Жената, която поиска да спи със 100 мъже

В началото на своя полов живот, мъжът се стреми към максималното количество сексуални партньори, които може да открие за изключително кратко време. Неговата мисия е да опраши колкото се може повече нимфи и след това да бъде спокоен, че е взел своето от живота. С повишаването на годините, той започва да редуцира бройката в полза на качеството, защото то сякаш е много по-важно. Психологията на жените малко се различава, но има моменти, предимно след 30-те, когато осъзнават, че идва щастливия миг, в който не искат да са просто домакини и майки, а фатални жени, топкотрочашки и всякакви други специални изживявания, които бихте могли да откриете в женското преживяване. След 30-те, жената има желание да изследва своята сексуалност и с това започва да трупа бройката, която не е получавала. Ето защо Marie Claire разказват историята на дама, която заявява, че след дълга връзка е успяла да изпита своя първи оргазъм едва на 31 години. Това означава, че някой се е мотал доста през последните 5-10 години. В един щастлив миг, дамата, за която говорим, решава да направи един специален куест - да преспи със 100 мъже. Настоящият или последният приятел е бил номер 57 (поне дамата е честна), а освен това трябва да се вземе предвид, че в ранните 20 години, мъжемелачката е използвала секса като спасителен пояс от натоварващата работа. В този ред на мисли, за 10 години се оказва, че една жена може да се превърне в енциклопедия на любовните страсти - поне така сме чували. Разбира се, историята с всички амигос ще бъде разкрита в някоя книга, но ето интригуващите преживявания, през които героинята е минала:

Паралията №58

Стюърт бил доста добра партия, познавал много добре модата и се обличал повече от добре. Освен това използвал парите като инструмент за впечатляване на всяка жена. От скъпите ресторанти до разходка с частен самолет и още много други, човекът никога не правил нещо два пъти. Обикновено се шегувал, че неговата половинка никога нямало да разбере какво ще е следващото приключение. След покана в апартамента на разп дамата, г-н 58 трябвало не просто да блести, но да излезе като рок звезда, която печели златен диск за най-много продадени албуми. Вместо това, Стюърт се появил като победител на Златния Орфей, при това получавайки наградата на журито, както и купон за почивка в Албена на разноски на партията. Ако не сте добили представа, точните думи са "посредствен". Освен точност на торпедото, г-н портфейл наистина имал доста проблеми с посоките и кое-къде влиза. Все пак, оргазъм е имало, макар и с много насоки, но какво да се прави, понякога и жените трябва да работят за своята награда. 


Писателят №65

Знаете как стават номерата, там където няма портфейл, има интелект и понякога може да се окаже много по-добър подход от лъскавото Bentley. Все пак се оказва, че творецът се занимава с това от 10 години и знае какво да каже на жена, а още повече: знае какво да ѝ каже. Бавното сближаване пък накарало девойката да помисли за следващото си приключение, което в този случай е било свързано с чувства, емоции и душевни оргазми, преди креватните. В един щастлив миг, библиотеките и фотографията били заменени с кафета, а след това и с разходки и на финала нали знаете? "Г-не, ама вие ме..." и други подобни. Оказва се, че творците творят навсякъде и вместо да получите Рон Джереми в опити да набута тръба 20 цола в иглено ухо, получавате човек, който знае защо всеки допир има специално отношение към чуждото тяло в леглото. Същото в течение на времето се превръща в много по-близко. Г-н 65 се справил отлично, но както всеки друг творец, започнал да иска повече и това накарало бамбината да продължи напред към г-н 100. 


Доминантът №85

Ако се чудите къде се крият всички луди хора, Tinder е вашето място. Там можете да намерите дори строгия господар, който няма нищо против да накаже някоя друга бамбина. Освен това, същият се представил като много добре възпитан и интелигентен човек, за разлика от г-н Грей, този не държал на бътплъг преживяванията. Така, героят сменил ролята веднага щом завързал жертвата си. Всяко следващо преживяване, забележете, било свързано с доста страх, малко болка, но и много странното чувство на възбуда. Поне това разказва дамата, ние продължаваме да бъдем девственици, следователно няма как да дадем отговор на преживяното, нито подтикваме към нещо подобно. Тук идва забавният момент, макар да е било страшно, напрегнато и не толкова сексуално преживяване, дамата се върнала, за да провери дали изпуска нещо. След поредните опити, дамата започнала да споделя всичко, което усеща и така, след серия не толкова стандартни методи се достига до, няма да повярвате, най-силния си оргазъм. 


Режисьорката №91 

С това най-вероятно можем да докажем, че всяка жена е практически би-сексуална, но никога не си признава. След като нашата героиня така или иначе искала да опита ѝ това, започнала да комуникира със своята началничка. След дълго скъсяване на дистанцията, дамата преценила, че може да предложи своето тяло в замяна на опознаване на сексуалната природа, но получила студения душ под формата на "Виждам се с някого, а освен това, ти си хетеро сексуална.". Разбира се, историята продължила и така се стига до един сексуален уикенд, в който двете бамбини изследват своето тяло. В резултат на това се променят и някои основни сексуални преживявания. Преосмислянето на сексологията между жените е довела до друго основно правило - оралната любов официално се брои за пълен полов контакт, особено между жени и особено когато няма краставици. Във всяко друго отношение стават тотални веганки и се почват. 


Финалът на историята приключва на 40-годишна възраст и само 9 партньора далече от целта. Разбира се, най-вероятно ще има добавка в книгата, която се очаква, а защо не и филмова игрална версия, която не включва Джена Джеймсън и чупенето на рекорд за най-много мъжки питони на секс площадката. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!