм за китайците. Хората могат да работят по 16 часа на ден и предполагаме, че им слагат нещо в ориза, защото единственото действие, което можем да практикуваме с такава интензивност е спането! И има само едно нещо, което може да те държи в съзнание - интернет. И за зла участ, жената владее тази крепост по-здраво от всеки магазин в разпродажба. Нормалният интернет потребител е направил един акаунт в социалната мрежа, за да следи красивите жени, да гледа по-забавни снимки и да търси старите познати. Жената има друга идеология за социалните мрежи, интернет и всичко, което може да свършиш на работа. Запознай се с младата и напориста жена, от която се очаква да свърши работа. Дами, не е необходимо да се оправдавате, виждаме всичко, което правите във фейсбук. Представяме най-точния времеви план.

07:00 - Жените вече разполагат с модерни телефони, което гарантира, че и фейсбук линията е винаги отворена за нощните статуси, снимки и усмивки. Малкото устройство звъни и включването в мрежата е факт. 

08:00-10:00 - Най-доброто време за смяна на профилната снимка, ъплоадване на снимка с кафе, цигари, впечатляваща гледка и мъдра мисъл на милионер. Светът трябва да знае, че жената има изградена философия. Единствената разлика между нея и Тръмп е в банковата сметка, но с достатъчно шернати снимки, всичко ще е наред. 

11:00-12:30 - И ако си мислиш, че жената на работното място е лентяй, бъркаш! Тя вече е обрала доматите, обърнала е внимание на най-новите тенденции в модата, харесала е няколко оферти за запиване през уикенда и дори е качила/шернала още няколко мотивиращи снимки, но този път са свързани със спорт, здравословни разходки, кученца и котки. 

12:30-13:30 - Предполага се, че след толкова работа е необходима и малко почивка. Тук се наместват всички мрънкания от клас "Оф, аман от глупави хора!", "Искам почивка :(((" и много други. Всички трябва да бъдат написани на латиница. 

14:00-16:00 - Това са часовете за интелектуален труд а.к.а. запълване на времето с допълнителни игри като Criminal Case (задължително се изживяват като Хорейшио), събиране на реколтата, изразяване на настроения в чалга и поп песни, феминистко чесане и изтъкване (това е много любимо) и нови "работни" снимки (правят се в някой ъгъл от офиса с бяла стена). 

17:00-17:40 - Не разбираме защо хората имат нужда от часовници и календари, имаме фейсбук и жени. Комбинацията от двете е перфектна, защото винаги разбираш, когато е дошъл краят на работния ден, когато вали, когато пече слънце, когато е петък... Ако е лято, жената ще мечтае за зима, ако е зима, тогава снимките с плажове са задължителни. 

17:40-18:00 - Време е за малко работа, нали? Точно тук се прави добро впечатление, тук се остава извън работно време, за да се замажат очите на началството. И най-често успяват с тази стратегия, дори и да не са свършили работа за пукната стотинка. 

Вариации:

1. Профилни снимки

Трябва да се сменят на няколко часа, за да се поддържа интересът на феновете. 

2. Мъдрите мисли

80% от тях са с любовна насоченост и показват на заблудения интернет преследвач, че тя е избраната, тя е красивата, тя е умната, тя е дивата, тя е кифлата!

3. Ефектите

С появата на Instagram, модерната жена разбра, че може да бъде истински модел и копие на своите любими мотиватори. Следователно се приготви за тъжни и замислени погледи през прозореца, изпращането на въздушни целувки в обектива и погледа на "разгонена крава с мокър поглед и пълно виме".

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
SamuelDrics
01 май 2022 | 16:23

(派对) 本来就是“宴会、聚会”的意思,从词义上和咱们的聚餐没有本质上的区别。 西方的派对和咱们聚餐之间的共同点都是为了聚会、交流和快乐,区别还是在于习俗和文化上。 西方的派对,一般都有明确的主题,生日派对、庆功派对、节日派对、宗教派对、党派派对、外交派对、私人派对、开放派对,甚至葬礼也有派对。 咱们的聚会更是司空见惯,除了上述的西方派对主题之外,咱们中国人请客吃饭可以有主题,也可以不需要主题,就是楞聚餐,有闲有钱即可。 从文化的视角来看,西方的派对以娱乐和社交为主要特征,不管什么主题,派对一般具有更加灵活的组织方式和形式,可以在公寓,也可以在大厅,可以在门前草坪,也可以在荒郊野地,既可以围坐餐桌,也可以烧烤自助,有些各种聊天和讨论,还常有不少娱乐小游戏和舞会助兴 https://green.xxxwww1.com [url=http://solaneaonline.com/morre-enio-carlos-astro-da-tv-no-nordeste/#comment-22628]主页[/url] b1df6a0

Henrynar
28 март 2022 | 03:13

Make thousands of bucks. Financial robot will help you to do it! Telegram - @Crypto2022toolbot

nut
06 март 2022 | 06:47

Заколебал этот кошмар правительства, заколебало опасаться, настало время беседовать открыто, я Александра Гуревич Дмитриевна, на данный момент номер сестры 79153107682 РФ и я восхищаюсь нашей могучей страной. у Вас есть возможность убедиться, что я это я. Я за мир, но в моих силах стать заложником ситуации и подорвать Дубки д 1, чтоб на меня обратили внимание, учитывая вышеизложенное в пятницу в 4:20 с гранатой РГ-14. Возложенную на меня миссию все желающие смогут найти по ключевому слову ivukr поищите в интернете. Уничтожу возле подъезда в центре столицы

GeorgeDok
27 февруари 2022 | 01:08

insta отличные цены Лучшие в городе Доставка в любую точку мира!!! hookah.magic_su

GeorgeDok
21 февруари 2022 | 07:17

insta отличные цены Лучшие в городе Доставка в любую точку мира!!! hookah.magic_su

Malcolmcen
10 февруари 2022 | 15:41

Hello. And Bye.

Willietok
20 януари 2022 | 20:37

NudeStripperljound
19 януари 2022 | 08:45

absolutely free and easy to watch on any device, just

14 януари 2022 | 04:39

to your liking, and quickly move to the section with on this topic. All categories are packed enough to make

Glennlycle
08 януари 2022 | 10:08

hi

MichaelKig
30 декември 2021 | 22:36

У Нас скидки круглый год! HoOkAh MaGic наш официальный бренд Набрав в поисковике Вы можете посетить наш сайт и возможно приобрести кальяны и всё для них. Персональные скидки Строго 18+ Секрет приготовления кальянного табака профессионалы хранят в секрете. Поэтому табак табаку по вкусу и качеству рознь, многое зависит от технолога, подготовки табака, состава и способа вымачивания в ароматизаторах. Чтобы сделать премиальный кальянный табак мало быть химиком, разбирающимся в клетчатке, надо быть парфюмером, сомелье, технологом и просто одаренным в этой области человеком. Весь процесс изготовления табака очень сложный, каждый этап имеет свои тонкости и секреты, начиная от выпаривания табачного листа, подбора вкусов и состава ароматизаторов, их пропорций, соблюдений всех технологических процессов, включая правильное перемешивание.

MichaelKig
23 декември 2021 | 14:28

У Нас скидки круглый год! HoOkAh MaGic наш официальный бренд Набрав в поисковике Вы можете посетить наш сайт и возможно приобрести кальяны и всё для них. Персональные скидки Строго 18+ Кальяны Pharaon.

AnthonyStala
08 декември 2021 | 08:41

Excellent and high-quality absolutely free and easy to watch on any device, just

Stanleysnabe
28 ноември 2021 | 11:44

Discover the best ever for free!

Traviscrore
22 ноември 2021 | 11:16

says:Just check this out, for free!